hits

Bikini body workout

Hei kjære lesere.

I dag reposter jeg et gammelt innlegg. Jeg synes det er fornuftig innimellom pga fokuset på kropp og helse etter julestria.

Jeg er ikke bare opptatt av samfunn, men kropp og sjel også. Helse er en av mine alle viktigste verdier. Jeg både spiser rent og riktig, samt at trening er en av mine daglige rutiner. Jeg trener ikke bare for å se bra ut i kroppen men også for hode. Trening hjelper meg og drenere negativt stress og spenninger. Tenkte å legge ut et typisk daglig treningsprogram slik at dere også kan komme i shape etter jule stria og ribba:) 

For hver økt jeg har kombinerer jeg både styrke og utholdenhet. Jeg begynner med 20 min på elipsemaskin med hard motstand og høy stigning. Hurtig tempo er tull. Her skal man jobbe sterk og seigt i motbakke. Jeg jobber på 10 i stigning som er forside lår og rumpe. Med 20 i motstand. 


Man trener alle for forskjellige mål individuelt, for meg dreier det seg om å bli den beste ut av meg selv. Både fysisk og psykisk.

Jeg er en typisk atlet i kroppsfasong. Dette byr på en firkantet figur, derfor jobber jeg utelukkende meg å bygge muskler for å få fasong. Jeg jobber mye meg bein og rumpe siden atlet formen er ganske mandig. Armer, mage og rygg er områder jeg fokuserer mindre på siden jeg bygger muskler her neste bare av å se på vektene. 


 Det er viktig å huske på at muskler veier mer en fett, så ikke få panikk om vekten går opp og ikke ned. Kroppen bygger muskler som er 6 ganger så tungt som fett. Så dette er bare et godt tegn.

Ok. Over til min typiske styrekedel. Jeg setter av ca 45 min her.  

Jeg kjører rumpe og lår hovedsakelig, dette er store muskelgrupper som gjør at du forbrenner mer. Siden jeg er en typisk crossfitter byr det på mye vektstang med kombi øvelser som tar helheten og ikke bare isolerte muskler.

Følg meg gjerne på YOUTUBE
 


Jeg er ingen feminin trener og pleier og ta maks vekt av hva jeg klarer hver økt slik at jeg øker massen. Jeg liker muskler og jeg liker former;)

En typisk styrkedel består av:

5 runder med 10 rep

1. Over head-squats, 40 kg

2. Reversed lounges on each leg. 40 kg

3. Sumo deadlift high pull, 40 kg.

4. Kick back reversed med 20 kg on each leg

5. Pull ups or push ups

Så da har dere en viss pekepinn:) 

 

Dagens vlog under:

--uti-VVeDk

Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

 Klem Maria....

 

30 kommentarer

Det ser ut som du har kukk jo....hahaha, fyfaen du ser ut, du ser sikklig sunn og frisk ut. fyfaen sier jeg bare, øsj

Du ser helt fantstisk ut 😁👌🏻💪🏻💪🏻

Janne: Takk, det var hyggelig:)

Moro å følge vloggene, og si gjerne ifra når dere er tilbake i LA! Hilsen fra trener'n i Hollywood :)

Cornelis Elander: Heisann, jeg hadde faktisk tenkt til å ringe deg i jula:) Vi kommer tilbake i vinterferien, kan møtes da om det passer:)

Lykke til med treningen! Og godt nytt år!

(og knis 06.01.2017 kl 20:09: kutt ut sånne stygge kommentarer!)

Anne: Takk:) Godt nytt år til deg også:)

Arnold swarchenegger

Arnold swarchenegger

Thank you for a great time inn venice, i come to norway soon.. you take me to gym. Aiaiai

Flotte bilder, du er superflink. Hanj Arnold over her, burde vel lære seg skrive sitt navn riktig....Arnold Schwarzenegger....Eller....

Du er hot Maria! Skikkelig milf hvis det er lov å si?:P Stå på, du er inspirasjon for veldig mange. Ønsker deg alt det beste. Skulle ønske det var mulig å komme i kontakt med deg. Du virker så utrolig reflektert, og selv om du har tilgang på materielle ting, så ser du at det ikke er det som er lykken i livet.:)

Anonym: Takk, man er ikke kun fasade. Lykken finnes på innsiden:)

Hei, så flott du ser ut :) Jeg lurer på hva du spiser :)

Hege: Hei takk:) Legger ved en pekepinn her: http://mariahoili.blogg.no/1479364874_man_er_ndvendigvis_fe.html

Kansje dette kan være til hjelp til andre overvektige.Slnk er det samme som vakker.Hadde bare de fleste norske og iallefall amerikanske gjort det samme, istedenfor og feite seg på kaker og kaffe latte. Feit er ikke greit, ja det inkluderer det dere mener er litt lubben, det er og være feit.

smart: Hei, jeg vet ikke hvor mye hjelp det er om man ikke vil endre livsstil. Det er bra noen lar seg motivere, men man må jobbe hardt for å få med seg resten:)

Smart du smart...

Flink til å trene 😊 Når noen skriver sure kommentarer som knis.. Så må jeg knise litt. Du er sjalu!!! Knis 😎

Du etterspør tilbakemeldinger på vloggen deres og får 0 som gidder og skrive noe.. er det tilbakemelding nok? Og snakka på engelsk blir tullete når dete så vidt har noen seere i Norge.

Siw cotton: Hvorfor er du så sinna?Jeg er meget fornøyd med Vloggen, grunnen til at vi snakker engelsk er fordi vi har utenlandske seere også, samt at vi flytter til LA i sommer. Isteden for å være så negativ så er det kanskje på tide og utrette noe selv? Bare et tips....

Hallo? Du etterspør tilbakemeldinger? Så prøver jeg på Fin måte og si at folk ikke har noe interesse av dem. 0 underholdning av og se Edvart steke rundstykker eller kjøre til Oslo eller klipp fra USA var sykt kjedelig dem og.. du har prøvd og bli kjendis i 2 år nå uten og komme noe lenger. Alle er sjalu og sinna som ikke syntes det dere driver med er bra? Vil du bare ha smisk til tilbakemelding ??! Er og Arve masse penger og sitte igjen med mindre en man startet med og utrette noe? Ok da lærte jeg noe idag og.

Siw: Kjære deg. Når du følger meg på både, blogg,VLOG og Facebook så er det tydeligvis interessant for deg. Jeg synes forøvrig det er gøy med begge deler, så ser ikke helt problemet. Synes du det er kjedelig så ikke se eller les. Problem løst;)

Fikk ikke svar på det forrige innlegget ditt så jeg spør her igjen: 😊

Hvordan irettesetter du ungene dine når du gjør det på en fysisk måte?

Angående den ungen på flyet, kanskje det var en såkalt "øreunge". Vonde ører på fly er d......lsk vondt.

Anonym: Hei, beklager, er ikke alltid enkelt å holde oversikt. Når det gjelder barne på flyet var det helt klart ikke ører for å si det sånn. Det handlet om ting og ungen begynte å skrike lenge før vi tok av. Ok, når det er sakt, så mente jeg ikke så slå barn, det handler om å ta tak i ører eller armen. Mitt inntrykk er at foreldre skal la barna bestemme på alle plan, det er ikke riktig ifølge hva jeg tenker.

Håper det går bra med din far og din stemor. Leste om ulykken på nettet.

Nå er du i mitt harem, jeg bare tar de damene jeg vil ha, når Jesus kommer så skjer det 😃

10Når du drar ut i krig mot dine fiender, og Herren din Gud gir dem i din hånd, og du tar fanger blant dem,

11og du så blant fangene ser en kvinne som er vakker av skapning, og du synes godt om henne og vil ta henne til hustru,

12da skal du føre henne inn i ditt hus, og hun skal klippe håret og skjære neglene,

13og hun skal legge av de klærne som hun hadde på da hun ble tatt til fange. Så skal hun bli i ditt hus og sørge over sin far og mor en måneds tid. Siden kan du gå inn til henne og ta henne til ekte, så hun blir din hustru.

hvor mye trener du i snitt per dag liksom det må være 3-4 timer?

Skriv en ny kommentar