hits

Jeg hadde bestemt meg for at jeg aldri skulle gjøre dette igjen

Hei kjære lesere.

Jeg hadde bestemt meg for at jeg aldri skulle gjøre dette igjen. Men ALDRI er et ord som er vanskelig å gjennomføre. Tanken har vært så fjern de siste årene, belastningen var minneverdig og tiden etter slitsom og hektisk. Kolikken sitter som et innebrent minne.

Jeg er jo egentlig fornøyd, man må ta hensyn til de som allerede er, følge de opp og være tilstede. Slik jeg er nå. Vi er sammen om alt som familie.

For meg er tanken ennå fjern, men siden det hat kommet en ny mann inn i livet mitt så føler jeg veldig på den kjærlighet som er oss imellom. Det føles riktig.

Min mann som jeg giftet meg med i sommer har ingen barn fra før, selv om jeg har mine 3 vakre, så fungerer han fint som reservepappa. Eller han ser de som sine egne og hva mer kan man egentlig ønske seg?

Barna blir større og enklere å håndtere. Så friheten melder seg mer og mer. Vi har jo nok å gjøre, å det handler om prioriteringer.

Men i kjærligheten finnes ingen begrensninger. Derfor er lysten på et barn til tilstede.Akkurat her jeg er i livet mitt ,med mange dører på vidt gap, er jeg likevel redd for at dette skal ta all fokus bort fra karrieren. Men på en annen side passer det aldri om man skal tenke i de baner.

Hva som skjer fremover er det ingen som vet, det eneste man kan gjøre er å tilrettelegge det livet man ønsker å leve og dele det med de som betyr noe for deg.

Følg meg gjerne på YouTube:


 

Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

 Klem Maria....

 

7 kommentarer

Heisann. Jeg følger disse youtube filmene deres, lurer på en ting hvorfor snakker dere engelsk på videoene? Før dere dro til junaiten var jo alt på norsk.

T

Thomas: Hei, det er fordi vi vil dekke et større publikum en bare Norge:)

Større de Max 1000 stykkene som ser på dere ?

Anonym: Hei, problemet er? Er det ikke lov å bygge et publikum utenfor Norge?

Morsomt at dere snakker engelsk. Hvor stort engelsktalende publikum har dere nå?

Anonym: Hei, jeg er ikke sikker. Noen 100 tror jeg.

Skulle ønske jeg var like sprek som deg :)

Skriv en ny kommentar