hits

Jeg har mer kontroll over avhengighetene mine

Hei kjære lesere.

1 dag  .

Det føles litt som at jeg burde begynne å skrive dagbok, noe jeg forsåvidt gjør i det offentlige. Det er litt sånn krampe halvfjærs i feriene, lite å skrive om, lite å lese om.

Nå føler jeg at det bare er ræl på forsidene av mediene. Klaging og mas. Jeg klager jeg også, bare for å klage på klagingen.

Nei, nå må man begynne å tenke positivt, de sier jo nytt år nye muligheter. Jeg er jo av den oppfatning at hver dag har en ny mulighet.

Jeg har endret mye i året som var, nesten som jeg ikke kjenner meg selv igjen i tankemønsteret. Tilstedeværelse har økt grasalt for å si det mildt. Jeg har mer kontroll over avhengighetene mine og de er det mange av... Vi maniske er slik, all inn i alt man biter over.

Jeg har lagt igjen og stengt noen all out dører, det har gjort meg godt. Jeg undres mange ganger om hvorfor jeg er slik jeg er, men egentlig har jeg sluttet å over analysere. Jeg har funnet meg hjernedøde rutiner når det negative tankemønsteret slår inn. Det funker sånn 90% av tilfellene.

Jeg holder på med en ny avhengighet for tiden. Litt flaut men, skitt au.

Jeg slapp godt unna av å svi av alt for mye på nyttårsfeiringen. Heldigvis, tenker jeg nå.... Nyttårsaften er den mest oppskrytte dagen i året, synes nå jeg. Hva er vel bedre en å stupe fyllesyk og kvalm inn i det nye året? Våkner opp sikkerlig  dårlig med en god start på alle nye vaner som skal innarbeides( og varetelling for de det gjelder) Dere skjønner sikkert at jeg skriver dette med litt humor....

Privatflyet ble avbestilt og det ble også Vegas. Vi ble sittende hjemme i Venice og jobbe og se på film. Sovnet kl 23.00 Amerikansk tid (9 timer bak) Så nå er det 3 året på rad jeg sovner før midnatt på Even. Er det et tegen på at man begynner å bli gammel? ( Hark, litt humor igjen)

Vi flyr tilbake i morgen. Youtube kanalen har blitt er morsom sidehobby, eller vane.... Å konstant fly rundt med et kamera byr på visse utfordringer. Jo, man bytter vel disse vaner. Jeg har blitt slappere på facebook og insta. Noe som ikke akkurat gjør noe for det intellektuelle, man vokser ikke av å bla gjennom 100 vis av ganger i samme smørja.  Youtuben tvinger meg i hvert fall til å utvide komfortsonen og mannen er Hekta, med stor H.  

Oppsumeringsvis i juleferien har vi kost oss glugg ihjel. Vi har gjort ting jeg aldri trodde jeg skulle gjøre ( i en positiv forstand) Alt er forøvrig dokumentert på YOUTUBE så det er vanskelig å pynte på sannheten fremover.

Men det er vel litt det jeg er her for, skriver om denne fasadekulturen som irriterer meg noe voldsomt. Kan ikke alle bare vokse opp å være seg selv. Slutt å styre med at alt skal være så fin og flott = Depresjon NESTE, men det hjelper også å slutte å feste. ( Humor, selv om det rima)

Dagen vlog under:

 

Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

 Klem Maria....

 

 

7 kommentarer
Therese ØverSkog

Therese ØverSkog

Krise tall på bloggtoppen.no du er nede i 700 lesere 😱

Therese ØverSkog: Det er ingen krise, tall går opp og ned;)

Et riktig godt nyttår til deg Maria :)

Hvem vant konkurransen nyttårsaften?

Gøy å følge deg, Maria⭐️Godt nytt år⭐️

Skriv en ny kommentar