hits

De mest brutte nyttårsforsetter

Hei kjære lesere.

 

Ja, folkens da var det nyttårsaften neste. Jeg ler litt når jeg tenker på dette med nyttårsforsetter.

Er det noen som noen gang klarer å holde de? Jeg har lest meg litt opp på hva folk bryter mest av nyttårsforsetter.

Som de mest brutte finner man:

  • Begynne å trene
  • Slutte og røyke
  • Spise sunnere
  • Lære nye ting
  • Spare penger
  • Reise
  • Mer tid til familie
  • Stresse mindre
  • Drikke mindre
  • Mer frivillighet

 

Dette er hentet fra meningstorget Jeg snakket jo litt om dette julerushet, med mye fet mat og drikking. Med et stor buuuu..... så klart, for da ødela jeg julestemningen.

Jeg skrev også dette med stress vedrørende julegaver og at vi bruker for mye penger på gaver. Det ble også møtt med buuuuu..... Jeg kan jo skjønne hvorfor, Det er gøy når det står på.

Jeg fikk også heftig kritikk fordi jeg ville kalle julen en familietid, og var for mer opplevelser og reising, dette var heller ikke særlig populært.

Men når vi bikker 31.12 så får pipa en annen låt.

Men festen må ta slutt en gang, så da står alle overnevnte poster på agendaen.

Jeg vil vel påstå at januar er krampemnd for gjennomføring av det som er ønskelig i forhold til forsettene som er satt. Jeg leser med stor interesse at disse tema over som folket ønsker å gjennomfører er da Desember et unntakstilfelle? Ikke vet jeg hvor på veien de blir brutt heller, ila året altså.

Men hvor mye ønsker man en sunnere og bedre livstil med mange opplevelser med nære og kjære?

For meg har en slik avgjørelse blitt mer og mer viktig med årene.  Men jeg tror på en annen side at noen ønsker, men ikke klarer å gjennomføre fordi det ikke passer et sted på veien. Misforstå meg ikke, jeg jobber hardt med meg selv hver dag for å gjennomføre mine livsstilsvaner.

Jeg kommer ikke med pekefingeren, bare gjør dere oppmerksomme på, slik at dere kan tilrettelegge litt bedre, eller sette dere litt mer realistiske mål, slik at dere slipper å skli ut å tenke at da er det fucked uansett.

Får å sette seg mål må man lage en strategi, som blir en vane eller rutine, men dette har jeg bablet om 1000 vis av ganger, men jeg får likevel ikke sagt det nok.

Den enkle metoden å tenke på er at om man sier til et barn "Da får du ALDRI noe igjen" som ikke er logisk eller fysisk gjennomførbart har man på en måte snublet i dørkarmen isteden for å tråkke over den, slik er det også med voksene.

Realistiske mål folkens er nr 1, for gjennomføringskraft.

Dere har sikket planlagt det ene å det andre i forhold til feiringen i morgen:) Jeg tviler ikke på at dere kommer til å få det hyggelig. Bare husk at det kommer en dag etter dagen, og at det å si ALDRI mer, blir vasket bort fortere en flekkene på skjorten:)

Jeg personlig ønsker meg å bli en bedre lytter, gradvis.

Så ønsker jeg at familien vår får mange flotte opplevelser i året som kommer.

PS, jeg skal slutte å pirke for mye, men husk at dette er en blogg med egoistisk tankegang med humoristisk vri.

Husk at dobbelmoral er helt all right, ikke la dere knekke. Jeg har vært altfor heldig i året som har vært, med verdens beste familie og venner rundt meg. Jeg vil takke alle der ute som støtter meg og ønske dere lykke til på reisen i det nye året, og avslutter derfor med å slenge døren i tryne på meg selv og dele dagens vlog, der jeg får altfordyre julegaver av mannen min.... Jaja, vi er jo bare mennesker, er vi ikke:) 

Ønsker dere alle en strålende feiring og et godt 2017.

 
Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

 Klem Maria....

 
 


 

 

11 kommentarer

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år.

Godt nytt år til deg og dine Maria 😍

Morsomt å se på video bloggene deres. Ser at dere passer godt sammen og jeg liker både deg og mannen din. Dere virker gode mot hverandre.

Hvor har du operert rompa di?

Du kom meg i forkjøpet 16:21....

Godt Nyttår!

Hei Maria og Edvard

Godt Nyttår!

Til den kommentaren over her; for det første fikk jeg meg en høy latter, men altså her kommer hemmeligheten (håper du synes det er greit at jeg forteller Maria)

Ho foretok inngrepet på treningsstudioet, så happy squats! SquatSquat

Haha se på bilder av Maria fra null rompe til altfor stor rompe på noen uker, det er jo ikke mulig. Så patetisk å fremstå som frøken ærlig også kan man ikke innrømme det engang ! Haha det kaller man å

Få seg en latter 😂

Det er ikke tatt noen operasjon på rumpa hennes, det er fettinjeksjoner! Så stor forskjell på rumpa etter sist USA besøk. Mulig tatt mer nå.

Men uansett, det ser fint ut, Maria :-)

Herregud kan dere la henne være i fred, enkelte av dere er så ufin, det er helt frivillig å lese hennes blogg. Makan, hva med litt ros, gud hjelpe meg. Stå på videre Maria.

Beklager Maria, det jeg skrev over. (nest siste innlegg her)

Det var ikke pent. Slett det gjerne. Helt seriøst.

Ikke rart det er terror i verden,når man leser oppgulpet misunnelige troll lirer av seg med "pølsene" på tastaturet :-(

Skriv en ny kommentar