hits

Jeg burde stengt kommentarfeltet for lenge siden

Hei kjære lesere.

Jeg har lest meg opp på en del av kommentarene som kommer på bloggen min. Som de fleste sikkert har fått med seg har jeg et åpent kommentarfelt. Hvorav betyr at folk der ute kan skrive hva de vil offentlig på min profil. Mange benytter seg av dette på en ordentlig måte, enig eller uenig.

Beklageligvis kommer det innimellom så mange at jeg ikke klarer å svare. Noen ganger orker jeg bare ikke.

Jeg tipper mange der ute leser bloggen min kun for kommentarfeltets skyld. Fyttigrisen så mye ræl og rør skal man lete lenge etter. Jeg skal ikke stikke under en stol at det er god kveldsunderholdning for meg også.

Jeg opplever for tiden folk som er meget aggressive i å svekke tilliten min. Da sikter jeg til de som lyver om at de kjenner meg, og hendelser som aldri har funnet sted. Eller de som psykisk prøver å svekke meg med personlige anliggende.

Jeg burde stengt kommentarfeltet for lenge siden. Tatt en ?Sophie Elise? Men av en eller annen grunn holder jeg ut med det meste.

Litt av hensikten med bloggingen min er jo nettopp å få i gang diskusjoner. Jeg har troen på at det åpner nye veier eller omformulerer inngrodde tankemønstre.

Jeg skriver bare på mine egne vegne, hva jeg ser, tenker og opplever. Slik som dere bare kan svare på deres egne vegne og ikke andres.

Når jeg generalisere betyr det ikke at det omfatter alle. Det er mitt inntrykk i et mangfold.Det er heller ikke slik at jeg lever i en egen boble, i så fall lever vel alle i sin egen boble. Jeg har opplevd det meste og kan mye. Men selvfølgelig kan jeg ikke alt. Jeg studere det jeg skriver om, husk at alt handler om hvordan man oppfatter materialet. Slik som dere mottar denne informasjonen.

Noen leter utelukkende bare etter feil og ting å ta meg på. Jeg mener jo at dette er ganske bedrøvelig for eget vedkommende. Mange orker å ta noen runder meg seg selv og kanskje omformulere tankeprosessen, det er jo mitt mål i sluttleddet.

Jeg har ingen intensjon om at dere skal adoptere tankemønstre som ikke passer dere individuelt. Men i noen sammenhenger er det kanskje klokt å lytte til andre? Om man slutter å lære er det vel ikke så mye igjen å hente for egen skyld.

Jeg var ikke verdens beste lytter selv, men etter at jeg jobbet meg ihjel og gikk skikkelig på veggen, så lærte jeg at min vei ikke var den beste. Jeg trodde jeg måtte gjøre alt selv i frykt for å bort delegere oppgaver. Ingen kan gjøre alt, det fikk jeg selv svi for.

Jeg fant vel ut etter dette at jeg måtte ta meg noen TIME OFF pauser, jeg må si at jeg har lært mye av mange forskjellige mennesker. Min tro er at man vandrer gjennom livet og møter mennesker på sin vei man kanskje ikke i det gitte øyeblikk klarer å skjønne hvorfor, men om man er snill og vennlig mot alle så vil deres veier krysses igjen.

Slik henger det sammen, helheten.

Vi er vel alle såpebobler ( Eller bor i en boble som mange har sagt til meg) Noen ta den ene veien, noen den andre. Slik henger det sammen.

Jeg vil avslutningsvis si, at jeg blogger om det som opptar meg. Det handler ikke om at man være ekspert innen alle felt. Om det var slik hadde samtaleevnene blitt snaue. 

Følg meg gjerne på YOUTUBE:) 


 

Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

Maria

 

9 kommentarer

Stå på Maria du er jo bare så snill og god mvh Trond

Nattens dronning

Nattens dronning

Du er vakker og samtidig reflektert ,det faller hatere tungt for brystet.De avslører kun seg selv med flå-kjeften sin,at de selv har så lite mellom ørene at de må lage falske rykter.Finnes for mange bygdedyr der ute:-) Velg å le av idiotene.Du er spennende lesning for oss som liker deg og bloggen din.En vakker dag slår det tilbake.De må ete sine egne ord.Karma! Godt nyttår og klem:-)

Det var tilfeldig at jeg kom over bloggen din og har etter det vært fast leser i lang tid. Du skriver så ekte, så rett fra hjertet, tar opp ting som får en til å tenke....Noen ser kanskje på deg som ei som har alt..

Ei nydelig jente med penger og alt et menneske kan ønske seg..

Men ingen er bare det du ser,...

Trist at folk skal være så stygge mot deg... Lett å si at du ikke må bry deg om det...

Har lest en del av det og tenker at sånne som skriver så mye dritt ikke er så tøffe utenfor...

De sitter bak tastaturet og depper over eget liv..Og istedet for å prøve å få det bedre selv så går de til angrep på andre..

Feigt gjort...

Ønsker deg et flott nytt år. Fortsett å skrive 💗

Din blogg er av de mer lesbare og interessante - så stå på.

Du følger ikke mainstream og får gjennomgå, men det er nettopp det som gjør din blogg interessant. Det er nok av selvopptatte og mannevonde bloggere i NA - men du er ikke en av dem.

Fantastisk modig å ha en åpen blogg. Bloggere som kjører knallhardt ut og samtidig inviterer til debatt - for så å sile ut svar i positiv retning er feigt og har ingenting med en blogg å gjøre (det er en som truer med politiet). Det er dessverre en del av dem....

Ja gjør det for da kan du jo leve i den oppfatningen at alle er enig med deg. Pluss 80% som leser er her vel for kommentarene.

Fortsett å øse av din visdom slik at vi andre kan lytte og lære. Med åpent kommentarfelt, pliiis...

Jeg digger bloggen din og heier virkelig på deg og mannen din! Man blir jo rettn og slettn glad i dere. Du virker veldig kreativ og ved å finne sin måte og være kreativ på, får man enda bedre kontakt med sin feminine side. Noe som er en veldig god følelse og samtidig en måte å slippe/ unngå ansvarsfølelsen man altformye har. Igjen, heier på deg ❤️

Kjæreste Maria, jeg har fulgt deg en stund. Jeg er ikke alltid enig med deg, men du har jo også selv gitt uttrykk for at du vil ha diskusjoner og du vil ruske litt opp i 'vanlig' oppfatninger av ymse slag. Jeg har flere ganger gitt uttrykk for at du stiller deg selv, veldig åpen for hugg. Periodevis gremmes jeg over måten enkelte tillater seg å respondere på, tiltale deg på. Men, så er du er jo også selv tøff i måten du av og til velger å si ting på. Og du er heller ikke 'årets diplomat', men du er ærlig i forhold til din integritet og det du står for. Det kan ingen ta deg på. Det er jo din mening og din oppfatning. Jeg kommer også i 2017 til å tenke at takt og tone, vennlighet og høflighet, ikke har gått av moten. Jeg skulle ønske at vi alle har det i minnet når vi går inn i det nye året, det være seg hjemme, på arbeidsplassen eller når vi kommenterer på en blogg. Godt nytt år Maria, jeg håper du og dine får et harmonisk og virkelig godt nytt år. Og til dere alle sammen der ute, husk at det aldri er for sent å begynne og/eller slutte med noe. Det er nå vi lever og kan gjøre det! Jeg ønsker dere alle et godt 2017, la oss tenne et lys for 2017. Verden trenger oss og vi trenger verden.

Godt nytt år!

Nyttårshilsen fra Elisabeth ❤️

Hei Maria, synes du er tøff og modig som har åpent kommentar felt. Du gjør deg selv fort sårbar når du reflekterer og deler noe av livet ditt via bloggen din til alle som liker å følge deg, men også dessverre de som følger deg med andre intensjoner, kanskje av misunnelse.. Hva vet jeg!? Men uansett så har du min støtte og håper og ser frem til å følge deg videre i 2017. Stå på!!!

Godt nytt år til deg!

Best regards

Harald Stople

Skriv en ny kommentar