hits
17 kommentarer

God Jul til deg og dine, Maria. Ønsker dere alt godt 💋

Ha en god og fredfull jul Maria :)

Snill bestefar

Snill bestefar

God jul ønskes tilbake! :-)

God Jul til deg og dine:)

(Ser ut som nett trollene har tatt julefri)

Da har julefreden senket seg til oss. Ungene så fornøyd og glad at jeg ble rørt. Håper dere har hatt det like fint Maria. Tenker på deg og håper du og dine er glad og fornøyde😍

Stig L: Fint å høre;) God jul

Ønsker deg og den fine flokken din en fredfull og frisk julekveld, og for resten av romjula. Lykke til med bloggen i 2017, og spar ikke på kruttet, Maria. Stå på og gå rett fram samme hvem eller hva du støttet på. Du har mange som støtter deg og du har mange vikitg tema å dele til oss som faktisk setter pris på de aktuelle innspillene og saklige kommentarer fra andre som også kan være til hjelp. Bare så synd du har så mange furtene og bessewissere innom her som titt og ofte bruker kommentarfeltet ditt til sin egen personlig søppelkassa bare for å være rasshøl.

Gi full gass, Maria. Ikke la noen få deg til å tie.

Mette: Så hyggelig å høre;) Setter pris på alle støttespillere;) Ønsker deg og dine en riktig god jul;)

Fredfull høytid og et fredfullt nytt år er mitt ønske for deg og dine nære og kjære Maria. Forøvrig også for alle dere andre som leser bloggen til Maria. Hvil ut, nytt år følger.

Varm hilsen fra Elisabeth 🌟

Elisabeth: Takk;) Du er fin;) En flott jul til deg og dine;)

Utrolig gøy å se en blogg med video, det skaper virkelig en bra blogg og interessant å følge, keep IT going! God jul! :)

ikke alle nettroll har julefri, men ønsker deg og dine en fin jul. så håper jeg du kan legge ut mer nakenbilder i det nye året- god jul

hilsen Kkari

Skriv en ny kommentar