hits

Voldtekt av kvinner

Hei, kjære lesere.

Jeg blar igjennom avisene slik jeg alltid gjør (Vel å merke her jeg sitter i LA er jeg 9 timer bak) Det er ikke så vanskelig å snuble innom gjestebloggen på topp av landets største digitale avis.

Trine Lise Olsen skriver: Uendelig trist at vi lever i en verden som konstant viser hvor lite vi jenter er verdt.

Ok, tenker jeg, bare ved å lese overskriften. Så begynner tankene å surre rundt. Jenter nå til dags gjør vel ærlig talt seg selv lite verdt? Nå snakker jeg ikke om hele populasjonen, men det regner jeg ikke med at Trine gjør heller. PS, dette er ikke en muslimsk tankegang der jeg mener kvinner som ikke går med burka er horer, bare for å avklare dette på forhånd. (Legger til at ikke alle muslimske menn er slik) Dette er tanker fra mitt objektive perspektiv, som skribent av fordommer kan jeg ikke sette meg inn i 2. Person.

Kvinner er slik, måler seg opp mot hverandre, dette er instinktets veiviser til formering. Den mest attraktive har størst mulighet. Kvinner sliter med kloningsproblematikk, derav alle skal se mest mulig synonyme ut, ikke vet jeg hvorfor?

Kvinner gjør kvinner mindre verdt, ikke menn. Med å poste selfier får man umiddelbart skjenn av andre kvinner, det koker litt i kålen, så gjør sinnataggene det samme selv i neste sekund.

Det var min tanke før jeg leste resten av innlegget, helt på villspor vel å merke.

Jeg leser hele innlegget og tenker, da snakker vi om total restrukturering av førsteinntrykk.  Vi snakker om voldtekt av kvinner. Uten å bagatellisere dette, noe som er grusomt i seg selv og at dere kanskje ser på meg som en som har mangel på empati for mine med kvinner så velger jeg likevel ikke å holde smella som jeg burde.

Når vi snakker om voldtekt, hvilke gruppe mennesker fra hvilke kultur er vane med å utøve dette fritt?( Dere har selv rett til en formening, men her er min) Da snakker jeg ikke om norske kulturaliserte menn av hvilken som helst opprinnelse (betydningsløst) Men menn som kommer fra steder der kvinnene må ha vitner for å bevise sin uskyld.

Jeg vet at kulturen ikke er utelukkende avgjørende, det handler om sosial status og økonomi samt alder.

Men hvorfor ikke forebygge? Vi hadde jo disse voldtekts avvendings kursene for asylsøkere, men det valgte UDI og avvikle for summens skyld, bedre å ofre menneskeliv og menneskeverd isteden for kroner og øre? Bare mine tanker igjen, irriterende sådan. Men slik er det.

Jeg tenker videre hva som defineres som voldtekter i Norge. Jeg remser opp HRS kaller «voldtekter», er seksuelle handlinger, kjøp av sex, nedlasting av barneporno, misbruk av stilling til å få sex, seksuell omgang med barn under 16 år (selv om gjerningspersonen kanskje bare er 5 år eldre) Blotting og lignende. Det blir mildt sagt rotete når HRS omtaler alt dette som voldtekter i sin analyse.

Politiet skjuler likevel sine tall, men det skal jeg ikke gå nærmere inn på. Man kan jo bare anta hvorfor. Jeg skal ikke skape noen form for fremmedfrykt, dette er min tro og mening. Les hele artikkelen over om dere vil.

For å oppsummere min korte formening så mener jeg at formuleringen av voldtekt må endres slik at vi kan sile ut de faktiske voldtektene i samfunnet. Det hadde vært klokt, så slipper vi å koke rundt på fiktive eller ukorrekte tall.Følg meg gjerne på YOUTUBE

SICK!!!!!

 
HOUSE TOUR!!!!
 
Takk for at du leser

Instagram

Facebook

Maria

12 kommentarer

For å få respekt må man ta ansvar for sine handlinger - spesielt når man er myndig. Det forventes at gutter og menn tar ansvar, men jenter og kvinner har en lei tendens til å fremstille seg selv som offer - og et offer får sympati men ikke respekt.

Forøvrig må venstresidens feminister slutte med å bruke sexanklager som politisk hersketeknikk. Det gikk dårlig i den amerikanske valgkampen men er et eldgammelt våpen også brukt av KGB og Stasi for å ramme politiske motstandere. Dertil er det en trussel mot vår rettsstat og allmenn rettssikkerhet - falske anklager utvanner begrepet voldtekt som er en alvorlig forbrytelse i en rettsstat. Gapestokken ble avskaffet for over 150 år siden - men brukes flittig i sosiale media.

Snill bestefar

Snill bestefar

Voldtekt er det groveste overgrepet et menneske kan gjøre mot et annet menneske, nest etter å drepe et annet menneske. Og det gjelder selvsagt også voldtekt på gutter og menn, som vil oppleve en voldtekt som ekstremt krenkende og nedverdigende. At gutter og menn blir voldtatt av andre menn, er forøvrig underkommunisert og jeg er redd mørketallene er betydelige.

Voldtekt er en traumatisk opplevelse og den som blir utsatt for volden skal ha en veldig sterk psyke for å komme helt uskadet gjennom en slik skrekkopplevelse.

Det samfunnet kan gjøre er å reagere strengt mot forbryteren. Det har også en preventiv effekt å holde dømte forbrytere lengst mulig isolert i fengsel, ved grove tilfeller gjerne på livstid, for dermed å avskjære forbryteren fra å begå nye forbrytelser.

Jeg oppfattet nok innlegget annerledes.

For meg fremsto det som et utdrag av amerikansk valgkamp.

Målet med skribleriene var neppe å sette søkelys på kvinner og voldtekt. Da kunne hun valgt en sak som faktisk ble ansett som voldtekt.

Søviknes-saken ble IKKE ansett som voldtekt men er likevel godt egnet til å sverte regjeringen og da FrP spesielt.

Martine Aurdal i Dagbladet benytter samme taktikk for å fremme sitt ideologiske ståsted(anti-FrP)

Tanker fra ditt objektive perspektiv?!

Kommer ofte innom for å lese bidragene dine. Stor humor!

3 års daglig langvarig serie-voldtekt av tidligere samboer og årevis incest mot hubert rajaratnam glassperleveien 25 4032 stavanger. Nå forfølger han offeret slik at hun ikke tør å gå ut

Nattens dronning

Nattens dronning

Fantastisk blogg ! Bloggen din skiller seg ut og er spennende, pga de samfunnsaktuelle tema du tar opp. Stå på :-) God jul:-)

Oppdaget denne fantastiske bloggen i går:-) Du kommer til å nå toppen.Ser at du fosser frem på listen. Gratulerer:-)

Endelig en blogger som blogger om saker allmenheten liker :)

Maria, hva tror du om Laila Monica Nikolaisen? Klin gæren? Ja!

Du kan jo Google Laila Monica Nicolaisen og fortelle oss hva du tror hun er : offer eller paranoid?

Skriv en ny kommentar