hits

Raske biler og privatfly til Vegas

Hei kjære lesere.

Jeg er på vei til Los Angeles med min kjære og venner med familie. På mange måter er det rart, det er vår første jul uten barna som i år feirer høytiden tiden med sin far. Å levere de på skole og barnehage i dag var hjerteskjærende.

Men likevel gleder vi oss. Vi har masse spennende å se frem til. Jeg kan røpe at det handler om mye skinnsyke opplevelser, raske biler og privatfly.

Nyttårsaften feiere vi i Las Vegas. Der vi skal på show og Casino.

Det er ikke så ofte vi drar på tur uten barn, derfor har jeg litt mark om hva vi skal fylle dagene med. Vi har planlagt turer i fornøyelses parker og saitsing i Hollywood Hills, celebrity hunts, samt mye surfing, trening og kulturelle opplevelser.Dere kan forvente dere en tur der man kommer tettere inn på hvordan folk lever i Venice kontra West Hollywood. Vi filmer og legger ut daglige vlogger på YOUTUBE.

Klasseskillene i Amerika er enorme, og for meg er det ganske unikt å bevitne at folk som ikke har noe, er mer lykkelig en folk som er loaded med cash. Jeg kan vel si at jeg vet og blitt fortalt hvorfor det er slik fra innsiden. Når det er lite å ta av setter man så uendelig mye større pris på ting, der de stunder er hvor alt virker håpløst så finnes det en utvei, disse menneskene gir aldri opp og er til stede på en måte jeg ikke har sett maken til.

Uteliggerne er ikke bare blide, de er også meget høflige. Det er ikke slik som vi opplever i Norge. Der man nesten snubler over Romenerene som sitter å tigger for mafiavirksomhet på hvert hjørne i gatene.

Disse menneskene er takknemmelighet for hva de har og hva de får. De fleste jeg er snakket med er hjemløse grunnet systemsvikt. Det vil si at de har mistet jobber i nedgangstider og har ingen buffer slik vi har tilrettelagt i Norge. Rettigheter har de ikke, når det gjelder økonomi eller helse.

Så kan jeg snakke litt om West Hollywood samfunnslaget. Jeg var selv invitert til en fest i Hollywood når jeg var i LA sist. Der ventet det nakne jenter på rundt 18 og menn i 60-70 årene, bordene var loaded med kokain. Folk drakk til de stupte og var generelt sett meget overlegene. Jeg ble selvfølgelig hevet ut i ren protest mot tilstandene jeg så.

Det er ikke derfor jeg drar denne ulykkelige konklusjonen blant de rike. Jeg fikk en del historier om disse sjeikene med mine turer til Dubai. Det er mye som sjokkerte meg voldsomt. Jeg har en legevenninne som bor der nede. Hun jobber for de rikeste i 15 år i både Abu Dhabi og Dubai. Hennes konklusjon er hvor rikere menneskene var, jo mer ulykkelige var de.

Sjokk nr 1. De fleste vedstående og kjente var på avrusningsklinikker.

Sjokk nr 2, mennesker drar til Dubai for å feste å kjøpe seg horer.

Sjokk nr 3, 80% av jentene der er prostituerte. Jeg trodde men fikk dødsstraff av slik, men det var vist ikke tilfelle.

Sjokk nr 4 var at kvinnene brukte burka for å ikke bli gjenkjent om de stjal eller var prostituerte. Altså det er ikke mennene som tvinger de.

Sjokk nr 5 var at om en kvinne ble voldtatt, måtte hun ha 4 individuelle mannlige vitner som kunne bekrefte hendelsen. Om ikke, ble hun selv kastet i fengsel og voldtatt av politiet i flere uker.

Grøsset over hvor privilegerte vi er som mennesker melder seg til stadighet. Jeg vet at man ikke kan legge seg for mye opp i andres tilstander. Men likevel forsøker jeg å forstå hvordan ting henger sammen.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent men mennesker på godt og vondt i LA så håper jeg dere vil følge oss på turen.

Følg meg og familien min på YOUTUBE under:) 


Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

Maria

 

26 kommentarer

Ingen god ide og filme mens du kjører bil.........

Lol, vlog om å varme rundstykker. Internett, du suger.

Wow! Edward, har du kurs i dine kulinariske reiser? Det er et kunststykke å steke rundstykke, og jeg syntes du har mye mer å hente. Et kjempe potensial, men du må bare tro på deg selv. Og du kommer til å bli enda bedre i rundstykke steking!!

Hei fungerer ikke jeg på din pc eller mac? da må du klage til de du kjøpte den! Eller har du skrudd meg av? Da må du skru meg på igjen for så mange skrivefeil er det sjeldent å komme over.. Innholdet kan jeg ingenting for, men jeg kan hjelpe deg med skrivefeilene..

Kjære Maria.

Kan du være så snill å ta en Sophie Elise? (Stenge kommentarfeltet ditt)

I all verden... Her var det så mye å ta tak i at jeg seriøst vurderer om det er verdt tiden å påpeke alt som trekker denne bloggen ned i den gjennomsnittlige blogg-gjørma...

For det første, hvem leser korrektur på innleggene dine? Ingen sier du? Vel, det merkes... I snitt er det en skrivefeil ved hvert 14 ord....

I tillegg slenges det ut påstander om det ene og det andre du ikke har noe som helst belegg for at er sant. At "romenerene" tigger for mafiaen er vel sågar tilbakevist av de som har forsket på temaet.

http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/sju-pastander-om-tiggerne-i-oslo-og-hva-forskerne-har-funnet/3422800730.html

80% av jentene i Dubai er prostituerte...?

De fleste velstående og rike i Dubai er på avrusningsklinikk?

Kvinnene bruker burka for å skjule at de stjeler eller er prostituerte?

Konklusjonene dine er ikke bare latterlige , men også ekstremt usannsynlige. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg et kurs i kildekritikk framfor å stole blindt på "legevenninnen" din..

Lær deg rettskriving!

? Er det mulig og være mindre reflektert en denne bloggeren her? 80% av damene i Dubai er horer? WTF? Nå må du dobbel de dosene dine tror jeg

Det er jo greit med en hushjelp ved navn edward da.

Har en slik selv, som baker boller, vasker toaletter og passer ungene mens jeg fester vilt rundt og lyver om hva jeg egentlig driver med via blogg

Bloggen høres ut som en samtale man kan overhøre mellom to uinformerte personer en sen lørdagskveld i en bar. Varierer fra det reneste sludder, til enkle konklusjoner om svært kompliserte ting. Du er ikke seksten lengre og burde vite bedre.

det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike.

Matteus 19:24

slik er det bare! fordi en rik har så vanskelig for å gi noe bort, de er så grådige.

Ta Bill Gates han har ca 900 milliarder, hva skal han med det? det er jo milliarder som sulter, så hvorfor skulle denne mannen få komme inn i Guds rike?

Jaggu er det synd på dei rike.

Steinar Burud

Steinar Burud

Ta et norskkurs og lær deg forskjellen på bruk av Å og OG.

For en "clickbait" artikkel! Skjønner at det blir mange lesere av de overskriften. Innlegget var derimot fullt av så mye skrivefeil som "skinnsyke", "sighing", "Celeberty" at dette var bare vondt å lese...

Dette var det største mølet jeg har lest på lenge. Her snakker vi om ikke å ha beina plantet på jorda. Når du sitter å skriver slikt tullball så lurer jeg på om du tror på dette selv...i så tilfelle burde du oppsøke lege.

Kan dessverre ikke ta meg bryet med kommentere detaljer i innlegget for det var kokkos hele greia. God ferie og fortsett å forsyne oss med galskap - det er gøy!

Steinar Churchill

Steinar Churchill

Hei Maria. Etter all oppgulp fra rettskrivende SV-ere, som tross alt må lese bloggen din, så må jeg si: Takk for din ærlighet. Fortsett å si sannheten du. Det er forfriskende å lese noe som ikke har blitt sensurert av PK-hæren. Ser fram til å lese mer. God tur!

Trist å se at så mange mennesker hakker på andre når det gjelder skrivefeil. Les og la være å kommenter. Det er sure oppstøt som er sårende. Mange som har dysleksi. Lese og skrivevansker. Helt vanlig blandet tusenvis av mennesker. Skal man ikke få lov til å skrive da. Det er leger, lærere, servitører, arkitekter osv. Finnes i alle samfunnslag. Hva med å være litt gode mot folk. Så vidt jeg vet så er det kun folk som er lite fornøyd med seg selv, som dessverre må hakke på andre. Har dere noen gang prøvd å være fornøyd?? Da slipper dere nemlig å hakke på andre. Prøv! Nyttårsforsett for neste år kanskje?God jul

hva er galt med coke og horer? at politikerne ødelegger for oss vanlige, men selv forsyner seg grovt av både kokain og horer. ellers helt ræva blogg. rart folk gidder å lese oppgulpet ditt, inklusive meg selv, jeg vet ikke hvorfor jeg gidder.

Skiter i skrivefeilene dine! Budskapene du formidler med åpenhet og den ærligheten du formidler, gjør denne bloggen ganske interresant i forhold til det politisk korrekte landskapet dette landet nå befinner seg i. Dette har ikke så mye med overskriften på innlegget ditt å gjøre, men pytt pytt.

Håper virkelig du driter i alle de sure kommentarene ang skriveleifene i innlegget, og forresten; ethvert oppegående menneske kan se at du filmer 'handsfree'

At mannen din lager mat til barna mens du gjør deg i stand for å dra på behandling beviser for en flott fyr han er! Ikke alle 'bonusfedre' som hadde giddet det skal jeg si deg. Kos dere masse masse på tur og riktig god jul!

Hvem reiser du sammen med i tillegg til mannen din? Og hvordan gikk møtene i Sverige, fikk dere solgt App-ideene?

Hei :)

Fin sak, men du har veldig mange språkfeil. Irriterende å lese. Få noen til å lese gjennom, da virker du mer seriøs

Cristopher Weiss Hartløff

Cristopher Weiss Hartløff

Må si det høres hærlig ut å komme seg bort fra gamle landet opp mot julehøytiden. Det er sånn mye stress. Forstår deg gått att du vil legge jula til varmere strøk og da er ikke LAs vegas værste valg akkurat nei. Var der i fjord og det var utrolig digg og du har rett i att tiggerne er høfligr. Mens vi her hjemme må vasse i sigøynere som tigger over alt pluss at det er sånn stress opp mot jula. Var på CC i går og de var utsolgt for ribbe.

hvorfor lar du ikke mannen din være mann?

Uff,trist med sånne nett-tråll,for det er det de oppfører seg som:TROLL.Det er lov og være uenige med andre og kritisk til folks handlinger,men hold da kritikken på et saklig og voksent nivå,ikke bare benytt muligheten til å få ut av deg all edder og galle som du går og bærer på og la det gå ut over en person.Får så lyst og filleriste dem,disse menneskene har ikke mye glede i livet,tydeligvis.Synes dem bør logge seg av og aldri logge seg på nett igjen.Stå på Maria,du er dønn ærlig og helt rå.

Skriv en ny kommentar