hits

Anger management, julen 2016

Hei kjære lesere.

Nå tennes tusen julelys...

Overalt hvor jeg har ferdes den siste uken har jeg  observerer hast og stress. Jeg orker ikke ta med familien på kjøpesenteret eller i butikkene grunnet de uendelige køene. Før skjønte jeg ikke hvorfor folk handlet julegaver i November, men det forstår jeg nå.Deilig er jorden.....

Dagens økt var krevende, etter å ha stått i kø i 20 min i et parkeringshus, fikk jeg en spot. Damen bak meg drar forbi og forsøker åpenlyst å stjele plassen min. Dette fikk sinnet til å koke, på med brekke og ut av bilen i en fryktelig hast, illsint som en okse banker jeg hardt gjentatte ganger på ruten, damen i bilen ser skrekkslagen ut, mens jeg skriker, det er MIN plass. Hun beklager seg og kjører videre.

Du grønne glitrende tre....

Hjelpes, så er det inn på sentere der det føles som en maurtue, man må hoppe paradis fra side til side for å bevege seg fremover, bakover eller til siden. Butikk personell flyr rundt med svetteperler i pannen og forsøke og tjene gud og hvermann på samme tid. De får ikke avsluttet den ene før den andre maser. Jeg klarer meg selv heldigvis.... Når jeg forlater butikken med bæreposene ULER alarmen, alle ser på meg. Great, inn igjen og opp med alt og ned igjen.

Tenn lys, et lys skal brenne....

Litt av problemet med julen er at vi har mistet gleden, i dag handler det om å kjøpe mest mulig på kortest mulig tid. Det er hyggelig med personlige gaver, men hvor personlig er det egentlig til syvende og sist, når man i siste desperasjon røsker med seg det man ser? De fleste ønsker seg penger og det er dog det mest praktiske for alle parter er det ikke? Om du er god på å strikke bli hjemme og strikk. Hjemmestrikket ja takk.

Deilig er den himmel blå....

Stresset med byttelapper som går ut på dato er noe av det mest irriterende. Alt stenger i julen og langt ut på nyåret, så da er det håpløst og få pengeretur, man er da TVUNGET til å finne noe i samme butikk. Om man er uheldig med treffings punket på butikken kan dette by på en del utfordringer.

Det lyser i stille grender.....

Teknologi blir stadig mer populært, ikke bare er det uhyre komplisert å velge riktig, men det er også svinedyrt. For meg å gå inn på XXL eller Lefdal er som å finne frem i en labyrint der jeg må lese Gresk. Alle har det sikket ikke slik, men dere skjønner nok at ting tar tid og valgmulighetene er for mange. Særlig for enkle teknologiske sjeler som meg selv.Et barn er født i Bethlehem.....

Jeg skulle hente noe på posten i dag, ja jøss. Det tok tid, og litt lengere tid og enda lengere tid. Jeg har helt gitt opp å lage julekort, posten er som regel forsinket og du får ikke kortene før i januar, om man ikke sender i November da.

Jeg er så glad hver julekveld....

Så er det alt stresse rundt julepynting og matlaging, jo flere jo verre. Det handler ikke om dugnad på matlaging, hvert fall ikke på de steder jeg har vært invitert. For verten vet jeg ikke hvordan det føles, men jeg blir kjempestresset av å se hvor stresset andre blir. Man får nesten ikke spist ferdig før det blir ryddet bort, så er det sjelden det er nok plasser til alle rundt bordet.

Å jul med din glede....

Jeg elsker egentlig julesanger og synger mye med barna. Men jeg kan med en hånd telle hvor mange julesanger som har vært avspilt på radio i år. Dette synes jeg er trist. 

Glade jul ....

 Litt humor i julen....Hva er deres tanker rundt julen i år?

Følg meg gjerne på Youtube kanalen vår under:


GUS2Bksb1l0

Takk for at du leser.

Instagram

Facebook

Maria

 

11 kommentarer

Ha-ha! Akkurat slik er det! Riktig God julestri til Deg og dine.

Jeg syntes det et beundringsverdig at du finner styrke til og forsette og blogge og vlogge med så lav interesse rundt deg/Edvard. Hvor henter du denne styrken fra? Du er jo en stemme i sanfunnet, bare en ekstremt liten del av det.

Ruslebiffen: Er du så sinna enda Siw? Jeg beklager at jeg gikk fra sønnen din, men dette er bare trist;(

Maria.... dette var patetisk og ekstremt barnslig gjort av deg.

Hvorfor kaller du meg siw? Hahaha 😂 Gikk fra sønnen din? har du iq på 142? Prøv og bruk de påståtte iq poengene dine til og tenke noen ganger.. du har jo beskyldt helt anonyme folk her for og være morra de til nye kjæresten til eksen din og nå antar jeg det er moren til exen din du tror du pratet med ? Koko koko.

Ruslebiffen: Bekylder faktisk;) Du ER, det står på posten din. Ønsker deg uansett en god kveld. Ta vare på familien din, god jul til dere alle.

Maria, bør du ikke holde deg for god til forsøke å oute folk? Enten du har rett eller bommer?

Jeg stresser ikke, så ikke skriv "vi" . Du virker superstresset.

Vet du hva? Jeg har kjøpt det meste på nettbutikker. Gavepapir og bånd og sånt pluss diverse på Europris ( haha!). Kjøpesenteret har jeg ikke vært innom i det hele tatt, men jeg må visst en liten tur der. Jeg har bakt litt, gidder ikke kave med sju sorter. Det blir ikke spist, og ikke har noen godt av for mye kaker. Priskrigen har ikke fått meg til å løpe beina av meg. Har kjøpt akkurat det jeg trenger, og hamstring er ukult, grådig og unødvendig.

Huset er nesten ferdig julepyntet, mangler bare treet og juleduker på bordene.

Julen er vel hva man gjør den til? Noen liker jo stresset, de vil bare ikke helt innrømme det.

Riktig god jul, Maria :)

Har vært i 1 butikk å kjøpt 2 julegaver, til døtrene mine. I LV butikken i Stockholm, resten av gavene har jeg kjøpt på nett; lekebutikken.no mymuse.no miinto.no også har jeg strikket gensere, ulldresser og brodert i hele år. Helt fantastisk å slippe å svette i butikkene.

Matvarer og bakst får jeg levert på døra, også bestilt fra nett. Det eneste jeg trenger nå er en tur til blomsterbutikken, det gleder jeg meg til.

God jul!

Siw Ruslebiffen Solhaug

Siw Ruslebiffen Solhaug

Maria, du burde sjekke IP adressen før du kommenterer. For nå har du tatt feil. Tenk det, DU har tatt feil... Jeg har aldri kommentert her inne.Og kommer aldri til og gjøre det. Det finnes tydeligvis flere Ruslebiffer her ute. Nei, jeg er ikke sint. Jeg er kjempe happy. Jeg vil faktisk takke deg!

Skriv en ny kommentar