hits

Kjøpt glede har kort levetid

Hei kjære lesere.

Julen nærmer seg med stormskritt og folk har begynt å haste rundt med høye skuldre for å kjøpe julegaver i hu og hast.

Jeg vet hvordan det føles å klare og klekke ut geniale ideer til de som har så mye at det tyter ut av pipa (Litt morsomt ment fra min side) Men likevel følger presset med at man er nødt til å finne noe til disse barna (Eller voksene) 

For min del skulle jeg ønske at de som vil gi oss julegaver heller kan gi til noen som trenger det. Vår barn er overpriviliger og om man har lyst til å gi en liten ting ville vi heller satt pris på en gave som er laget med kjærlighet som hjemmestrikk:)

Mange av dere sitter sikkert med geniale ideer der ute og tilføy gjerne på listen min over julegaver til de som har alt. 

Kurs eller utdannings gaver

Gaver som forandrer verden

Gaver til de som er glad i dyr

Gaver til de som sliter

Gave som sikrer fremtiden

Gaver til de som liker kultur og opplevelser 

Alternative morsomme og minnerike gaver 

For vår egen del velger vi å støtte lokale hvor en vi reiser i verden, følelsen av å gi noe tilbake til de vakre menneskene og stedene vi møter er en uunnværlig følelse.

Kjøpt glede har kort levetid.

Å glede noe som ikke eier noe er enkelt og glede de som har alt er umulig. Vi gleder oss til å feire julen i LA og gi mat de de som trenger det i denne høytiden. Personlige opplevelser er gull verdt:) 

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Dere kan følge vårt daglige liv på: 

YouTube

Instagram

Maria 

 

 

9 kommentarer

Nå hoppet du videre til neste blogginnlegg uten å "avslutte" det forrige.

Anonym: Hei, hva vil du jeg skal avslutte med? Jeg har skrevet svar på det meste, så har 5 barns moren forklart hvordan situasjonen er. Jeg føler da at alle har fått de opplysninger de trenger. Moren tar kontakt med alle foreslåtte instanser. Jeg takker til alle som har engasjert seg i saken.

Bare lurer på hvorfor du fortsatt oppfordrer folk til å sende henne penger når hun har fått såpass mye at hun klarer seg i jula og vel så det?

Kanskje du fikser ms-operasjon for datteren min også?

Koster bare ca 1 000 000 kr, noe man må betale av egen lomme. Hun er bare 20 år...

Anonym: Hei igjen, grunnen er at noen spurte om hvordan man skulle hjelpe, da svarte jeg på dette. Det var ikke ment som noe press, bare en opplysning fordi noen flere ville hjelpe. Det er ikke sånn at jeg kan fikse ting, jeg oppfordrer og formidler, slik at folk blir bevisstgjort på samfunnsrelaterte saker slik som dette. Om du har en historie å fortelle om systemet som svikter eller urettmessig behandling så send meg gjerne en mail.

Til du som klager over henne. Jeg gidder ikke gi kr til din datter og ms. Siden du er så frekke som kommenterer om moren og hvem er DU som tar deg friheten til å dra andre ned i søla? Hvis du vil ha hjelp, så legg ut aksjon osv.

Snill bestefar

Snill bestefar

Nei det er ikke lett å finne "den rette" julegaven. Jeg kan gi et tips til en gave som kan gis i tillegg til noe annet og som passer til kjærest/ektefelle/samboer. Det er ganske enkelt et brev, et kjærlighetsbrev. Brevet kan begynne slik:

Kjære .....

I år vil jeg gi deg et kjærlighetsbrev, i tillegg til annen gave. Jeg vil skrive disse ordene til deg, for jeg er så glad i deg og setter så stor pris på deg. Du er alt for meg... OSV

Snill bestefar: Det var fint tenkt. Tror dog muligens folk har blitt for opphengt i unødige gaver. Men det er lett for meg å si som kan gi barna hva de vil ha og kjøpe meg hva som helst. Bare prøver å oppfordre alle til å gi en gave som betyr noe følelsesmessig, ikke tenke for mye logikk:)
Synes ditt forslag var fint=)

Har fortalt det til min frue at kjøpt glede gir kort levetid.

Men hun er ikke enig, så hva gjør jeg? ;-)

Frode F.: Hei, hvorfor er hun ikke enig? Det er klart man trenger nødvendige ting, det er jeg enig i. Samt at damer særlig synes det er gøy med flotte vesker og div. Men som jeg prøver å forklare har det ikke så langvarig effekt på glede. Dette innlegget var rettet mot de som har for mye eller er i villrede på hva de burde kjøpe. Så en liten oppfordring til å gjøre en god gjerning. Det gleder hjertet mest av alt:)

Skriv en ny kommentar