hits

Er det rart at menn blir kåte av småjenter?

Hei kjære lesere. 

Jeg skal begynne dette innlegget med å si at det er ikke normalt og akseptert i vår kultur å tenne på barn selv om angivelig mange gjør det. Jeg vil anta at det har en årsak, så jeg vil lufte mine meninger om årsakene under. Det er langt fra bare utenlandske menn som vokser opp i en forvrengt kultur der de med aksept og normalisering har sex med jenter i 7 års alderen.

Det sitter mange kåte menn rundt i Norge med etnisk opprinnelse å runker etter bilder av barn og spebarn, dette må vi gjøre noe med.

Den uskyldige og forsvarsløse skjønnhet. Barnemodeller som skal opptre og oppføre seg som kvinner å gi et bilde av skjønnhet og salgbarhet. Så rent og urørt tenker man kanskje om man er riktig skrudd sammen i topplokket. Men er dette riktig form for eksponering og gir dette en reell virkelighet? 

Bilderesultat for barnemodeller

Den menneskelige rase har begynt å akseptere en ny form for forvrengning? Linjene mellom barn og voksene, og det seksuelle og attraktive blir for vage. Viskes gradvis ut og blir mer og mer akseptable. 

Barn ned i 8 års alderen som ansees som sexobjekter? Hva er galt med verden og hvorfor styrer vi utviklingen av den intellektuelle art i revers? Jeg raser mot denne utviklingen. 

Bilderesultat for barnemodeller

Du må tenkte som en pedofil, om du klarer å se noe seksuelt i disse bildene. Da får du ta deg en tur til legen.

Når barn blir satt til å imitere kvinner så FÅR det seksuell karater, sett fra mitt objektive ståsted. 

Barn blir sminket og kledd opp som som unge kvinner og jeg kan relatere meg til at en menneskehjerne kan gradvis akseptere dette som en ny normal. Hva er hensikten med dette? Hva salgs form for idealer er vi på vei til å skape? Og hva er konsekvensene av dette?

Dette er en godisbutikk for pedofile. En ny typoform som er helt forkastelig. Industrien i å gjøre barn inn til sexobjekter burde ulovlig gjøres omgående. 

At ikke mødre anser seksuelle meldinger som noe annet en at disse menneskene er syke, er i seg selv meget bemerkelsesverdig? De er med på å skape en industri som rettferdiggjør at barn blir sett på som sexobjekter.

Foreldre sgler barna sine verden rundt til sexindustrien, dette er bare en ny måte å gjøre det på. 

Hva tenker dere om denne saken?

Galskap eller aksept?

Går ikke dette også under kategorien barnearbeid?

Jeg mener at de som rører ved et barn burde ikke ha livets rett....

Sexualizing children: Little girls Burlesque in Nude Suits

https://www.youtube.com/watch?v=Cs7bmReVi2k Maria 

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth 

16 kommentarer

Mektig imponert over det du skriver og veldig enig!

Jeg ville tippe at det grovt sett er fire kategorier når det gjelder dette med menn/kvinner som blir tiltrukket av barn:

1. De som overhodet ikke blir tiltrukket av barn.

2. De som kan føle en tiltrekning i visse tilfeller men aldri gjør noe fysisk ut av det.

3. De som kan føle en tiltrekning i visse tilfeller og på feil sted og feil tid kan gjøre noe fysisk ut av det.

4. De som helt klart er syke og tenker seksuelle tanker om barn og aktivt oppsøker barn for å utføre seksuelle handlinger mot disse.

Jeg ville tro at vi mangler et fullverdig system fra oppveksten av, gjennom hele skolegangen og i samfunnet generelt for å fange opp de i gruppe nr tre.

Her tror jeg helt sikkert at større åpenhet og mer fokus på forbygging av dette gjennom hele oppveksten ville forhindret mye. Hvis dette ble fokusert mer på tror jeg vi ville fått flere potensielle ofre bevisste på eventuelle overgripere slik at de kunne avverget et overgrep ved at de skjønner hva som er i ferd med å skje. Har de aldri hatt den praten med foreldre så er det ikke sikkert at de skjønner at de blir utsatt for et overgrep.

De i gruppe nr fire er syke og vil uansett oppsøke barn. Her må det selvsagt gjøres en bedre jobb med å forhindre. Men mange ville blitt avbrutt i sine forsøk hvis vi hadde større bevisstgjøring av barna.

"etnisk opprinnelse" hva mener du? Alle har jo en etnisk opprinnelse. Og jeg kan ikke se, at det er kun er norsk etniske som driver å runker etter barn. Det er det ingen dekning for å si.

I nåværende tid, er det cirka 200 millioner (eller mer) barnebruder her i verden.

Er dog enig i det du skriver om å objektivisere barn. Er bare å ta en titt på TLC... Little Miss universe, tror jeg det heter. Bunnen av moral.

Du blir garantert å klare å hisse på deg masse folk med DEN overskriften.Litt sånn som den likestillings innlegget ditt.Det var nå bare så LOL som man kan få det.

Neste gang tror jeg du må lese det høyt for noen før du poster.

Det bør og må bli straffbart å ha sex og kropps kontakt med absolutt alle under 16 år og alle under 16 år.

Du glemte nevne damer. Så mange som 10% av ofrene har kvinnelige overgripere.

Absolutt ingen under 16 år skal bli utsatt for sex og kroppskontakt både frivillig og med tvang.

Absolutt alle under 16 år tar alvorlig skade av sex og kroppskontakt både frivillig og med tvang.

Ja, og i mange tilfeller er kvinnene værst for de tilbyr menn sine barn; enten det være seg gutt eller jente og bivåner/er med på det som skjer.

Menn har det hele og fulle ansvaret for sin egen atferd uansett om det er småjenter eller voksne kvinner som viser mye hud eller sexy klær. Det er og blir de voksne ansvar, uansett.

En annen ting som er bekymringsverdig er at barn blir kledd opp som små voksne, la barn være barn i funksjonelle klær de kan leke og utforske naturen i.

De små "prinsessene" i rosa tyll og sminke ender dessverre ofte opp som hjernedøde fjols uten andre interesser enn sitt eget utseende og overfladiske verdier.

Vi var i Tyrkia på ferie. Der passet jeg på datteren min på 12 år som en hauk. Tyrkerne lyste opp når hun dukket opp og gikk bare under navnet Princess uansett om det var gamle gubber eller ungdommene som jobbet på hotellet. Til og med jenta sa det etter ferien at det var spesielt med oppmerksomheten. Om dette er vanlig høflighet i Tyrkia vet jeg ikke, men gutten på 14 ble ikke tatt imot på samme måte ihvertfall. Ha en fin dag Maria 😊

Misbruk av barn fantes også lenge før den seksualiseringen av barn som du beskriver. Ikke grunn til å tro at det har vært noen økning heller etter den nå pågående seksualiseringen av barn. Forskjellen er at nå hører man om slike saker. Før ble det tidd i hjel.

Hold deg til temaer som du faktisk kan en smule om.

Pedofili har eksistert til alle tider. I det gamle Hellas var d til og med normalt å misbruke små gutter.. :(

Er vel bare lettere tilgjengelig over nett nå, og kanskje også lettere å avsløre og snakke om.

Pedofile burde tvangs kastreres hele gjengen!!!

En åpenbar uting at barn, dvs jenter, fremstilles som sexy (?!) unge kvinner før de har passert den seksuelle lavalder, dvs 16 år!

La barn være barn inntil 16 år, da har de 3-4 år som skjøre og usikre ungdommer som vi må passe godt på!

De blir fort nok voksene, ikke frarøv barna sine korte og bekymringsfrie barndomsår.

Det er forøvrig ikke bare pedofili jeg kunne ønsket med dødsstraff for...

Ja det er rart menn bli kåte på smjenter (og eller gutter), det er ikke bare rart med det er også sykt.

Når jeg skriver sykt, så er det ikke for å unnskyld, men heller et krav om vedkommende må unner behandling omgående.

Hvis ikke kjemisk kastering hjelper og da må der en annen slags kastring til. Det er heller ingen unnskyldning vedkommende selv er misbrukt.

Samfunnet = barna må beskyttes mot den slags og ikke omvendt.

Det trengs ikke en rakettforsker for å skjønne at no er riv ruskende galt i samfunnet.. Du er tøff som tar frem utrolig viktige tema i denne debatten. Du er ei vanlig dame med sterke, høyst gyldige meninger. Det er masse under denne kategorien som kan diskuteres. Du vil ha frem meninger og tanker om tema. Stå på! Så skal jeg gjøre jobben min med å fortelle barna mine at det jobber mange fantastiske mennesker som deg med å få søkelys på galskapen ;-) Stå for Gudskyld på, å ikke la noen knekke deg!

Det er, har alltid vært og vil alltid være elementer som er riv ruskende gale. Menneskets natur gir seg dessverre utslag i sånt. Før hørte vi lite om sånt, men i dag med sosiale medier så hører vi om det nesten daglig. Ikkje nødvendigvis eit større problem enn før.Er vel heller en følelse av at alt er verre pga sosiale medier osv, som ikkje fantes før. Alt som handler om tvang og eller misbruk gjør meg illsint uansett alder. Ser at noen mener at så lenge jenta er under 16 år så er det et overgrep. Kva viss det er ein gut? Viss jenta eller gutten fylte 17 årsdagen sin dagen før,så er det innenfor? Blir veldig svart kvitt å henge seg opp i 16 års grense.Hvis guten er 14 og jenta 15, som elsker av pur forelskelse. Kva da? Same regel? Overgripere gir seg katten i aldersgrenser, så de kan ikkje bekjempes med aldersgrenser. Elles helt greitt å ha en nedre aldersgrense, men den må for guds skyld behandles med skjønn. Hilsen en kar som var 14 og debuterte med ei på 16

Skriv en ny kommentar