hits

Derfor har jeg six pack hele året

Hei kjære lesere.

Jeg børster støv av fine innlegg, som jeg har laget.

Det er mange som spør og derfor vil jeg dele med dere hvordan man får og hvordan man bevarer sommerkroppen hele året rundt.


 

Jeg er  33 år gammel 3 barns mamma som har six pack året rundt.

Jeg går ikke på diett eller trener i overkant mye, synes jeg selv. Likevel har jeg en helårs kropp i samme Shape, jeg trenger ikke å trene meg opp eller ned. Legger heller ikke på meg eller går ned i vekt. Jeg spiser når jeg er sulten og teller aldri Kalorier. Min oppskrift funker for meg og kanskje også for deg?

Her er den:

 • Jeg spiser bare ren mat. Ren mat betyr mat man kan se hva er helt ublandet fisk, kylling, litt storfe, egg, grønnsaker, frukt, nøtter, bær,r aw food, havregryn, linser, vill ris, rug ,cottage cheese.
 • Så for meg er det viktig å ikke spise lettprodukter, ekte smør og ost
 • Jeg spiser ikke syre holdige produkter eks som gris, sjokolade, brus og ferdigmat.
 • Jeg holder meg helt unna raffinert sukker.
 • Jeg drikker mye detox som jeg lager selv, disse drikkene består av bær, frukt og grønnsaker.
 • Jeg spiser økologisk så langt det er mulig.
 • Jeg bruker bare cocosa i all matlaging.
 • Jeg spiser 5-7 måltider per dag.
 • Jeg trener hurtige og harde treningsøkter med en kombinasjon av styrke, kondisjon og spenst, ca 30-75 min daglig
 • Jeg drikker mye vann med lime, ingefær og sitron.
 • Jeg sover rundt 8 timer hver natt.

 

Opp til 80% av hvordan vi ser ut er kostholdsrelatert, det betyr at det du putter inn= sånn du ser ut.

Mange strides om detox kurer siden det ikke er kliniske tester rundt dette, og mange mener at kroppen er selvrensende med et normal kosthold? Men hva som er normalt er lite definerbart, jeg sverger til dere at detox fungerer, man får bedre hud, hår, negler, energi og glød.

Detox renser og avgifter hele systemet og minker både lyst og behov for sukker og fet mat i etterkant. Det er en fin måte å starte på om man vil legge om livsstilen. Det er både godt og smakfullt å spise sunn og ren mat. Jeg vil i tillegg anbefale at dere får i dere nok vit k (grønn grønnsaker og bladverk) for base. Magnesium,sink, vit d og jern som tilskudd. Er dere ikke glad i fisk, så sørg for omega i tillegg.

Spis så mye økologisk du kan: Økologiske matvarer er usprøytet slik at kroppen unngår giftstoffer som kan fører til livstruende sykdommer. Jeg kan anbefale dere å kjøpe på www.123levert.no de har et stort utvalg av økologisk mat levert rett hjem på døra. Hva er forskjellen på økologisk mat og vanlig? se link her 


Egg fra egne frittgående høner:)

Lag en stor drikkeflaske med lime, sitron og eller ingefær som du drikker gjennom dagen.

Spis ofte og helst hver 3 time, her er det lurt å alltid ha noe i bilen og veska, det kan være en frukt, en neve nøtter, en pakke bær, en boks cottage cheese osv. Ta med mer en det du tror du skal spise og spis alltid før du blir for sulten, ta deg tid med maten og ikke hiv det inn. Kroppen merker ikke alltid mettheten før det har gått 5-10 min. Da er det lett og overspise.


Hold deg aktiv, du kan trene hvor som helst på fritiden, bytt ut 20 min sofasitting med kroppsvekt øvelser. 

Hold dere unna Sukker-Ferdigfabrikat er stappfulle av sukker under masse fremmed navn, de har heller ikke % av sukkerinnhold på pakkingene så de lurer forbrukerene til å tro det er mindre en det er. 30 % av den Norske befolkningen lider av sukkeravhengighet. Sukker blir tatt opp i leveren vår og omdannet til Fett. Dette legger seg rund organer og fører til høy helserisiko.

Styr unna Lett produkter- Syntetsisk søtning, dette blir oppfattet av kroppen vår som sukker og får bukspyttkjertelen til å produsere insulin som fører til sukkersug, det gir heller ei ingen metthetsfølelse slik at det er stor fare for overspising.

Så da har dere fått en pekepinn på hva som er nøkkelen:)

Maria 

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

35 kommentarer
Harry høkkert

Harry høkkert

Huff, jeg greier ikke å ha den dietten der i lengden😮

Du er flink som får det til, det skal du ha👍

Harry høkkert: Hei, det er ingen diett da:) Det er en livsstil. Det er klart man ikke trenger å være like ekstrem som meg, men å bytte ut 50% av den dårlige maten hjelper mye i lengden:)

Har du intellektuelle interesser? Blir vel mye kropp, utseende, krig og fred og sånt. Leser du bøker?

Musikk, ulike kunstuttrykk? Spesielle filosofer du er opptattt av?

Tine: Hei Tine. Om du leser mine innlegg vil du se at jeg skrive om alt. Grunnen til at jeg fronter mye kosthold nå er fordi vi går inn i fedme sesongen. For å bevisstgjøre folk, slik at de slipper slankehysteriet etter at julen er over.

Jeg har også six-pack.

Men den har jeg kjøpt på butikken ;-)

Takk for inspirasjon :) Jeg følger bloggen din jevnlig og er så imponert over energien og kunnskapen din. Jeg synes det er vanskelig å finne på middag for familien med 3 barn under 12 år. Har du noen gode oppskrifter å dele eller et forslag til en dagsplan med måltider å anbefale. Og hva skal jeg gjøre når søtsuget kommer på kvelden/etter middag. Takknemlig for svar :)

Siggi: Hei;) Hyggelig å høre;) Angående søtsug, kommer dette mest sansynligvis av at du ikke spiser faste måltider? Det er lett at suget kommer fordi blodsukkert går ned. Dette er en indikasjon påmalt kroppen er sulten.Ved å spise hver 3 time, litt, ikke store måltider, så burde du få en forbedring. Det kan også hende at kroppen din er vane med sukker? Jeg vet ikke hva du spiser av sukker ellers? Om du er sikkelig sugen, prøv med te med smak, eller yoghurt ? Middag , hva liker barna? Vi styrer unna saus og poteter. Ikke pasta, ris eller brød;)

Du har vel også ADHD? Om du er medisinert mot denne nervrologiske skaden din, har du en stor fordel pga medisinene gir deg senket apetitt.

ADHD: Hei, ADHD er en stor fordel, helt klart. Jeg har dog laget meg en avhengighet i treningen. Ikke drikker jeg alkohol eller røyker, så da er det nok enklere å være stabil. De medisinene jeg tar øker appetitten ikke minsker;) Jeg ligger ganske høyt i kaleriinntak, grunnen er at jeg har stort aktivitetsnivå. Jeg prioriterer aktivitet heller en å se på TV og sitte på nette å surfe;)

ADHD: Kalori skulle det stå;)

All kudos til deg Maria. Du har ikke bare bevisstheten til å forstå viktigheten av en sunn livsstil, men også styrken til å kunne gjennomføre den. Mange av oss, undertegnede inkludert, vet hva som er riktig og viktig, men når presset øker, faller vi tilbake til gamle fristelser.

Pølsa: Hei;) Trikset er å ikke se gamle vaner som et MUST. Det tar ca 21 dager å endre vaner, hjernen vil hele tiden motarbeide deg på veien. Om du klarer 3-4 uker med disiplin er du langt på vei inn i suksess;)

Fin oppdatering om kosthold. Du er et forbilde angående dette temaet. Herlig dame med en herlig kropp. God helg til deg og dine 😍

Stig L: Tusen takk, en god helg til deg også:)

Six pack er faktisk ut.Nå er det 7-pack som gjelder.

Så du må nok kutte ner på fettet om du vil ha den virkelig sexy magen.Mindre stillesitting altså,og ingen mat efter 7.

For et problematisk liv, til tross for millioner, så nyter ikke denne personen livet, det er stramt forhold til ernæring, det er lav selvtillit grunnet for små pupper,(som den selv bare synes den har, ingen andre bryr seg) det er operering av musa, ingen bryr seg om hvordan den ser ut, (bare den selv) det er lav selvtillit, så lav, at den tror at 6pakc, er det som er viktig i livet, ingen bryr seg, bare den selv.....

Hvis det er dette, som følger med å på penger av pappa, at man tror i hodet at man må se slik og slik ut, da er livet stusselig....

Da liker jeg mitt liv bedre, her spises, og drikkes det som passer, når det passer meg, livet mitt, blir ikke kortere en bloggforfatter sitt uansett, hvem vet om det kommer en stein dettende gjennom takluka på bilen i morgen, det vet ingen, så, ikke la dere påvirke av slike små mennesker som Maria Høili, ikke gå rundt og tro at det er livet, livet er å leve, uten bekymringer for hva andre tenker om deg, og det er kun du som person som kan bestemme hvordan du forholder deg til livet....

Anonym: Heisann. Må bare le litt, beklager det. Jeg anbefaler deg å slutte å lese, om mine innlegg gjør deg deprimert. God bedring:)

Tenk at det er mulig å tråkke slik på en person i kommentarfeltet som du gjorde der Maria Blubba, en person, har en mening, som jeg ser det, en sann mening, det tålte du ikke, og dermed var det nedtråkking på alle plan.

For ei ræv du er

jøss: Da, tar jeg på meg tittelen som ræv, for en slik kommentar fra det neket av et menneske som skriver slikt er ikke vært annet, sorry ass. Her gidder jeg faktisk ikke å være diplomatisk. Ta et oppgjør med deg selv.

Har hørt at lettprodukter som rømme osv. ikke er bra fordi det noen tilsetningsstoffer i det som ikke er bra. Vet du noe om dette? :-)

Anonym: Hei, jeg anbefaler ikke å spise lettprodukter:) Det er ekte produkter du må spise:)

mmm, nå sitter jeg å spiser deilig godt kebabkjøtt av gris, med digg soppsaus, full av smør, med ordentlig godt kokte poteter til, fy jeg koser meg,mmmmm,

Hva med deg Drittli, går det bra med deg, du med tåpelige sixpacken din...

Du har iallefall ikke forstått meningen med livet, det ser jeg på rosabloggen din og hvordan du behandler folk.

Herregud for ett kommentarfelt. Folk er så misunnelige og har ikke peiling på hvor bra og energisk man føler seg av sunn mat og sunn livsstil. Selv har jeg akkurat startet å trene igjen og lagt om kostholdet - drikker 2-3 juice / smoothie hver dag, og mange av disse produktene du nevnte over (totalt også c. 5 måltid per dag) og har aldri følt meg bedre. Kjempe bra inspirasjon og bra du opplyser folk!! Så kan de som vil være grå og uten energi få fortsette med drittmaten sin, vi vinner :) !

Henriette: Takk for deg:) Fint å la seg inspirere av ting som fungerer i praksis. Nøkkelen er som du sier mange måltider og sunne. Jeg føler meg super og det er ingen effort. Men jeg kan skjønne at folk som ikke har nok disiplin ikke orker å bytte livsstil, det gjør jo vondt mentalt. Men sånn er det. Folk er forskjellige:)

Stemmer dette?

Stemmer dette?

Stemmer det at du er bipolar, da den verste sorten ?for hvis det er sant, så er jo du egentlig en mentalpasient Maria høili, da må du jo være unnskyldt for hvordan du er, forresten, hvorfor er du så bredbent og bredskuldret, du har tatt anabole steroider ikke sant?Det er jo derfor du er så bredskuldret, du er jo ikke noe sunn og frisk du, du er jo nedbola, sinnsyk, og gæren du, hvorfor spiller du slikt et spill?Alt med deg, er jo fake, du er jo fake pupper, fake mus, fake muskler, fake hår, fake personlighet.Hele du er jo en stor bløff.

Tusen takk for gode råd og inspirasjon:) Imponert over deg! Nå fikk jeg inspirasjon til å trene litt hver dag - har heldigvis sluttet med kjøtt og spiser i store trekk slik du beskriver, men kan bli enda bedre. Det fine er at når man først har begynt å spise og trene oppdager man at det gir så utrolig mye at det å gå tilbake til " dårlig mat og livsstil" ikke er et tema. Stå på, Maria!

Du skriver at lettprodukter øker insulinproduksjon. Det gjør faktisk også ikke-lettprodukter som inneholder karbohydrater. I tillegg vil ikke aspartam øke insulinproduksjon, om det var slike lettprodukter du tenkte på

kyrre fjeldvik

kyrre fjeldvik

Gode råd. De trengs for mange. Vanskelig å etterleve, fordi vi hele tiden lures til å stappe i oss masse usunt. Vil vi ha bedre helse og bedre form, som betyr bedre livskvalitet og lengre liv? Enkelt valg, men valget er opp til oss selv.

kyrre fjeldvik: Men tror du ikke med nok kunskap at man kan styre unna usunne produkter?

Takk for gode tips!! Kunne du lagt ut oppskrift og fremgangsmåte på detox? 😊

Camilla: Hei, detox kan du lage med mye forskjellig, det kommer an på hva du liker? Om du blander vann, sitron og ingefær er det best og enkelt eller vann og grapefruit. Du kan egentlig bruke hva du vil. Moste tomater som du koker, eller grønnsaks blandinger om du har juicer? Her liker jeg eks vann, agurk, sitron, selleri, bare mix og prøv:)

Tusen takk for svar! Elsker at du fokuserer på ren og sunn mat, og at ikke kostholds-tipsene dine er sponset av protein fabrikken som en del andre bloggere, hehe

Skriv en ny kommentar