hits

Du må være syk for å lykkes, men sterk for å overleve

Hei kjære lesere.

Jeg vil lufte noen tanker rundt hvordan man ser seg selv og hvordan man blir oppfattet?

For meg har det alltid vært et must å være seg selv, jeg har vel også et ekstremt behov for å være annerledes Jeg liker å skille meg ut uansett om det blir oppfattet bra eller dårlig, jeg er i alle fall meg selv og står trygt i egne sko. Jeg har hele tiden hatt en oppfatning rundt det å skille seg ut for å lykkes stort. Nå finnes det selvfølgelig mange måter å lykkes på, det er ikke det jeg sier, klart indre fokus trengs for å danne en trygg base. Man må synes i mengden, om ikke er man kategorisert som alle andre, egentlig er det ikke derfor jeg gjør det heller, det bare føles naturlig.


Uttrykksformen kan dog oppfattes ekstrem til tiden, men det er det som betegner menneskets personlighet, er det ikke?

Nå sitter vel haterne å gnir seg i hendene for å dra ut korte setninger av hele konteksten og budskapet, men vet dere hva, det driter jeg i for dere har allerede tapt kampen mot dere selv. Jeg vet det sitter mange å heier også og det er en herlig følelse, for meg er dette det å lykkes ,jeg vet jeg gjør en forskjell, baner vei.

Vi snakker om mangfold og raushet, men har vi egentlig respekt for ulikheter eller innfris man da i kategorien mobbeoffer? Slik som den stygge andungen og hakket i hjel? Formålet blir da å eliminere ulikheter, blir det ikke?

Om jeg hadde vært født i en annen tid hadde jeg mest sannsynlig blitt brent på bålet. Å i tillegg være uten tilknytning er det ikke for gitt at jeg passer inn noe sted heller. Jeg vil anta at mange ser meg som arrogant og et ego. Sistnevnte er i å for seg sann. Jeg er vel et ego, sterk i egen kraft. Andres spor er lite interessant å følge, om det ikke gjelder en sti til å lykkes med det jeg ønsker meg så klart.


Hva man ønsker seg kan være individuelt, målsetningene er også individuelle. Jeg har respekt for andres valg, selv om jeg velger min vei, slik du velger din. Er det ikke vakkert?

Du må være syk for å lykkes, men sterk for å overleve.

De kloke lærer av andres feil istedenfor å begå samme tabbe, er man for sta og har for mye troen på seg selv kan det fort gå i dass. Misforstå meg ikke du burde være selvsikker, men ikke dum. Jeg lurer også på hva som er ekte å ikke. Hvorfor gi seg hen til andre for å tro at de skal velge for deg? Mange gjør dette fordi det er tryggest.

Se eksempelvis på The Kardersiens, Sophie Elise, Olav Thon og Petter Stordalen, hvorfor lykkes de? Fellesbetegnelsen er lik, de har bare forskjellig strategi, de er banebrytende og annerledes. Dere som buer må innse at slage er tapt. Vi trenger rollemodeller av forskjellig kaliber, slik danner vi sammenlagt helheten av fremdrift.

Har du troen på at du kan forandre det du bestemmer deg for så gjør du det, din indre makt er større en hva samfunnet forventer av deg. Det må du ikke glemme.

Så hvem velger du å være? Deg selv eller samfunnets offer?

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

9 kommentarer

Flott innlegg! Og du har helt rett. De som lykkes er de som våger å være seg selv. Resten aksepterer sin rolle som "en i mengden".

Men forvent MYE hat for dette innlegget. Alle de som har godtatt å være "en i mengden" vil rase vilt. For de skjønner ikke at det går an å være noe annet.

Stå på! :) <3

optimalskilsmisse: Heisann, takk gud for at den første kommentaren var positiv, trenger det på dette myklandet jeg har beveget meg inn i nå:) Takk for aksept. M

Hei Maria, klart du provoserer mange, meg også innimellom. Men jeg ser deg bak staffasjen (tattooene som jeg hater) og ser en myk, kjærlig mor, en venn og en flink skribent.

Fortsett å skrive, ta en pause og klem ungen dine.

God helg :)

Anne Marie: Takk for det frøken:) Familien har allerede vært ute å aket, vi koser oss i stua, viktig å blogge litt imellom slagene:) Ønsker deg en fin dag. M

Tøft!!

Skriver ærlig, stolt mamma, forelsket kone og bra dame!

#cred

Gry: Tusen takk Gry, det var pent sakt;)

Harry høkkert

Harry høkkert

Vedrørende det første bildet du la ut i denne artikkelen:

TUSEN TAKK! 🤘👍🎉👍

Du kledde den drakta eksepsjonelt bra😃

Harry høkkert: Jo, takk for det;)

Heisann, her må jeg nok si meg dypt uenig.

Du bør nok ikke utelukke at intelligens, teft og fremtidsvyer er bedre forutsetninger for å lykkes enn å bare være seg selv.

Her er nok Elon Musk det beste eksempelet,

Skriv en ny kommentar