hits

Jeg tigger penger

Hei kjære lesere.

God dag og god morgen.

Som dere forstod av overskriften så er jeg ute etter å tigge litt penger. 

Bilderesultat for fattige barn i norge

Jeg fikk pes for det samme innlegget i fjor, der jeg skriver om fattige barn i Norge som ikke blir ivaretatt fordi asyl barna blir prioritert. Jeg har inntrykk av at denne diskusjonen har lunket og det er klart at de fleste støtte organisasjoner innlands levde på denne bølgen for å få statsstøtte den gang da. Oppi suppen av det som angivelig så, så pent ut, så sitter mange barn å gruer seg til jul i år også, kanskje ikke bare fordi de ikke får gaver eller mat som alle andre barn i Norge, men fordi de er barn av foreldre som er narkomane eller alkoholikere som verken bryr seg om seg selv eller barna sine. Disse barna skal på skolen igjen , der barn som alle andre forteller om hva de har gjort og fått i julen. Ikke blir de på bakgrunn av dette bare satt i en fattig bås men de blir også mobbet for dette. Vi kan være med på å forhindre at barna faller utenfor samfunnet.

Jeg jobber i år som i fjor med å skaffe midler til Rett Frem Opplevelser, disse pengene blir brukt til å hjelpe barn og unge under som lever under fattigdomsgrensen. Jeg vet ikke om du støtter fast til organisasjoner eller er åpen for å donere enten privat eller firma? Dette er barn som ikke har råd til å verken gå på kino, delta i  normal fritidsaktiviteter, feire bursdag eller jul. Dette er mitt hjerte nært og hver krone hjelper. Tusen takk til dere som vil støtte. Send meg en Mail på maria@prettysmooth.no  tel 99262489 eller daglig leder Ronny Andrè Johnsen tel  996 84 999 mail ronny@rett-fram.no

Som et bevis på deres godvilje lager vi også en julekalender der deres firma kan bli representer om det er ønskelig.

Familien vår velger å støtte med en betydelig sum i år som i fjor. Så har dere klarhet i dette.

Hjerteklemmer fra Maria 

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

33 kommentarer

Hva er en betydelig sum?

Anonym: Hei, slik deler man ikke, blir som å blottlegge skattelistene;)

Fint skrevet Maria.

Tommel opp!

Fint tiltak dette.

Men her tror jeg det også bør jobbes forebyggende med å ikke gi barna sine alt det siste innen det siste.

Det holder faktisk at ett par stykker i klassen får ny Iphone til jul,og så er det i gang.

Vi må fikse voksnes holdninger og kjøpepress.Julen er et sirkus uten sidestykke,det hele er til å spy av!

Mari: Hei. Ja, sant det du sier. Skadeforebyggende tiltak er veldig positive;) Har du forslag?

Søler ikke bort pengene mine til bipolare mennesker, vet luftslottet ditt går rett vest, hvor mye har du donert selv?

ikke ei krone nei.

Anonym: Hei, stusselig kommentar til et flott prosjekt :( Portlane Ab

jeg husker for noen år siden, når Maria Høili var narkoman(noe hun fremdeles er) så kunne vi spørre,: "kan ikke du ordene penger"

så gikk hun rett opp i safen til far sin, hentet ut bunker med penger, kom knegende, sa: disse bruker vi til stoff, pappa finner det ikke ut likevel"

Det gjorde hun mange ganger, så Maria, du i din bipolare sinnsyke verden, du får ikke ei krone herfra iallefall

Anonym: Du er gal du. Herregud.

Så, dette liker jeg, du har gått så langt i mailingen din at du har lett deg fram til

% This is the RIPE Whois query server #1.

% The objects are in RPSL format.

%

% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.

% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf

% Note: This output has been filtered.

% To receive output for a database update, use the "-B" flag.

% Information related to '80.67.2.0 - 80.67.3.255'

inetnum: 80.67.2.0 - 80.67.3.255

netname: PORTLANE-COLO-NET

descr: Co-location & Dedicated servers

country: SE

admin-c: PN1967-RIPE

tech-c: PN1967-RIPE

status: ASSIGNED PA "status:" definitions

mnt-by: MNT-PORTLANE

source: RIPE # Filtered

role: Portlane NOC

address: BOX 6322

address: 10235 Stockholm

address: Sweden

e-mail: noc@portlane.com

admin-c: PN1967-RIPE

tech-c: PN1967-RIPE

nic-hdl: PN1967-RIPE

source: RIPE # Filtered

% Information related to '80.67.0.0/20AS42708'

route: 80.67.0.0/20

descr: Portlane Network

origin: AS42708

mnt-by: MNT-PORTLANE

source: RIPE # Filtered

meg?

Anonym: Det er enkelt å søke ip. Jeg fjør dette når folk hetser. Er det underlig?

Maria prumperen

Maria prumperen

Du har jo, alltid framstått som en person son liker å tråkke på alt som er av mennesker, om det er i kommentarfeltet ditt eller om det er røde kors, eller andre.

Har du det bra i livet ditt?

Maria prumperen: Jeg har det veldig bra, god samvittighet har jeg også. Om du mener opplysninger rundt organisasjon er å tråkke på, så er det litt uforståelig for meg? Så du mener uvitenhet er bedre? Føre folk bak lyset? Hva tenker du rundt dette?

Å sånn helt avslutningsvis, hvordan får dere denne saken til å fremstå negativt? Dette omhandler barn og unge, hva deres synes om meg er lite vesentlig . Dere får begynne å skille person og sak.

Har du vært narkoman Maria?

Frida: Aldri. Jeg har sakt at jeg har eksperimentert med ulike stoffer. Her på bloggen, alt ligger i arkivene. De som kommenterer slikt er syke mennesker, som har en agenda og sverte min tillit.

Hei Maria 😊 Synes initiativet ditt er fantastisk flott! Det er utrolig mange barn som har det vondt i hjemmene sine hver eneste dag, men "symptomene" topper seg rundt helligdager da det blir så ekstra synlig at de ikke har det bra.

Når du spør hvordan folk kan vinkle dette innlegget til noe negativt, så tror jeg svaret er at du selv vinkler innlegget negativt til å begynne med. Du begynner med et i utgangspunktet så flott engasjement med å mistro og legge beskyldninger over på andre (at de red bølgen av din flopp i fjor til å få mer statsstøtte selv) at det ødelegger litt for hele budskapet. Kanskje du kan vinne mer på å bare presentere ditt budskapet ditt uten å trekke andre parter inn.

Samtidig tror jeg at jeg forstår deg. Føler vi er like på noen områder selv om vi nok har ganske ulike liv. Kontrollbehov og en enorm rettferdighetssans i magen som mange ganger gjør oss upopulære fordi vi bare er nødt å si det vi mener ellers "spises vi opp innenfra". Å gang på gang går man rett inn i dette selv om vi vet det blir "bråk". Rett meg gjerne om jeg tar feil:)

Jeg synes det er spennende å følge med deg, man vet aldri hvilket tema som dukker opp og det er ikke bare en blogg overmalt med "se hvor lykkelig jeg er" som jeg har inntrykk av at mange blogger representerer.

Håper engasjementet ditt for disse barna aldri blir borte selv om du møter en del motbør.

Anonym: Hei takk for tips og råd. Det er vanskelig å alltid se en objektiv mening når man skriver i førsteperson. Det er klart jeg ikke gir opp, da hadde jeg ikke vært så ærlig som jeg er, og jeg har holdt ut for lenge nå til å slutte. Jo mer motstand, jo mer drivkraft. Jeg blir dels overrasket over hvor mange "gale" i mine øyne mennesker som finnes der ute. Verden blir et farlig sted med slike påstander og svertekampanjer. Dette er dog min synsvinkel. Takk for fin tilbakemelding.

Jeg hørte faktisk et rykte fra en som jobber i rett frem opplevelser at du hadde gitt dem 1000kr,- sist jul derfor jeg Lurte på hva betydelig sum var for deg.... Pa skattelister ligger tilgjengelig for alle til og se.

Anonym: Det ble 70.000 i fjor, så jeg vet ikke hvor de tallene du sier stammer fra? Har du dokumentasjon på påstanden?

Du skrev i et tidligere innlegg hvor det var snakk om lønninger etc. Endel lønnsnivåer ble nevnt og du skrev du hadde mer i lønn enn dem. Så la oss si at du har ca 2 500 000 kr i lønn. Det er 10 ganger mer enn det jeg har. Dvs at hvis du gir en sum pålydende 70 000 kr så er det det samme som om at jeg skulle ha gitt 7000 kr. Og det gjør jeg faktisk hvert eneste år!

Så "normale" folk gir også betydelige summer hvis man begynner å regne prosentvis hvor mye man gir i forhold til det man har.

Anonym: Hei igjen. Jeg støtter også 7 andre hjelpeorganisasjoner. Midler blir fordelt. Tror nå med dette sakt at det er viktig å legge fokus på hva nettopp du kan gjøre for å bidra.

For et flott tiltak, og for noen idioter enkelte mennesker kan være. Netthets og trakassering er visst den nye trenden, kanskje du en dag kunne skrive litt om de som sitter hele dagen å leter etter en setning de ikke er enig i,kun for å spy ut hets. Det jeg leser er rett og slett misunnelse fra smålige sjeler.

Lykke til med innsamlingen, og ha en flott dag.

Aud: Takk, hyggelig med noen positive mennesker innimellom salgene som ser verdien av budskapet.

Aud:Må alt gå under misunnelse og netthets hvis man fks er uenig eller ikke liker noe noen andre skriver??

Det var en gang i tiden man kalte det for å diskutere og ha forskjellige meninger og tanker rundt et tema.

DET er tydeligvis ikke lov lengre-da man kun blir oppfattet som det du nevner her.Man trenger ikke å bare slikke andre oppetter ryggen heller,bare for å ha det sagt!

Mari: Hei, det handler ikke om diskusjon til de Aud sikter til her. Det er som hun skriver. Disse menneskene lever på svertekampanjer.

Skikkelig netthets er patetisk å drive med.

Men å møte motbør eller en diskusjon er derimot noe helt annet...

Jeg tar meg sjelden brydderiet å lese kommentarer, og nå husker jeg hvorfor.

Folk er jevnt over negative.

Du må få ros for at du ikke legger bare ignorerer.

For en gjeng med syke mennesker det er i verden her!

Utrolig bra Maria👍

Utrolig flott å se at du bryr deg om de som har det vanskelig for de er det mange av!

Den som hetser deg er Julia B Lyon!

Skriv en ny kommentar