hits

Faker du orgasme?

Hei kjære lesere.

Over halvparten av nordiske kvinner har latt som de har fått orgasme, de fleste for at de ønsker partneren skal føle seg flink eller ikke skal føle seg mislykket.... Paradoksalt mener menn de aldri har opplevt at partneren har faket. 

Med andre ord- kvinner er gode til å fake.

Bilderesultat for orgasme

Jentenes orgasme er knyttet til gener, akkurat som hjertesykdommer, angst og depresjon. Å oppnå orgasme har også sammenheng med kulturelle, religiøse og psykologiske faktorer. Det er en klar sammenheng mellom sexlyst og orgasme. Bedre sex gjør at lysten øker og at man vil ha sex oftere. For at kvinner skal slippe å fake må kunnskapen om klitoris-betydningen tas på alvor. Nøkkelen til kvinners orgasme er rett og slett kunnskap. Du som kvinne som faker orgasme snyter deg selv for nytelse rett og slett. Når det er sagt så gir det deg negativ påvirkning av din egen lyst på sex. Vi må kanskje lære å bli litt ærligere overfor partneren vår og ikke minst slutte å glede partneren med å fake. Klitoris er altså nøkkelen til kvinners orgasme og den eneste kroppsdelen som kun har funksjon å gi nytelse.  Seksualiteten har gått fra å være tabu til å ligne et påbud. Som del av et kommersielt vellykkethetsregime, skal vi ta vitaminer, bygge muskler og telle orgasmer. Mange kvinner har et stort kontrollbehov og prøver å kontrollere kroppen isredenfor å la kroppen arbeide selv. Da er det vanskelig å oppnå orgasme. Samtidig er sex mye mer enn å nå klimaks. Det handler om å være i nuet og i nytelsen og det å gi seg fullstendig hen til partneren. En orgasme fører til at gledesentrene i hjernen blir stimulert, lykkehormonet endorfiner øker drastisk og vi føler oss mer avslappet. Kvinners orgasme består av klitorisorgasme og vaginalorgasmer. 95% av alle kvinner kan få orgasme ved stimulering av klitoris. Klitoris er forsynt med over 8000 nerver, dobbelt så mange nerver som i mannens penis. Altså ta saken i egne hender og ta ansvar.

Min personlige erfaring rundt orgasmer fikk jeg ikke før i 20 årene. Det tok langt tid og bli kjent med deg selv og hva man likte. Jeg foretrekker å ha sex med kun en fast partner, å ville aldri oppnådd orgasme med et onenight stand. Mulig det bare er meg? Er interessert i å høre hva dere sier? Hvor mange av dere har faket? Er det en sammenheng mellom fast partner å orgasme? 
Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

 

7 kommentarer

Nytelse kommer med trygghet er min erfaring ;-) Utrolig spennende blogg du har, og ikke minst.. veit aldri hvilket tema som kommer i morgen 😀 Fortsett med din inspirerende skriving! I don't like it, i LOOOVE it 🙌🏻

Jeg har alltid kunne fått klitorisorgasme, men har en teknikk og det skal en del stramming av muskler til. Så nei, jeg har ikke opplevd orgasme med alle partnere. Kun de jeg har vært i forhold med.

Tror det handler mye om trygghet.

Jeg har aldri opplevd så bra, spennende og givende sex som med mannen min. Vi matcher utrolig godt på det planet og jeg føler jeg kan slippe meg helt løs, da er det selvfølgelig mye enklere å oppnå orgasme.

Har aldri fått orgasme ved vaginalsex alene, men jeg har tro på at jeg kommer til å få det til en dag. Jo mer jeg blir kjent med meg selv, jo tydeligere opplever jeg at klitoris ikke bare sitter utenpå, men forgreiner seg innover på et vis.

Elsker bloggen din. Du er så kul!!

Ja det gjør jeg hele tiden, kjærringa mi er så sur for det der som faen

Hei Maria

Beklager at jeg brukte din blogg i går for min utblåsning, men jeg ble så utrolig provosert av ""pølsefjes"". Folk burde tenke seg om to ganger før de uttaler seg. Når det gjelder dagens tema så har jeg ikke gjort meg opp noen tanker ennå.

Følger blogger din hver dag og synes du tar opp interessante og fine temaer. Stå på uansett hva enkelte får seg til å si.

At kvinner er flinke til å fake orgasme kan du sikkert ha rett i men hvor utbredt er det vet jeg ikke?

Men om dere kvinner er flinke til å fake orgasme er de fleste svært dårlig på å formidle sine behov å ønsker. Virker som de fleste kvinner tror å forventer at menn er tankelesere..

Snill bestefar

Snill bestefar

Kvinner bør være klar over at menn avslører spill på dette området. En annen ting er om de bryr seg om det.

Menn kan også fake. Men da som regel ved at de spiller lyst, mens de egentlig ikke har lyst.

Snill bestefar, nå er orgasme og orgasme mange forskjellige orgasmer.

De kan være så kjappe at man knapt kjenner dem og føler seg kanske litt snytt for noe godt, eller de kan rulle rundt i kroppen i maaange minutter.

Jeg opplever begge deler, men må ærlig innrømme at de som ruller rundt er veldig fysisk utmattende. Så en middelvei hadde vært ok.

Skriv en ny kommentar