hits

 Jeg fjerner brystene.

Hei kjære lesere.Jeg vet ikke om dette er betegnet som et samfunnsnyttig tema akkurat, men kanskje jeg har litt innvirkning på unge jenter der ute? Jeg tok for mange år tilbake en halvkilo silikoninnlegg i hvert bryst, noe som jeg angret på ganske fort. For min egen del hadde jeg aldri gjort det og avgjørelsen ble basert på andres preferanse.

For meg i etterkant har jeg følt at de bare har vært ubehagelige. For treningen er de bare i veien og uten sports bh føles de ekstremt tunge, det er ekkelt å både løpe og hoppe. Heldigvis for meg så la jeg innleggene foran brystmuskulaturen, så det ødela ikke min styrke i form av idretten. De som legger innleggende bak brystmuskulaturen mister ca. 50% av arm og bryststyrken, grunnen er at muskulaturen tøyes. Så du må ikke finne på å legge inn bak muskulaturen om du aktivt bedriver sport.

Det er også vanskelig for meg å finne klær som passer ,fordi formen min er usymmetriske med en smal midje med enorme bryster.

Jo, jo mange kan jo synes det er vakkert med store bryster, men det er ikke lenger det viktigste for meg. Så nå har jeg bestemt meg for å fjerne de. Jeg gleder meg skikkelig. Kanskje jeg til å med slipper de fordømmende dum og deilig blikkende.

Jeg er heller personlig for ikke en "playboy look" på damer, der alle skal se like ut med gedignere pupper og bittesmå Mickael Jackson neser. Jeg har blitt for gammel til å flyte på den trenden. Men jeg ser den brer seg som et sykdomsbilde over landet. Jeg biter merke i at de fleste på bloggtopplistene i kategori "Rosa bloggere"  Som en fellesnevner, er angrepet av dette symptomet, å det er disse som setter trendene for den yngre generasjonen. Hva tenker dere der hjemme om dette?

Oppresjoner burde være et personlig valg. Det er veldig enkelt å fikse litt på seg selv, men jeg tror at trenden tar overstyring over intern preferanse.

I å for seg så er jeg verken for eller imot operasjonene i seg selv, om du personlig  føler at du gjør det for deg selv og at det er godt gjennomtenkt (Det vil si noe som har vært en tanke/ irritasjon eller et ønske over et visst tidsperspektiv og er nøye gjennomtenkt i form av risiko og andre komplikasjoner) Noe annet er om man operer seg for andres preferanser, om det er kjæreste eller samfunnet, er det helt feil i mine øyne og noe man kommer til å angre på. Jeg angrer i alle fall.

Jeg sliter litt med en redsel nå som jeg skal fjerne innleggene, jeg tenker på etter resultater og om jeg gjør det riktige i det hele tatt, siden det ikke er en direkte nødvendighet. Men jeg har veid denne avgjørelsen til å fra det siste halve året, så nå er valget tatt, så på fredag gjelder det.

Jeg ønsker å høre deres meninger om skjønnhetsoperasjoner. Er dere for eller imot og hvorfor?

Det blir bare mer og mer vanlig i den forstand at det er flere som opererer seg en ikke. Er det nødvendig for å komme seg fortere fremover i livet? Klatre høyere å bruke utseende som en fordel for både jobb og familieliv? Det er dette som skjer i mine øyne. Det er mer og mer lønnsomt i å være vakker.

Jeg tror ikke vi kan stoppe dette så lenge samfunnet prefererer og menneskene følger etter samfunnets preferanser, enkel logikk.

Så da er det bare å tenke å stå støtt i seg selv å ta ansvar for egne valg. Da kan folk gjøre hva de vil for min del. Men husk å være sikker i din sak. 

 

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

56 kommentarer

Respekt Maria

Jeg er imot skjønnhetsoperasjoner. Å være sexy sitter i hodet.

Det tror jeg er et godt valg, Maria.

Har alltid synes at puppene har sett ekstremt kunstige ut. Har du ikke sett det selv ?

Du vil nok ikke angre, for nå vil du få en kropp som står mer i harmoni sammen :-) Lykke til!

jeg synes de skal få bli.. og da snakker jeg ikke om immigranter. flott bilde, flotte pupper, flott dame - la dem være som dem er.

Vet nesten ikke om jeg skal le eller gråte. Vær så snill å si at denne ble skrevet med et glimt i øyet. "Men jeg ser den brer seg som et sykdomsbilde over landet"

Stakkarslie Maria

Stakkarslie Maria

Har du så dårlig selvtillit at du må høre med kommentarfeltet finne ut av hva du skal gjøre med dine egne små pupper?

Er det virkelig mulig...

Deg er det synd på, du har alle muligheter i verden, men blogger som en 5åring om puppene dine, det har du oppnådd i livet ditt, ikke noe mer.

Støtter deg uansett hva du gjør, så lenge du føler det er det riktige valget for deg! :-)

Respekt!

Første gang jeg virkelig så noen med "playboylook" var da Lene og Aylar gjorde sitt inntog. Dette er leeeeenge siden. Så denne trenden er nok ikke ny med rosabloggerne.

Både Lene og Aylar tok til vett etterhvert og er i dag to flotte jenter det virkelig er verd å se opp til! Og puppene tok de bort (i allefall Lene) for lenge siden.

Tror du henger en god del år etter dem i tid, Maria, men flott at du også hiver bort denne "playboylook"en.

Nå er det bare håret du trenger få en skikk på. Tilgjort superblond ble også borte noen år tilbake.

Men stå på! Det går rettveien med deg også!

er du fjern eller ? lene aleksandra var superfin med pupper.

Oi, mulig jeg formulerte meg litt feil? Jeg ber om deres meninger på skjønnhetsoprasjoner. Ikke min personlige oprasjon. Den er booket å klar;) Dette blir gjort som jeg forsøker å forklare utifra egne preferanser. Håper det klarnet opp eventuelle missforståelser. M

Kjøper de når de kommer på Finn.no!

Aylar flott??

HAr du ikke sett filmene der hun lar seg besudle av den ene afrikaneren etter den andre?

For en teit overskrift, jeg trodde du hadde fått kreft,

men bra at du tar ut silikon, det er bevist at det kan

gi kreft. Men å skrive om dette er bare latterlig.

Hvem bryr seg om du tar ut litt silikon? Sikkert ingen.

Lurer på hva slags kjedelige dager du lever, siden du

har masse tid til å skrive blogger, som bare handler om

deg selv. SÅ viktig er du faktisk ikke. Få deg et liv!

Eller er sint

Eller er sint

Hei Ellen.

Få deg et liv selv.

Steinar Ankersletta

Steinar Ankersletta

Jeg hadde en kone med mye melk til barna da de kom, men de var mye i veien ((kke barna).

Nå har jeg en kone kone med små bryst, og har aldri angret ett sekund, heller ikke på valget av ny kone.

Steinar Ankersletta

Steinar Ankersletta

Jeg hadde en kone med mye melk til barna da de kom, men de var mye i veien (ikke barna!).

Nå har jeg en kone kone med små bryst, og har aldri angret ett sekund, heller ikke på valget av ny kone (ikke trofé kone heller).

Kent Andersen

Kent Andersen

hællæ.. med Lisleby i blodet årnær det sæ.. Lykke til !

trist... ikke kvitt deg med puppene

Du fjerner implantatene.... ikke brystene.

Digger deg❤❤

Snill bestefar

Snill bestefar

Jeg synes dette faktisk er en ganske viktig sak MH tar opp her. Vi er nok mange som er tildels noe bekymret over en ungdomskultur som synes å ha blitt i overkant fiksert på kropp og

utseende.

La det derfor være helt klart: Alle mennesker har noe vakkert og eget over seg. Og det blir feil å sette opp et slags ideal, eller modell, på pent utseende. En persons væremåte kan forøvrig bidra til å smykke en persons fremtoning.

Til spørsmålet: Ja kosmetiske inngrep kan være greit, men det er ikke greit dersom det kun er for å flikke på utseendet. Da er det tull og vitner om bakenforliggende problemer.

Dette må vel være opp til hver enkelt hva de ønsker. Jeg synes personlig at ekte vare er vakrest. Synes at plastiske operasjoner bør kun gjøres når noen har store plager med utseendet sitt etter bla. ulykker og medfødte skavanker. Men jeg plages ikke med hva andre gjør så gjør det som gjør dere glad 😊

Trudelutt ble skutt

Trudelutt ble skutt

Jeg skulle gjerne sprutet på puppene dine!

Synes det er helt flott at flere og flere velger å fjerne silikonen. Når det kommer til stykket så er faktisk ikke størrelsen på brystene så ekstremt viktig. Selv om enkelte tilsynelatende tror det. Sunn og naturlig og gjerne med en "skavank" eller to er helt topp. Eneste man kan si om 500 gram silikon i hvert bryst er vel at det er god ryggtrening, eller kanskje ikke :)

Jeg tror du kommer til å bli glad for å komme tilbake til den du var ihht brystene. Når man er glad i en person blir man blind for bryster å andre ting, å det man ser er flott uansett..veldig flott..

Og det er vel et tegn på at du er mer trygg på deg selv !

nooooooooooooo

Beauty industrien som står bak kropps presset er milliard business og de vil bare fortsette og male på og knuse selvbildene til folk så de kan selge mer sminke, mer skjønnhetsprodukter, mer operasjoner osv.

Men slik verden er blitt kan jo kirurgi for mange være en quick fix til bedre selvbilde og selvtilitt.

Men om man lærer ungene sine til og bli mer reflekterte og tenke over ting og hva som egentlig er viktig i livet så kansje mange ville tenkt at vet du hva, jeg er god nok akkurat slik jeg er og om noen ikke liker meg for den jeg er så er jo det deres problem å ikke mitt.

RESPEKT

så tøft!

kan se ut som kjerringversjonen 2016 er å kvitte seg puppa når man blir gammel. tidligere holdt det å klippe håret kort.

så moralen er : don't be a bitch. keep the tits.

skulle stått eldre .. ikke gammel.

Det er lenge siden jeg leste blogger. Muligens ble jeg lokket av bildet og overskriften i et svakt øyeblikk. Etter hvert som jeg leste nedover i bloggen angret jeg mer og mer. Grunnen er enkel, jeg greier ikke å la være å kommentere.

Hva er det du vil med dette blogginnlegget? Angrer du på forstørrelsen, eller ønsker du bare endring. Du snakker om sykdom i samfunnet, men oppfordrer folk til å gjøre som de selv vil. Du selv sier at du har latt deg påvirke av andre, tydligvis negativt, ønsker du å påvirke?

Og hvordan kan du påstå at det er flertallet som tar kirurgi for å endre kroppen enn de som ikke gjør det? Jeg påstår med 100% sikkerhet at det ikke er i nærheten av å være fakta!

Håper inderlig at de som leser bloggen ikke lar seg påvirke!

Jeg synes det er mye finere å være naturlig enn alt det fake. Silikonpupper har aldri vært fint, i hvertfall ikke kjempestore. Men det er opp til den enkelte hva de synes...

Du formulerte deg ikke feil! :-) Jeg forstod godt hva du mente, og det blir garantert superfint for deg med mindre pupper.

( # )( # ) (.)(.) ( o )( o ) ( o )( o ) FTW

har du vurdert å fjerne tatoveringene dine istedet for titsa ? det hadde vært en god idê.

http://www.side2.no/helse/na-er-jeg-klar-dere-kan-fjerne-de-friske-brystene-mine/3423267534.html

( € )( € )

| |

\ /

| $ |

/ \

/ Y \

| | |

| | |

\ | /

| | |

| | |

| | |

ble ikke helt som det skulle .. litt som tatoveringer ..

Tror det er et godt valg du har tatt!

Med alderen blir store bryster mer en "byrde" enn en fordel.

Mht. Skjønnhetsoperasjoner er vi vel ikke helt der at flertallet opererer seg?

Nå er nok jeg litt old-fashion, men jeg mener det er stort sett helt unødvendig for å klare seg godt i livet.

Av folk jeg vet om som har lykkes usedvanlig godt innen jobb eller business, så kan jeg si med sikkerhet at det skyldes 100% personlige egenskaper og ikke i noen særlig grad hvordan utseendet er.

(90% av utseendet er jo klær, så man kan jo kle seg litt ok).

Mht. familieliv, skulle man vært mer glad i sin partner om den var "vakrere"?

Det er heldigvis slik at jo eldre man blir, jo mindre blir det ytre vektlagt.

Andre egenskaper som personlighet, sjarm, humor, evne til forståelse og omsorg blir langt mere viktig.

Jo mer jeg liker noen, jo vakrere synes jeg det mennesket blir!

Vi har alle muligheten til å se det vakre i alle mennesker vi treffer ;-)

Ja,hva gjør ikke du i det offentlige rom for å få oppmerksomhet.

om det er så at du skal kaste puppene på dynga. sånn .. til oss som .. til oss som vil huske minnene.. kunne du lagt ut noen toppløsbilder?

Brei deg akkurat som du vil, bare hold alt dette sludderet vekk fra en nyhetsavis. Kopier noen rosa ark og distribuer.

Maria, håper at du ikke bryr deg om den moralistgjengen der oppe som MÅ kritisere absolutt ALT som ikke følger A4-standarden. Synes det er trist at det finnes menn som ikke ser mer enn brystene på en kvinne. Uansett, veldig smart å fjerne de falske brystene før silikonen og annen plastikk lekker ut i kroppen (tro meg, INGEN vil ha den giften i kroppen, og ja ingen silikonbryst varer evig), de er jo egentlig bare i veien som du sier. Dessuten er det svært mange som glemmet at enhver operasjon alltid har flere risikoer med seg. Veldig mange ødelagt kroppen på grunn av operasjoner. Har du sett dokumentarserien "Plastiske mareritt"? Den er helt gratis å se (link her: http://www.viafree.no/programmer/dokumentar/mit-plastikmareridt), I den serien møter man folk som har vært uheldige med kosmetiske/plastikk-operasjoner, dem har ødelagt kroppen sin eller fått feil resultat. Håper flere ser den serien, spesielt dem som planlegger å operere seg. Fokus på store bryster og andre kroppsdeler, hvem har skapt det fokuset? Er det dem som opererer seg?

Helt utrolig hvor mye "dritt" som blir slengt her inne. Har dere ikke noe annet å gjøre? Jeg syns det var et sykt bra innlegg! Har lenge vurdert restylan og silikon, bare fordi alle jentene har det og de ser jo drit bra ut! Men nå venter jeg litt til, fordi det innlegget her ga meg litt å tenke på:)

Nå slipper du

Nå slipper du

Nå slipper du alle disse "dum og deilig" blikkene, for det første, har du aldri vært deilig, og nå kan du slappe av for fremover vil du bare få "er du dum" blikket.....

Har du vurdert og operere INN en hjerne, samtidig som du slanker de stygge puppene dine?

Hvis ikke synes jeg du i din bipolare verden, der du tror ting i hodet ditt som ingen andre tror,bør vurdere det sterkt..

Uansett, når det krakker i Norge nå, så kan du jo sitte der med en herregård, (eller prinsessegård) i ditt hode, som du snart må gi bort fordi du skylder penger og har overhodet ikke råd til å drifte den.

Så, operer inn en hjerne da, så slipper du kanskje fly på nav....

haha

Hei, flotte Maria!

Har alltid tenkt at folk må få gjøre som de vil med kroppen sin. I tankene mine er jeg imot plastisk kirurgi, dersom det ikke er for å fixe på noe veldig ekstremt/unormalt som plager. Meninger formes av så mye og forandrer seg med alderen. Veien blir til mens vi går.

Håper det går fint med deg på fredag. Klem <3

Glurpeline Snøttensaft

Glurpeline Snøttensaft

Hvorfor ikke gjøre det stikk motsatte og få operert på to bryster til, slik at du får 4 flotte bryster. Det hadde vært litt av et statement og hadde nok gitt deg all den oppmerksomheten du søker.

Du er kliss lik Anna Anka!

Dette er ganske imponerende. Jeg har ikke silikon, men jeg har fortsatt lyst til å ha reduksjon. Jeg liker ikke å ha bryster, fordi jeg blir fysisk plaget av dem. Jeg er ikke overvektig heller, men jeg er bare lei av bryster...

Jeg synes det er ikke feil å blogge om slike ting, fordi det er mange jenter som har tanker om silikon pupper.

Jeg selv får ofte tanker om kanskje jeg burde tatt det, selvom jeg har simetriske og helt vanlig størrelse bryst, som ellers jeg er fornøyd med. Jeg vet veldig godt at de tankene kommer på grunn av samfunnet og forventninger av kjærester.

Det var godt å lese at det er ikke altid at man blir fornøyd med slike valg og da jeg tenker at jeg er bra nok som jeg er.

Ville bare si..Lykke til i morgen ;) Det kommer nok til å gå bra !

Så flott :) håper du blir fornøyd . Love you :) 😘😘😘😘😘😘😘

Hei.

Takk for ar du har lagt ut ett innlegg om dette. Jeg har nå hatt mine innlegg i 12 år og har vurdert i flere år om å ta ut. Jeg er redd jeg vil angre siden det vil bli en drastisk forandring. Jeg hadde aa eller a, og nå har jeg full b, liten C cup. Tenker på arr synlighet og tilvenningen av mine naturlige bryster. Nå som jeg har vokst i min måte å se på kvinnelige bryster så er det at jeg syns alle andre med små bryster er sexy. Samtidig følelsen av å ta på ekte bryster og ikke plast ballonger.

Skulle likt å høre hvordan du har det nå, og hvordan ser arrene ut i forhold til brystene sine fasonger.

Mvh

Linda (som egentlig vil ha naturlige, men redd jeg ombestemmer meg etter operasjonen og angrer.)

PS. Jeg har heller ikke råd til det :( noe som også setter en stopper. Og jeg nevnte heller ikke at de er litt i veien. Vondt å sove visse stillinger og vondt å klemme på visse plasser

Skriv en ny kommentar