hits

Jeg vet mange av dere gir faen i hvem jeg er

Hei kjære lesere.

Jeg jeg setter meg ned på Word og begynner på en blank side, slik jeg alltid gjør. En ny dag er en ny dag. Om man er bedre en i går vet jeg ikke. Jeg blar igjennom avisene, alle sammen. Jeg finner ikke noe interessant. Ikke for mitt eget vedkommende vel å merke. Så lurer jeg på om jeg burde skrive? Mine tanker er mange og de presser på. Så jeg skriver og skriver. Jeg leser visdomsordene, blar gjennom flere 100 om dagen, de setter tankene enda mer i spinn, noen treffer meg, mens andre grubler jeg over. Så minnes jeg på at vi alle er forskjellige, men likevel ikke, vi kan finne parallellene om det er det vi leter etter og vi kan finne forskjellene om vi vil det. Dra hverandre sammen, eller dytte i fra. Valget er ditt og mitt. Isolasjon er trygghet. Men samtidig er tilhørighet trygghet, en del av flokken. Jeg får aldri bestemt meg for noen av delene. Litt sånn i ingenmannsland, med en fot i begge leirer.

Det er ikke ofte jeg skriver slike innlegg lenger. Jeg undres hvorfor? Svare er vel det at ikke mange er interessent i å gå i seg selv, finne ut av, gruble over, slik som jeg er. Tankene driver meg til vanvidd innimellom. Jeg vet mange av dere gir faen i hvem jeg er, men likevel er det noe som trigger nysgjerrigheten i dere, så dere velger likevel å la dere fange i ordene jeg skriver.

Telefonen durer, jeg trekkes mot den. Det har blitt en avhengighet. Jeg kjenner at jeg får abstinenser om jeg ikke ser. Jeg prøver å la være, men den durer igjen, trekker meg mot nysgjerrigheten, så jeg ser. Som regel er det ikke viktig. Alle de likesene eller kommentarene som kommer, men det føles likevel bra. Drevet av det eksterne, har jeg fanget meg selv, litt som i et edderkoppnett. Jeg føler at jeg sitter fast og veien ut er en labyrint. Jeg kvemer ofte i samme spor, selv om de ikke gjør meg godt. Jeg vet at jeg kan hoppe til neste blanke side. Snart er jeg på et nytt blankt ark, inne i Word. Der kan jeg endre meg. Jeg har mange gode spor også, rutiner som gjør meg vel, de er verdifulle.

Hver gang jeg sjekker facebook endres jeg litt om litt, noen ganger vokser jeg på det jeg leser, men som regel er det meste bortkastet, det vet jeg jo, men avhengigheten trekker meg inn. For litt siden var jeg misbruker av instagram, jeg misbrukte det bilder til negativ tenkning, så på alt jeg ville ha, men ikke kunne få. Umuligheten bandt meg fast i sporet. Så valgte jeg å hoppe til neste side, plutselig var det ikke plass til mer, så jeg begynte igjen med de blanke arkene mine. Byttet strategi, byttet fokus. Jeg valgte å følge ting som ikke interesserte meg der å da, men jeg smilte hver gang jeg gikk inn der. Positiviteten tok meg.

Ofte hører jeg med mannen min før jeg publiserer innlegg. Før dreit jeg i andres mening, bare kjørte mitt eget løp. Men jeg har lært meg å lytte, jeg har lært meg at jeg ikke alltid har rett. For meg har vinnerinstinktet mange ganger tatt overhånd, det skal jeg innrømme.

Jeg er ofte på grensen, balanser på kanten, jeg liker den følelsen. Jeg gjør det ikke om jeg ikke står inne for det. Jeg formidler det jeg mener er riktig, det som er av verdi. Min største kraft er motet. Jeg er også følsom, men kun på nære relasjoner. Heldigvis.

De ordene jeg skriver i dag er ikke så viktig i morgen, selv om jeg ofte går tilbake for å minne meg selv på min egen utvikling.

Vær klart til å stå for det du tror på, på tross av de mange- men like klar til å trekke de tilbake vist det viser seg at du har feil. Det krever like mye mot. Pam Brown

Hvor en du er i ditt sinn, så er du så mye sterkere en du tror. Noen ganger er det kun deg selv som som lager blokkeringene. Du må ikke betvile dine valg, selv om de kan vise seg å være feil, ta det som en lærdom, ikke som et tap.

I morgen er det et nytt blankt ark, der du velger hva det skal stå. Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

21 kommentarer

Grunnen til at jeg leser bloggen din er ikke av nysgjerrighet. Det er bare for å få en bekreftelse på at det finnes faktisk noen som er på en mye lengere bærtur enn meg og det gir meg ro den dagen. 🤔

Anonym: Det er også en måte å se det på:) What ever that makes you happy:) M

De ordene du skriver her i dag, er jo like viktige i dag, som de var i går, og som de vil være i morgen. De er jo selve essensen på hvorfor du blogger, og jeg synes du gjør en veldig bra innsats på det feltet.

Marit Syljuåsen

Marit Syljuåsen

Synes du har klare refleksjoner om hva som er hva i denne merkelige opp ned verdenen nå for tida !

Marit Syljuåsen: Hei, takk for det:) Hyggelig å høre. Prøver mitt beste. M

Synes det er artig å lese hva du skriver, av både seriøst og useriøst. Festligste er at du gir blanke f... De færreste som er tøff i trynet her ville ALDRI turt a starte en blogg med fullt navn og ansikt. Tror de ligger litt misunnelse hos enkelte på nettopp det.

Noen var frekke nok på en kommentar og påstod du var narkoman. Spørsmålet mitt er om det emnet om hvilke syn du har på narkopolitikken og hvordan vi behandler medmennesker med rusproblemer?

Trudelutt: Hei, takk:) Jeg har egentlig ikke dybde nok til å uttale meg om narkopolitikken. Selv har jeg aldri vært narkoman. Jeg kan vel si at jeg i mine yngre dager tok alt for mye stoff og alkohol. Jeg har valgt å frastå helt den dag i dag. Hvordan folk med rusproblemer blir behandlet vet jeg ikke? Jeg har aldri selv deltatt i noen form for grupper eller annet relatert til dette.
Hadde du noe spesielt i tankene rundt problematikken? M

du er deilig. har du lyst å sende et par millioner til meg? jeg er en kjekk alenefar som vil pensjonere meg. hvis du gjør det skal jeg elske med deg under stjernene. mmmm

takk. setter pris på din varme kommentar kkari. sender over et par mill nå. GLeder meg til vi treffes. Hilsen Kåte Maria <3

Kåt Maria Høili: oi da, Samme ip på kkari og deg! Du vet det er ulovlig å ta på deg min identitet? M

Syntes det er litt komisk at du sier du ikke har nok dybde til og uttale deg om narkotika politikken... Har du hatt noen dybde til og kommentere de fleste sakene du gjør her i bloggen din? Du slenger ut masse meninger og synsing om ting som opptar deg. Noe dybde skal man nok lete lenger etter iblandt innleggende dine

Erna H: Jeg uttaler meg om det jeg har greie på, derfor sier jeg ærlig at jeg ikke kan uttale meg om narkotika politikk. Jeg kan ha meninger om hva jeg vil ellers. Er det noe spesifikt du mener jeg ikke har dybde i, så legg ved linker og påstand om faktafeil. M

Jeg har nylig oppdaget denne bloggen og har blitt fast leser fordi den er av de bedre, synes jeg. Det er nok fordi du skriver om temaer som msm helst feier under teppet.

Jeg gir iallfall ikke faen i noen, og heller ikke deg. Vi som lever på kloden nå deler alle en tid her i fellesskap. Det er viktig at vi er dette bevisst og tar godt vare på hverandre.

Ny leser: Dette var meget hyggelig å høre;) Det er klart man ikke skal gi faen, min formulering var nok litt grov. Det er slik det føles innimellom når det stormer. Men fort er det hele over;) M

Og ikke glem oss som bryr oss om hvem du er. Ha en fin søndagskveld Maria.

Stig L: Takk Stig;) Hyggelig å høre;) Ønsker deg og dine en fin kveld også;) M

Hei

Vil bare si jeg har lest endel på bloggen din,

Og synes du reflekterer godt over store og små

Ting. Grubler selv over mange av livets mysterier og hvorfor politikken er slik den er. Pga sykdom er jeg selv veldig engasjert når det kommer til velferdsordningene og urettferdigheten som finnes i verden. Stå på og bry deg ikke om de som bare må trolle og tror de vet bedre enn andre. Alle har vi våre bekymringer store og små uansett rase, lommebok,barn, jobb osv. Jeg bruker si en ikke skal dømme boka pga omslaget, les den så gjør deg opp en mening. Ha en strålende uke.

Ragnar A: Takk, dette var hyggelig å lese:) Du er en person som jeg kan relatere meg til. For mange så blir den enkleste løsningen å angripe person og ikke sak, jeg tror det handler om dårlig verbal dybde. Jeg fordømmer ikke disse menneskene helle, det har jeg sluttet å bry meg om, de er ikke vært min energi. Jeg fokuserer på fremtiden og rettferdighet:) M

Hei Maria! :)

Jeg har lest bloggen din flittig en god stund og jeg jeg er fast leser av flere grunner. Jeg syntes du reflekterer og argumenterer svært godt innenfor emnene du velger å ta for deg her på bloggen. Jeg ser ofte at mennesker spyr ut kvalme i kommentarfeltet og ofte er det usaklig, irrelevant og helt på tryne. Tror folk har lite å gjøre i hverdagen. Fortsett i samme spor, jeg kommer absolutt til å følge deg! Ps; jeg lurte også på hvordan fremtidsplanene dine er ift oppstart av organisasjonen (?) som vil ha fokus på å hjelpe fattige barn i Norge? Er det fortsatt et prosjekt du skal ta for deg? Dette er en sak jeg brenner sterkt for og jeg kunne veldig gjerne tenke meg å delta! :)

Rebecca: Hei:) Takk for støtten:) Jeg er i prossess med fondet, det går ikke så fort som ønskelig, men jeg forsøker å få det inn i en organisasjon. I mellomtiden jobber jeg med Frett frem Opplevelser, som jobber med barn under fattigdomsgrensen, jeg setter igang et arrangement via facebook og kommer til å blogge om dette for å samle inn midler til formålet før julen kommer. M

Skriv en ny kommentar