hits

Noen ønsker meg og barna mine døde

Hei kjære lesere.

Jeg blir til stadighet overasket over hvor slemme mennesker kan være. Hva som utløser slikt sinne mot noen man ikke engang har møtt eller snakket med er utenfor min fatteevne.

Jeg sitter ofte som et spørsmålstegn og leser kommentarfeltet mitt. Noen ganger kommer det så mye dritt og usakligheter at jeg ikke engang vet hvor jeg skal begynne. Noen ganger gir jeg opp før jeg starter.

Det virker som noen av dere der ute tenker at jeg ikke er et menneske med følelser. Jeg setter pris på motstand, ikke blande kortene med dette. Så langt det er en konstruktiv motstand. Hvor denne linjen går er litt diffus, men dere vet sikkert med dere selv, når dere skriver, om dere gjør dette i sinne, eller fordi dere er uenige. Det er en stor forskjell på disse to kategoriene.

Jeg kan være direkte, det er jeg klar over, ofte føler dere, dere sikkert støtt av mine skriverier? Det har jeg full forståelse for, jeg blir også provosert av andre, og da sier jeg ifra på en sikkerlig og saklig måte.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke om kommentarer som "Jeg håper du dør av kreft" " Eller det beste du kan gjøre er å putte en plastikkpose over hodet til barna dine"

Jeg mener, ønsker dere som skriver slikt  virkelig meg og barna mine døde? Jeg blir helt sjokkert for å være ærlig, å ja, det er klart at slikt går innpå en. Jeg sletter selvfølgelig slike kommentarer fra veggen min, men de blir liggende i arkivet mitt og lagret i sinnet. Jeg har tenkt mange ganger at det ikke er verdt det, denne bloggingen. Men av natur er jeg en som aldri gir opp. Skal vi ikke i dette lande få ytre oss fritt uten at noen vil ta liv av deg pga meninger?

Jeg vet jo ikke hvem der ute dere er, men jeg ønsker at dere tar et oppgjør med dere selv og ser hva dette kan påfører andre.

Et lite ordtak til rette vedkommende. Kloke ord og andres erfaring vil du ikke følge, andres nederlag derimot frydes du over, det er derfor du blir syk av seg selv.

Jeg har også en del faste hatere, mange av mine faste lesere har muligens fått med seg kommentarer av usakligheter. Jeg ser jo ip adresser. Det er mye dritt som kommer denne veien ja, mye dritt, men dette går ikke inn på meg på samme måte som de drøye som jeg nevnt over.

Hatere finnes overalt av ulikt kaliber. De frydes over andres nederlag, de frydes når andre har det vondt,  er dere virkelig så lusene at dere trenger å fore dere selv med å være så stygge mot andre? Jeg lurer på, og fint om dere svarer meg ordentlig, hva som utløste denne aggresjonen mot meg som menneske? Jeg vil gjerne vite slik at jeg kan be om unnskyldning om det var noen personlig jeg gjorde mot deg eller dere.

Anonymitet vil aldri bli tatt seriøst, så om de det gjelder vil møte meg personlig å ta et oppgjør så setter jeg pris på dette. Jeg biter ikke.

Det er ingenting som betyr mindre en andres negative mening, det er helt klart. 

Ser frem til å høre fra dere.

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

12 kommentarer

Det er ikke lett å vite hvorfor mennesker bruker så mye tid og energi på å hate, det kan være brutte relasjoner, oppvekst og annet grums som kommer til overflaten når man finne en å henge det på. Jeg har lest noe av bloggene dine, skal være ærlig å si at det ikke er veldig lett å forstå hva du egentlig mener alltid. Tenker noen ganger at du muligens savner noe, har mistet noe, aner ikke, på leting etter noe kanskje. Kan det være så enkelt som at det er oppmerksomhet, ikke at det i seg selv er enkelt, da det igjen kan bunne i opplevelser fra en lei barndom, i såfall vet jeg en god del om akkurat det. Kjenner deg overhodet ikke uten det jeg vet igjennom media, å det du skriver her. Det vil si ingenting. Du stiller deg lagelig til for hogst for å si det slik, uten å forsvare de som bare hater for å hate, muligens svaret på det du søker ikke ligge på førstesiden av nettavisa. Håper du ikke på noen måte tar det som noe annet enn det det er, en liten. observasjon. Du har jo mailen, uten at det betyr noe mer enn det DET er, en hyggelig og kanskje oppbyggende prat. Ha en fin kveld med deg å dine. Per

De er sjalu på deg. Eller de har problemer og klarer ikke kanalisere bitterheten ut på en fair måte, istede må de straffe andre. Jeg tenker at anonyme kommentarfelt er ett av bevisene på hvorfor verden er ond. De fleste holder mye av ondskapen sin skjult i møte med andre, fordi de har lært seg at det er sikrest for dem for å bevare tilhørighet til gruppen. Men bak lukkede dører skjuler det seg mye ondt i menneskehjertene og de øser ut ondskap mot andre i det sekundet de vet at ingen ser deres identitet.tenk at det finnes så mange drittsekker! . Bare slett de kommentarene, glem dem. Hold deg unna viruset, de er sykdom disse menneskene. Jeg har satt nei skilt i mitt liv på slike ødeleggere.. Onde for å være onde, tror det mildner deres egen bitterhet. De skjønner ikke at de eneste de skader er til sist seg selv, med mindre du lar dem påvirke deg og blir trist. Dessverre klarer ofte sjalu, bitre og smålige folk å såre andre med sin smålighet, mn bare vi kan sette ned foten for deres simple og ondskapsfulle oppførsel mot sine medmennesker ved å le og gå bort, slette deres ord fra nett, hode og virkelighet.. Jeg hater sånne folk. Det er mange av dem. Heldigvis er det mange gode folk og, gjelder bare å finne dem og gi f i ødeleggerne. Et sunt friskt normalt menneske ønsker ikke kreft og død over andre, gjentar, gi blanke f i TAPERNE. Tenk hvilke møkkaliv du har når du bruker tiden din på å skrive sånt til andre. Skjerp dere hatere, få dere et liv. Maria har ett, ett som er bra. Gjør det så vondt for dere?

Hei :)

Tror rett og slett at dine største hatere og kritikere er veldig misunnelig på deg. Du er en vellykket forretnings kvinne, pen og skriver bra blogg. Du har sterke og ærlige meninger og er rik.

Du er det dei higer etter. Misunnelse er noe dritt.

Sakelig kritikk og uenighet er en ting men det du av og til blir utsatt for er mobbing og stygg trakassering.

Det å ønske noen kreft og si det om pose på barna dine er helt sinnsykt. I tillegg gjemmer dei seg bak anonymitet. Nei dette er små misunnelige mennesker som ikke kan ha det helt godt med seg selv.

Hadde vært utrolig trist om du sluttet å blogge. Din blogg er fast lesestoff. Bra med noe som ikke er rosa.

Du ruler.

Kjære Maria, ikke glem at det er mange som heier på deg!

Du må ikke glemme 'oss'. Vi vil deg vel. Du mener mye og har sterke meninger, men det er noe ved deg som gjør at jeg ønsker å støtte deg i mange sammenhenger, jeg tror det er ærligheten din.

Det er ikke greit med disse stygge kommentarene fra enkelte. Jeg gremmes når jeg leser det. Jeg ser også din sårbarhet mellom linjene.

Jeg unner deg harmoni i livet ditt, Maria. Og vet du hva, jeg kjenner deg jo ikke - men jeg liker deg..... Du har noe spesielt i deg, noe som jeg respekterer, men jeg er også litt bekymret for deg. God helg, nyt livet med dine aller nærmeste. Jeg tenker du er god og har hjertet med deg. Vi kan alle gå i oss selv og forbedre oss, både du og jeg. Dersom vi oppfører oss mot andre, som vi ønsket å bli behandlet selv, kan det aldri gå helt galt. Det er et godt 'kartverk' å gå etter. 'Livets kompass' Maria. Ønsker deg en riktig god tur!

Husk godt skotøy ;-)

Glad oktoberhilsen fra Elisabeth

Kjetil Kvalvik

Kjetil Kvalvik

Det er et ordtak som går som følgende: "hateres will aways hate, and lover will always love" Det er en sannhet med visse modifikasjoner. Jeg tenker at det fins flere grunner til at folk sender hat mot deg. Jeg opplever det samme, folk som sender negativ energi mot meg. Noen av de har jeg kanskje såret eller skuffet i fortiden, da kan man kanskje forstå det enkelt. De vil ha hevn eller de liker deg ikke vil deg dit pepper`n gror, men flere av dem som gjør det mot meg har aldri møtt meg engang...Disse menneskene vi kjenner til kan vi enkelt beskytte oss mot, fordi vi vet hvem de er. . Men det er de stille haterne jeg er mer bekymret for, de som hater men ikke sier noe og heller gir deg et smil mens de hater og sender deg dårlige vibrasjoner i bakgrunn..! Hvis vi ser litt bak det mest opplyste, så er det slik at enkelte mennesker koblet på negativ frekvens. Deres grunnfrekvens er negativ, de klarer rett og slett ikke å være positive. De klarer ikke å fryde seg over andres fremgang og suksess. De er ensomme i sin egen ulykke og ønsker alle andre dit også så de ikke er ensomme der. Dermed tiltrekker de seg negativ energi som virker gjennom dem. Nærmest demonsk energi. Som de sender ut på alle og en hver som de oppfatter som truende, eller som de misunner eller som har skuffet dem, eller minner dem om noen som har skuffet eller såret dem en gang i fortiden osv.. Disse menneskene er koblet på negativ frekvens av mange grunner. Noe er født slik, deres genmateriale gjorde dem slik. andre har opplevd så mye negativ dritt i sitt liv at de har blitt bitre hatere. Uansett som er de ensomme i sin tilstand og ønsker andre dit, så de ikke er ensomme der lengre. Akkurat som positive og inspirerte mennesker nesten ikke kan unngå å dele av seg selv, spre sin positivitet og forsøke å inspirere andre, det ligger i sjela, de bare må, fordi de også ønsker at alle andre skal komme inn i den frekvensen de befinner seg i. Jeg tenker at alle har et ansvar for hva man sender ut, men er man ubevisst, såret og skuffet, så er det ofte ikke så lett å forstå hva man gjør med andre mennesker når man sender hat mot dem. Så i stedet for å jobbe med seg selv for å snu det negative, så projekterer de det heller ut på alle som stikker sitt hode fremfor dem, enten i media eller i livet deres eller. Jeg vet om slike negative mennesker som for eksempel sitter å kjefter på tv`n, på tv programmer og nyheter og sender sin gørr mot alle som de ikke er enige med. Så ikke ta det så personlig :) Du gjør en fantastisk jobb Maria med å bryte opp i samfunnets vedtatte normer for hvordan vi mennesker skal oppføre oss. Jeg digger deg og åpenheten din, det vet du!

Kommentarer som dreier seg om slikt som å ønske deg og dine barn lidelse, hører ingen steds hjemme. Forferdelig! Jeg håper du tar skjermdumper og anmelder! Mange av de elektroniske sporene forsvinner såvidt jeg vet etter 21 dager, så du må ikke vente for lenge!

Hei Maria. Sånn er det i tiden vi lever i. Trollene utfolder seg bak anonymiteten sin. Mennesker som ikke har egne liv må irritere seg over de som har det godt.

Fortsett med ditt og tenk på de som ønsker deg alt godt, det er mange nok av oss som gjør det, og drit i resten. De ønsker ikke spesielt deg noe vondt tror jeg. De bare drar fra blogg til blogg å spre sin eder og galle så de ett øyeblikk kan glemme sine egne patetiske liv. De burde nok få seg en ny hobby.....

Jeg ønsker deg og dine alt godt og evig lykke. Ta vare på hverandre.

Håper disse trollene får deg til å slutte å blogge, jeg elsker å følge deg og gjør det daglig.

Ha en fantastisk helg og kos deg med dine nærmeste som du elsker og blir elsket av 💗

Det selvutnevnte offeret slo til med blogg igjen, hvorfor offersetter du deg hele tiden? hva tjener du på det, bortsett fra at du latterligjør deg selv?

Jeg ser på meg selv som en meget oppegående person. Alle mine venner sier jeg er smart og har aldri tatt meg nær av hvis noen sier det motsatte for jeg vet, at det gjerne ligger latent i dem selv hvis de har noe å kritisere meg for. Tar til meg kritikk, men har jobbet masse med meg selv for å føle at jeg er bra nok jeg å. Det skal du og, å det gjør du.De hater for de har det i seg selv. Mindreverdighetskomplekser!

Aldri tro du ikke er god nok. Du er flott!! Jeg liker deg kjempegodt 😊😘 stor klem Anne

Maria latterliggjør IKKE seg selv, bare så det er sagt!

Det er din subjektive oppfatning, 'anonym'.

Hun tar tvert imot opp et meget aktuelt tema, som det er fokus på i mange sammenhenger også blant andre bloggere.

Tenk deg om, i forhold til hvordan du uttrykker deg.

Dette er mitt råd til deg og de som uttrykker seg, som om du/dere eier sannheten/fasiten til livets mange scenarioer. Ha respekt for andre mennesker. Vi behøver ikke å være enige, men jeg tenker at høflighet, takt og tone også gjelder i 2016. Vi er forskjellige og det er faktisk ikke straffbart, det bidrar snarere til utvikling og fremgang for oss alle i kongeriket Norge og verden forøvrig!

Hei alle fine mennesker;) Vil takk dere masse for støtten. Ønsker dere en strålende Søndag.Stor klem;)

Trist å lese alle disse stygge kommentarene du får. At man ønsker andre vondt på en så grotesk måte som du beskriver, viser at det bor forferdelig mye ondskap i mennesker. Har faktisk lest endel av innleggene dine nå, og det er saker som jeg er helt enig med deg i. Ha en strålende helg.

Skriv en ny kommentar