hits

Så om jeg skal kalle deg en feit jævel slik du hånet meg når jeg delte noe personlig. Hvordan føles det?

 

Hei kjære lesere.

Dette har jeg i grunn gledet meg til, Adrian Lorentsson står frem mot  - Jeg har fått nok av kjendiser som «snakker ut»

Jeg leser toppinnslaget på Nettavisen i dag, og jeg blir så revet med  at jeg avslutter midt i en treningsøkt, for å hiver meg i bilen for å dele dette tilsvare med dere. 

Kjære Adrian, du burde aldri jobbet i mental helse for ungdom. For 8 mnd. Siden etter at jeg hadde delt noe svært personlig, i innlegget, det er vondt å være rik, gjorde du narr av meg offentlig, du laget til og med et youtube klipp for å håne meg. Jeg ser at du selv har slitt og vært, åpen i media om egne problemer som angst, mobbing og depresjoner, for så å bli deprimert. Så om jeg skal kalle deg en feit jævel slik du hånet meg når jeg delt noe personlig. Hvordan føles det?

Jeg tror i grunn du har større personlige problemer med at det er andre med depresjoner og lidelser som blir delt i media. Føler du at du ligger bak de i køen, og ikke får nok oppmerksomhet, slik at du må gjøre narr av andre?

Det er svært viktig i dagens samfunn at folk kan være åpne om ting, dette er ikke et kjendis problem, dette er et samfunns problem. Så hvorfor kan ikke folk som er synlige, gi av seg selv, slik at andre kan lære av åpenheten også? Alle vet jo at det hjelper å snakke om problemene, for så å gå videre. Du burde faen ikke ha jobbet med noe form for mennesker. Dere kan jo søke opp Herr. Lorentsson på Youtube, så kan dere selv bedømme om dette er et menneske, som i det hele tatt burde få utale seg i media? 

Å hvem er du til å bedømme hvem av kjendisene som gjør dette på en god og en dårlig måte? Det finnes flere som sliter med Bipolare lidelser, men det velger du heller å gjøre narr av en å støtte. 

Den fasaden du beskriver, er du i ferd med å bidra med å bygge opp, du jobber jo i revers. 

Så nå kan du vel selv Herr. Lorentsson  føle på, hvordan det er å være drittlei de som åpner seg for samfunnet. Jeg er i alle fall drittlei deg.

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

16 kommentarer

Han er jo både uvitende, ignorant og arrogant. Han uttaler seg som at han eier psykiske lidelser og at han er den som skal definere hva og hvem som er godkjent for å ha det tøft psykisk. Vet jo hvordan du har det i perioder, og han er en fordomsfull fyr, som absolutt ikke burde (slik du skrev) uttale seg på vegne av mental helse når han er så trangsynt! Ikke bry deg om en sånn tullebukk! Klem<3

Kristina: Hei Kristina.

Jeg vil takke deg for støtten. For meg handler det om rettferdighet og åpenhet. Om man besitter verv som skal representere en sunnere psykisk helse, burde man ta dette alvorlig og ikke gjøre narr av andre som har ting på hjertet.

Maria

Hei Maria, jeg har sett videoen og andre med han nå, jeg er meget sjokkert at et meneske med slike verv kan tillate seg å drive med nettmobbing. Skal sende dette til noen over han, som har spurt meg om jeg vil stille opp på foredrag. Dette er alvorlig.

Thomas

Kjære, kjære Maria, jeg skulle jo ønske du kunne slippe å bruke av din tid og energi på denne typen utsagn og denne typen nedbrytende mennesker. Samtidig vil jeg takke deg for at du nettopp orker og har energien til å gjøre det. Og jeg refererer til dette visdomsord; 'Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv'. Stå på Maria, vi trenger din stemme i samfunnsdebatten. Jeg evner å glede meg over andres fremgang og suksess og klarer også å kjenne på empati og sympati over andre menneskers ulykke og lidelse. Så er jeg også så heldig å bli bemøtt med stor tilitt fra mange mennesker. Jeg tenker at vi med fordel kan være rausere med hverandre, og da mener jeg på det mer menneskelige planet. Ønsker dere en god søndagskveld! Oktoberhilsen fra Elisabeth :-)))

deg er det synd på, stakkars.

og det som er,omtrent alle kommentarene på hatsiden din, er jo skrevet av samme personene, ser jo det på skrivingen, jeg vet hva du driver med, du kommenterer på din egen blogg bare, du er stakkarsli, ikke høili

Så ynkelige enkelte er. Egentlig er det ikke verdt å besvare og bruke tid på. Vil bare understreke at jeg svarer fullstendig uavhengig av Maria, jeg kjenner henne ikke, men når det er sagt så tenker jeg at hun ligger milevis foran enkelte av sine lesere/kritikere når det gjelder tankegang og refleksjoner. Jeg involverer meg av og til når jeg syntes det blir for urettferdig og lite nyansert. Det fortsetter jeg med når jeg har tid. Er det rart det er krig i verden .... jeg gremmes!

Jeg kunne ikke vært mere enig Elisabeth. At menesker kan få seg til å skrive så mye dritt. Har de ikke noe liv, disse "annonyme" som sprer om seg med alskens oppgulp er til og med så feig at de ikke tør å stå fram. Jeg beundrer virkelig Maria at hun gidder å komme igjen dag ut og dag inn, når det finns slike som kun er ute etter å såre. Jeg kjenner heller ikke Maria, men har stor glede av hennes innlegg. Og jeg hater urettferdighet. Synes forøvrig at det ikke er rart mange bloggere trekker seg ut av Nettavisen, de gjør intet for å stoppe slikt drittslenging. Makan.

Du føler deg veldig mobbet fordi han latterliggjorde at du mener det er så vanskelig å være rik? At du ville ha folk til å syntes synd på deg fordi du ikke kan være som alle andre fordi du har så mye penger. Det kan du fikse lett ved å kjøpe en bolig til 4 millioner, ta opp 3 millioner i gjeld og gi bort hele arven.

Det eneste du gjør er å rope om hvor synd det er i deg. Adrian Lorentsson og resten av Mental Helse Ungdom jobber hver eneste dag for at barn og unge som sliter skal få en bedre hverdag. Du klarer ikke engang å skrive navnet på organisasjonen riktig. For øvrig fint bidrag til samfunnet, Maria.

Stå på du Maria. Denna karen ødelegger desverre for mange. Men Karma har en tendens til å slå til. Og i hans tilfelle vil jeg håpe Karma er kjapp til å agere.

Psykisk sykdom er noe som kan komme til alle. Det vet vi begge godt. HELT uten å være ifra i nærheten av samme samfunnslag.

Det er forståelig at du er opprørt og lei deg fordi Adrian Lorentsson har lagt ut en video på youtube. Men jeg tror poenget hans i intervjuet er at vi trenger flere stemmer som snakker om problemene sine når det står på, og ikke bare stemmer som forteller om "den tunge tiden", men som har kommet godt ut av det.

Jeg tror også er det er dumt av deg å ta igjen, med å kalle han "en feit jævel". Du mener at han ikke forstår, at han henger ut folk, men du tar jo bare igjen, du mobber jo faktisk du også?

Å være rik utelukker heller ikke at man kan ha det vanskelig eller være trist. Men du har en rekke ressurser som mange andre ikke har. Du har råd til å kjøpe deg timer hos en privat psykolog, men det har mange ikke råd til. Det hadde vært fint å lese et innlegg der du var mer bevisst "din egen port".

Huff... jeg trykket inn på bloggen din Maria, fordi jeg engang for lenge siden leste noe av deg.Da leste jeg at du var en europris arving. Så kikket jeg på nrk her om dagen med typen, og vi ble helt rørt av den innsatsen ditt familiemedlem og kona til en av Reitan- sønnene gjorde før gatehunder i Spania. Som en inderlig dyreelsker selv, ble jeg veldig glad.

Jeg er ei helt normal jente, normal inntekt osv. Men jeg har en god god venn som er veldig velstående. Gjennom mitt kjennskap til ham, veit jeg at penger ikke er noe garanti for et godt liv. Jeg støtter deg 100%. Det er så lett å dømme rike ( du er pen også) og tilsynelatende vellykkede folk. Men sånn er ikke livet. Egentlig er alle i Norge rike, vi har alltid mat på bordet, tak over hodet og helsehjelp. Vi er rike alle sammen, så er dere noen som kan kjøpe finere hus og finere biler... men det er bare materielt.. jeg er så glad jeg har fått bli kjent med en som har overflod, han har lært hva som er viktig i livet...han lærte meg at biler, hus og fine ting aldri overgår kjærligheten.. menneskene vi har rundt oss... klart et rikt velstående menneske kan føle seg tom, trist og ulykkelig. materielle ting kan aldri fylle det innerste, bare relasjoner og kjærlighet kan det... Du skal ikke la noen få fortelle deg at du ikke får føle på det menneskelige, fordi du har mer penger enn resten. Du virker som ei bra jente =)

Maria, jeg så videoen til denne lederen av mental helse nå.

For å si det enkelt, han burde aldri vært leder for noe organisasjon, da han ikke eier sosial intelligens. Ironien er jo at han er en mobber,mens han skal jobbe for å bedre folks psyke. Jaja..Dere rike får ikke gå til psykologer ifølge hans logikk, ha ha... stakkars fyr, hvem ansatte han?

Han navngir flere og mobber dem.

Du må bare heve deg langt over,. Han fortjener ikke ett sekund av din tankekapasitet. De som støtter ham, er ikke verdt din tid =) det veit du.

Det rare er at mange som han, som har blitt mobbet blir en mobber selv

Huff og Huff,Ja Maria det skall ikke være lett og være kjendis, men virkelig herr lorentsson har jo ikke peiling på hva han holder på med🙈 blir rett og slett redd av det samfundet vi lever i...... Men men. Håper du og dine får en fortreffelig dag og ikke minst,Størst av alt er kjærligheten til medmennesker❤😊

Skriv en ny kommentar