hits

Mange står å venter på at du skal mislykkes, at du skal gi opp, fordi de ikke er sterke nok selv.

Hei kjære lesere.

Hva skiller de som lykkes, fra de som ikke lykkes?

Mot vs Frykt.

Ikke la noen si til deg at det du drømmer om, ikke er mulig, alt er mulig.

Om noen sier nei, så sier du, dette er bare begynnelsen.

Hvorfor er du annerledes, hvorfor skiller du deg ut? Hvorfor er du så viktig? Mange står å venter på at du skal mislykkes, at du skal gi opp, fordi de ikke er sterke nok selv, fordi de ikke klarer det. Vis de at du har troen, at du har motet, styrken og drivet.

Suksess er bygget på nederlag etter nederlag, aldri gi opp.

Du må føle dine mål inne i deg selv, ikke bare se de for deg, det må sitte i cellene dine. Om du ikke prøver ,vil du aldri lykkes. Det må være viktig nok for deg, du må elske det. Det må være større en deg selv.

Den eneste veien til toppen er å være tilstede, intelligent nok og jobbe hard nok mot det du drømmer om.

Jobb for formålet og ikke pengene. Du må elske det du jobber for, om du ikke elsker det, vil du ikke lykkes.

Storhet er ikke det du sier, men den tiden du legger ned, og praktiserer, den du er, det sitter i  cellermembranene dine, i ditt genmatriale. 100% tro på alle dine sammensatte deler som fører deg til målet, og dine drømmer Dette er storhet.

Legg fokuset ditt på hva du vil ha. Ladningen i kroppen din fører deg dit du vil. Er du positiv nok, eliminerer bort all negativitet i livet ditt, sotetere bort negative tanker. Så vil du oppnå hva en du drømmer om.  Hva er viktig for deg? Hvem er du? Hva vil du ha?

Hva er det som gjør at du er der du nå? Er dette det du vil? Om svare der nei, så gjør noe med det, tro på deg selv, vær deg selv, jobb for deg selv, og med deg selv. Ikke la logikken ta overhånd, la kreativiteten føre deg og hjertet hjelpe deg. Så vil du komme dit du var ment til. IKKE hør på frykten, ikke tenk på nederlagene, ikke tenk på hva andre sier og mener.

Den største optimisten og den største pesimisten lever inni deg selv. Hvilken velger du? Hva vil du være, hvem sti følger du?

Hva driver deg? Frykt eller mot?

Hva pusher deg mot skjebnen din? Frykten eller motet?

Jeg hører bare ja. Nei eksisterer ikke hos meg. Jeg skal klare det, jeg skal følge drømmene mine, jeg vil lykkes. Uansett hva som skjer, så gir jeg meg aldri. Det er en mening med alle jeg treffer på veien, det er en mening med hvor jeg befinner jeg, hvor jeg velger å dra. Motbakkene jeg møter, det er en mening med det hele. Følg stemmen inne i deg.

Når du er der du vil være, din skjebne, så angrer du aldri på reisenes besvær, alle som var imot deg på veien, har bare fått deg til å vokse som menneske, tilegne deg kunnskapen, bli den beste av det du kan være. Bevege deg fremover og fremover. Reise deg opp når du blir slått ned. Bevege deg fremover. 1000 skritt frem og 100 tilbake er fortsatt fremskritt. Bevege deg fremover. Uansett hva du møter på. Omgi deg med positive mennesker, hva er ditt kall? Hva er din fremtid? Hva vil du bli husket som?

Tiden er inne, gjør det nå!

Er du fornød der du er? Er det utfordrerne nok? Om du skulle dø i morgen, hva ville du forandret på? Om du ville forandret på noe, gå å gjør det nå, Ikke vent.

Hvorfor jeg gjør som jeg gjør, og logikken er ikke viktig, det er hva du vil ha, kreativiteten fører deg i mål, håpet fører deg i mål, motet fører deg i mål. Ikke la systemet brekke deg. Ikke la systemet fortelle deg hvordan du skal leve og hva du er god for. Ikke la systemet lure deg til å være fanget fra din virkelige vilje, din indre styrke. Din skjebne.

Hvor mye vil du ha det?

Vaner er nøkkelen til å lykkes. Lag deg gode vaner, som du praktiserer de hver eneste dag. Vanene vil føre deg til målet ditt. Så kan du snu deg tilbake ,og se på reisen og være takknemlig fordi du aldri gav opp.

Hvor viktig er tryggheten for deg, vanene du har innarbeidet? Hvor viktig er det for deg å være noe mer en det du er nå? Hvor viktig for deg er det å nå lenger, og lenger? Er det viktigere en tryggheten? Om svaret er Ja, så gjør det. Du kontrollerer din skjebne. Bare du alene. Det er ingen andre som påvirker din skjebne, Hvor mye du yter og jobber for det du vil oppnå er bare deg. Det er ingen andre å skylde på en deg selv. Om noe ikke funker gjør noe annet.

Test deg selv, hvor mye mot har du? Gå ut i dag og skrik, jeg kan gjøre det. Jeg er gal nok til å gjøre det, jeg tror på meg selv, jeg er sterk, jeg får til akkurat det jeg vil. Jeg skal følge drømmen min. Det er ingen ting annet som betyr noe, så lenge du oppnår det universet satt deg her for å gjøre.Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

3 kommentarer

Sitat: "Den eneste veien til toppen er å være tilstede, intelligent nok og jobbe hard nok mot det du drømmer om."

Så spør jeg; hvilken topp er det egentlig du skal til?

Ikke noe galt i å sette seg mål, men er det på toppen du vil trives?

Leste også bloggen din om overrefleksjon, og alle som har levd noen tid, vet at vonde dager er alt annet enn lett.

Jakten etter å "lykkes" høres for meg ut i denne sammenheng som et blindspor av de store.

Er du ikke vellykket akkurat som du er da?

Kan man ikke bare gi blaffen i om folk er vellykkede eller ei, og akseptere dem som de er?

Bli en besøksvenn i fengselet(i regi av Røde Kors), eller støttekontakt for noen som trenger det.

Vær av betydning for mennesker som trenger at noen bryr seg om dem.

Om man i utgangspunktet føler at man ikke er helt rette personen for dette, så har man jo en utfordring!?

Så i en annen blogg, der du refererte til en blogg ved navn "vondt å være rik".

Han som gjorde narr av deg virket å være en tullkuk, som burde vært røsket ordentlig i løkene.

Men om bloggen "vondt å være rik". En ting kan jeg si om tankene du gjør deg der. Slik jeg ser det, handler ikke tankene om rikdom i det hele tatt.

Du velger å koble det til rikdom, men jeg ser det som tanker, følelser og usikkerhet som alle mennesker føler i alle slags sosiale lag.

De fleste mennesker gir blaffen i rikdommen, og hvorfor skulle de egentlig bry seg?

Vi må alle lære oss å gi blaffen. Vi må gi blaffen i hva andre måtte tenke om oss.

Å bry seg om andre mennesker er noe helt annet.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Mvh. Frode F.

Frode F.: Hei Frode.
For meg handler de ikke om å være fornøyd med her jeg er nå. Mitt kall er å utrette noe stort, for andre og for meg selv. Jeg jobber meg oppover hver eneste dag og gir meg ikke før jeg er på toppen. Toppen er for meg er endre samfunnet, eller det endelige mål, verden. Vet det høres urealistisk ut, men slik er det altså. Jeg vet at man kan få til alt man drømmer om om man bare jobber hardt nok:) Hva jeg skal endre kan jeg ikke fortelle deg ennå:) Det kommer med ettersom stien blir til.

Ønsker deg en fin kveld.

Maria

"Hva jeg skal endre kan jeg ikke fortelle deg ennå:) "

Det var akkurat det jeg skulle spørre om ;-)

Ha en fortsatt fin kveld, du også.

Skriv en ny kommentar