hits

Dette irriterer nordmenn noe jævlig! Hva irriterer du deg mest over? 

Hei kjære lesere.

Jeg har innrykk av at vi går en tid i møte, der dagene blir mørkere og kaldere. Irriterer vi oss egentlig mer når det er vinter? Det vet jeg faktisk ikke. Men jeg antar, at det er slik. 


Jeg har Googlet litt for å gjøre meg et helhets inntrykk av hva som irriterer oss, eller nettopp deg. Det er klart det er variabler mellom irritasjonsgrad, men vi har en del felles nevnere også. I ganske generell grad i hverdagen, så er det en del man møter på av problematikk i parforholds fordeling av eksempelvis husarbeidet, noen ser det simpelthen ikke, noen velger kanskje å overse det, eller så strekker ikke tiden alltid til?

Hjemme hos oss, har vi faste rollefordelinger, noe som gjør det enklere å irritere seg hakke mindre, hvert fall over hverandre. Vi fordeler husarbeidet kategorisert, slik at vi hele tiden vet våre roller og den andres forventninger. Dette sparer unna for de små grå, som fort kan vokse i massiv fart om man hele tiden er på kollisjonskurs. 

Klesproblematikken er alltid et irritasjonsmoment, om ikke alle bare kunne hatt kontroll over hvor dette som satt på kroppen endte opp, hadde livet vært hakket mindre irriterende, eller hva? Våte klær som man finner i plastposer noen uker senere, eller svett gym tøy som blir liggende litt for lenge i baggen, er heller ikke å definere som lite irriterende. 

Bilderesultat for irritasjon klaesvask

For meg er det ganske mye irritasjon i bleier, som bare blir skiftet på, og ikke hevet i søppelkassen, slik at de blir liggende å lukte, før du oppdager de. Samme er det med tomme doruller som ligger rundt, og har en uvane med å aldri finne veien til søppelbøtta. Jeg synes vel også at vi kan føye inn på listen, barberstubber, som blir liggende rundt vasken og urinflekker under dosetet, som heller aldri har en tendens til å legge seg ned igjen av seg selv. Så biter jeg til stadighet merke i, at menn er mindre sensitive for lukt en kvinner? Tar jeg feil? For hjemme hos oss, tar det lang tid før en mann reagerer på at noe lukter eller noe må renses. Er dette generelt vet jeg ikke? Eller at ting til stadighet går tomt før man fyller det opp igjen, som kaffe og doruller, kjempekrise. 

Bilderesultat for irritasjon klaesvask

Jeg blir også jævlig irritert når mannen inviterer gjester, uten at huset er strøkent. Dette stresser meg noe grådig, og det blir heller ikke bedre når han angivelig mener at ingen legger merke til rotet, eller de er ikke så nøye på det. Irriterer dette dere?

Jeg personlig irriterer meg lite over feil andre gjør. Men jeg vet at dette irriterer mange. Slik som skrivefeil, som jeg til stadighet har, ikke fordi jeg har dysleksi, men fordi det har en tendens til å gå litt fort i svingene, slik at jeg slurver. Dette irriterer folk no jævlig. At jeg bruker å eller og feil. At jeg har kommafeil, eller at jeg bruker unødig mye tegn???!!! jævlig irriterende. 

At man har egne meninger er irriterende, eller om man ikke mener noen som helst er irriterende. 

Så er det dette med kø mentalitet og angermangement. Hvor mange av dere irriterer dere over andre i trafikken? De som aldri slipper deg inn, selv om det er fletteregler som gjelder. Du har de som bruker ekstra god tid på å se seg selv i speilet, selv om det er grønt lys. Så har du de som glemmer å se seg for i blindsonen, før de suser forbi og snidder bilden din i forbifarten. De som alltid må ligge oppi rompa på deg ,slik at du kontant føler at du må gasse på enda mer. De som kjører uansvarlig i trafikken, slik at du må bråbremse. De som kjører opp langs siden på deg å skal tøffe seg, for så å gi på. De som ikke kan vikeplikt. De som akkurat har fått lappen. De som ikke skulle hatt lappen lenger. De som har bråkete biler. de som har biler som forurenser, slik at du må skru av klimaanlegget for å få puste. De som viser deg fingeren, selv om du hadde retten på den side. De som skriker til deg og rister på hode. Var jeg igjennom da? Nei, jeg glemte køøøøø, også jævlig irriterende. Site innspurt, de som sniker i køen.Bilderesultat for irritasjon bilkø

En annen ting som ligger under generellirritasjon er parkeringsmangel, særlig oppstår irritasjonen når tiden er knapp. Som en videreføring av irritasjonen så har man parkeringsvaktene. Å ikke for å glemme piggdekkavgiften, bomavgiften og årsavgiften.

La meg si alt som slutter på avgift.... IRRITERENDE.

Så har man naboene da. De som alltid bråker, de som alltid er så jævlig hyggelige, de som aldri hilser, de som har bikkjer, de som til stadighet skal vite alt, de som sladrer, de som alltid inviterer seg selv, de som kritisere dine personlig ting og meninger. Å sist men ikke minst, de som aldri går hjem.Bilderesultat for irritasjonElektronikk, her er vel listen endeløs i grunn. Mobiltelefoner som går strømtomme, dataprogrammer som må oppdateres mitt i arbeider, spam mails, uadresserte reklamer, telefonselgere, folk som ringer døgnet rundt, adaptermangel, kabelmangel, dårlig nettverk.Bilderesultat for irritasjonHva med når du må vente på andre? Eller de som alltid kommer for sent? Eller for tidlig? De som har høye krav, snakker høyt? De som ikke vil synes, de som ikke yter det man forventer? Ansatte vs arbeidsgivere.

Hva irriterer du deg mest over? 

Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

 

 

11 kommentarer

Hvor ble det av irritasjonsmomentene med ille-luktene mennesker på bussetet ved siden av deg...

De skrikende og grisete barna uten oppdragelse når du er å restaurant og skal skal nyte ett deilig stykke kjøtt.

Folk som snorker på fly...

Slafsing når du spiser...

Meldingslyden på telefonen...

Når du skal på do, og finner ut at det er tomt for dopapir....

=)

What about?: Du har noen gode poeng der.)

Gidder ikke irritere meg over noe som helst, det er bare bortkastet energi! 🤗

Ja, ja. Ser at naboar e nevnt, og det e'kje nåke så irritere meir enn dei. Det må vær korrupte politikarar, norske politikarar e dei mest korrupte i verden. Dei vil jo ha oss med i detta h******s EF, og detta EF óg irritere. Eller snø, finst ikkje nåke så e lika j****g så snø. F*** heller, han får holda seg på fjellet! Ja, ja.

Helt enig Even!Bortkastet energi.

Jeg irriterer meg ikke over for noe av det som nevnes. Det som irriterer meg grenseløst er: Champangnesosialisme/sosialisme, feminisme, Black Lives Matter, Clinton, globalisme, George Soros, FN, vestlige "ledere" og Sosialistiskt Høyrepari (AKA Høyre).

*Naboer som setter opp hekker, vegger og gjerder etc. ulovlig i tomtegrensene uten å spør først.

*Foreldre som ikke bryr seg om at barn (ikke babyer) ikke oppfører seg på fly langdistanse eller ved bordet under måltider.

*Småbarnsforeldre som slipper barna ut grytidlig i helgene - for selv å få sove lengre i fred - for så å stå og skrike for full hals på dem - istedenfor å gå bort til dem om de ønsker å formidle noe.

Irriterer meg over folk som er treige i trafikken. Irriterer meg over de som ikke henger på raskt når det er grønt lys slik at kanskje noen bak deg også rekker å kommer over. Men neida. Sitter der i sin egen verden å tar først av håndbrekket før de setter bilen i gir. Kanskje tre biler kommer over når det kunne ha kommet over syv til åtte biler.

Irriterer meg i butikker når jeg først får oppmerksomhet når jeg er på vei ut. " Skulle du hatt litt hjelp" Ja tenk jeg skulle det ja, da dette er vel en butikk og på ingen måte er et treningsstudio så vidt jeg kan se. Men det toget har gikk, så stod tydeligvis hun/han på perrongen, å speilet seg eller var opptatt med snap.. Hadet! Sånn går nå dagene. Hender blodtrykket stiger litt ja. Naboens katt som kommer å skiter i grusen på gårdsplassen her og prøver å sparke grusen for å gjemme det er også relativ irriterende må jeg mene. Ikke artig å tråkke i. Ikke engang i blant, men neida hverdag. Dessverre er det ikke noen vits i å snakke med hun som eier den. Går tydeligvis ikke helt inn der i gården. Så den katta lever snart litt farlig. Er ikke akkurat min jobb å måte gå med en spade hverdag å ta opp skitten fra katta hennes. Så selv om jeg blir irritert, er jeg også en veldig tålmodig sjel når det gjelder naboer. Ennå!!!!

Hei Maria, eneste bloggen som tar for seg viktige ting. Stå på!

Det som irriterer meg mest en god del faktisk hehe.

Å være politisk korrekt. At rasisme vinkles som bare noe hvite driver med, som faktisk så feil man kan få det. Kommunistiske grupper som sos rasisme hele politikken generelt hehe.

ESH: Hei, takk for det.
Hyggelig å høre at jeg bidrar.
Nei, det er rasisme begge veier har jeg hørt. Det er bare det at noen skriker høyere en andre. Så er vel nordmenn i generell kontekst, livredde for å bli kalt rasister. Det er vel dette som er grunnproblemet .

Maria

Skriv en ny kommentar