hits

Nettdating funker ikke, dette tenner kvinner på.

Hei kjære lesere.

Bilderesultat for kvinnekropper

Etter å ha sett en meget spennende tv dokumentar, har jeg følgende informasjon å videreformidle.

Det er kvinnen som velger partner. 

Egentlig er vi bare avanserte dyr, så den primitive forskjellen er ikke så stor som man skal tro.

Forskning og vitenskapen har talt. Dette tenner urkvinnen på.

Kvinner tenner først og fremst på kroppslukten. Vitenskapen viser at om en kvinne får lukte seg frem til om hun føler seg tiltrukket av en mann, så er marginen større for at man finner er partner der kjemien matcher. Steder på kroppen som avgir mest lukt, er bak ørene, rundt munnen, under armene, rundt brystvortene og i skrittet. Urinlukt er også noe som ble testet, og kvinner kan faktisk lukte seg frem, til hva hun preferer av lukt.(Råd fra meg, ikke dynk dere i parfyme før dere går ut, dette hemmer luktesansen, slik at man lett tar feil av kjemien. Det er også ganske ulønnsomt å sjekke opp folk over nettet, siden dette ikke genererer annet en et inntrykk av utseende) 

Fakta: Det er bare et sekund som avgjør, om dere er tiltrukket av hverandre eller ikke.

Stemmen, kvinne foretrekker dype mandige stemmer. Også brøl er avgjørende. Dype stemmer er maskulint og attraktivt. Det er forsket på at en date i mørket, der man bare fokuserer på stemmen, kan være avgjørende for om hun faller for deg eller ikke. Også dater der man er stille og har eksempelvis en yoga økt sammen med kroppskontakt kan være interessant til utvelgelse av partner. 

Kvinner er ikke så langt på vei forbi det primitive for utvelgelse av alfa. De går som regel etter de som utstråler makt og styrke. At man er fysisk store er også et pluss, samt at de liker den sterkeste som vinner i et handgemeng. Eller en kamp. (Råd fra meg, drikk ikke mer en et par drinker på byen, dette svekker dømmekraften)

Som rent fysiologisk, liker kvinner trente menn, dette er et tegn på god helse. og gode gener. Mye bukfett, er ikke et godt helsetegn og lite attraktivt for utvelgelse. Symmetri i ansikt, og helt klart maskuline trekk er en stor fulltreffer for attraksjon av det motsatte kjønn. 

Det sies også helt vitenskapelig at kvinner går etter de menn som utstråler best genmateriale for formering. Siden hele poenget med menneskets eksistens er å leve evig, derav å spre sine gener videre. ( Det forskes på, om en ikke følger kjemien til å finne riktig partner, har avkom større sjans for å ikke bli friske) Noe som er skremmende i dagens samfunn. Der vi ikke følger noen av våre primitive grunnprinsipper. 

Kommunikasjon er et nøkkelbegrep, og avgjørende for om forholde kan vare. Det kvinner ser etter hos en mann har to forskjellige aspekter. Det ene aspektet er om mannen har god omsorgs emne og er trygg, denne mannen vil hun helst ha som støttespiller for barneoppdragelsen, men ikke nødvendigvis som en far til barnet. Den andre siden er det maskuline og dyriske, denne mannen vil hun helst ha som far til barnet, det er også et pluss om partene har to forskjellige immunforsvar, for sterkest mulig avkom. ( Råd fra meg, finn likheten i hverandre, og fokuser på delte interesser, det er dere sammen som lager et godt team)

For det fysiske nærkontakt er kvinner meget opptatt av en mann som er en god danser, som man ser på dyrene, så bruker de også dans  i en parringsprossess, altså de bresker seg for damene. ( Råd fra meg, vær sjarmerende og respektfull, ha blikk kontakt, dette utstråler selvsikkerhet) 

Fakta: Jo, mer man liker en person, jo mer hermer man etter vedkommende. 

Et annet viktig moment i vitenskapen, er at det sies at kvinner som går på p-piller har større sjans til å velge feil partner, hormonene gjør at kroppen tror den er gravid, og svekker yttligere dømmekraften.

Helt til slutt: Om man velger å dele en opplevelse med det motsatte kjønn som innebærer adrenalin, forsterkes sansene. 

Lurer du på mer, se programmet når kjemien stemmer på NRK. Takk for at du leser.

Følg meg gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria.

 

 

 

 

 

18 kommentarer

Jeg har sett dette programmet på tv. Dette foregår bare ei lita mil fra hvor jeg bor :-) Skulle gjerne sett noen bruke disse sjekketriksene på diskoteket/ puben en gang. Kommet ei under bordet og luktet i skrittet på meg. Hun har nok blitt kastet ut for fyll :-)

Stig L: Stig da:) Ta det litt med en klype salt. Det holder vel med å lukte litt på halsen i førte omgang:)

SÅ gøy at Justin Bieber bodde i broren din sitt hus! Er jo også det tidligere huset ditt, er så sykt fint der. Nesøya er bra ass.

Malin: Jo, det stemmer. Artig situasjon det der:)

Feil nummer én er at det ikke er kvinner som velger partner. Kvinner pynter seg og gjør seg attraktiv for å øke sjansene for å bli valgt. Mannen velger ut fra utvalget som er tilgjengelig for ham. Han er jegeren, hun er byttet.

Eller er det kanskje slik at det er byttet som velger jegeren? Tenk det, du. :)

Pelle: Hei, du tar nok feil min venn:) Menn vil tro det er slik, men in the end, du vet hvem som bestemmer.:)

Mangler i aller høyeste grad en setning eller tre om intelligens..?!?

Personlig tenner jeg ikke på en mann hvis vi ikke kan kommunisere GODT!!

Kun det ytre betyr nada hvis hodet ikke er skrudd riktig på!

Anonym: Kommunikasjon har jeg nevnt som en viktig faktor:)

Enig med ovennevnte innlegg. Vi har tross alt utviklet oss fra primitive skapninger, hallo vi lever i 2016. Utviklingen har godt videre, for de fleste av oss. Hva med intellektuelle interesser og evner? Møter man en som er intelligent, opptatt at andre ting enn ytre ting og dill og dall. Så kan han gjerne ha noen kilo ekstra så lenge han har IQ. Du er selektiv i dine valg av forskningsresultater, kildekritikk bør du kanskje tenke på? Som du roper i skogen så får du svar!

Anonym: Intelligens er helt klart en viktig faktor, men ikke nødvendigvis på partner tiltrekning.Husk at dette innlegget handler om fysiologisk utvelgelse.

Takk for gode tips- =)

Du/kilden glemte å ta med høyde, hvor populær man er og genitaliastørrelse. Det er jo igrunn ganske deprimerende faktum man kommer over, når kvinnen reduseres til et mekanisk vesen uten personlig vilje og cerebral smak.

Per Parker: Hei Per. Jeg tror vel kvinner følger trender (i sosialemedia) Når det gjelder det du nevner over. Jeg har aldri hørt noen av mine venninner som har snakke om dette som en avgjørende faktor. La oss heller bli flinkere til å lytte til følelsene en trenden:)

Det er vel ingen tvil om at det de fleste kvinner tenner mest på er penger.

Kurt: Hei Knut.
Penger ligger under status og makt. Man kan vel si i korte trekk, at dette har egentlig ingen fysiologisk tiltrekning. Disse damene motiveres av ting ikke personer.

Kurt_er_Snurt

Kurt_er_Snurt

AHA.

Nå gikk det faktisk opp et lys for meg. Som danseløve og vinner av mang en konfrontasjon på festlokalet er det ikke rart damene svermet rundt meg.

Kurt_er_Snurt: Hahha, ja, ikke sant:) Lønner seg å være en god danser.

Skriv en ny kommentar