hits

Når du har blitt så høy på deg selv, så kvalm, at folk bare spyr av deg, når du åpner kjeften.

Hei kjære lesere.

Tenkte jeg skulle komme med et artig innlegg i dag. Ta det med en klype salt. Jeg morer meg litt i prosessen. Håper du gjør det samme. Litt morsomt i forhold til gårdsdagens innlegg. Men fyker til å sier ja takk begge deler. 

Når du tenker rikdom, så tenker du automatisk penger, gjør du ikke? Om svare er ja, så skal jeg legge ved noen eksempler, som  kanskje endrer ditt syn på saken.

Bilderesultat for kim kardashian diamantJeg hørte på radio i går at selveste Queen Bee, kim kardashian, hadde fått en enorm 60 karats diamantring av sin kjære Kanye West. Lurer på hva mer igjen det er å kjøpe? Hva med et kontinent kanskje? Bare et forslag altså. Siden alt annet allerede er brukt opp, av overraskende gaver. Nå tenker du kanskje, jaja, Maria Og hennes dobbeltmoral. Men husk at man blir klokere med åra. Håper jeg:) 

Så var det dette med familie da. Er du rik på kjærlighet og omsorg, har du en familie, barn, kjæreste, venner eller foreldre som betyr alt for deg? Eller er du bare en overfladisk idiot? Bare spør jeg siden du kanskje ikke har tenkt over det. Å, nei, du trenger ikke å ha en familie, poenget her er at du har noen som betyr noe for deg, og visa versa.

Bilderesultat for familieDen som har så mye som tre venner, er svært rik.

Ferdinand Finne

 

Er du en av de som lar seg grenseløst imponere av de menn (Sorry generaliseringen og damer, føyer jeg til) som ... års krisen og har kjøp seg Ferrari, og må kjøpe seg fake hår, du enten finner på parykkbutikken, eller fysisk planter å greier, for å dra på byen å ligge med småjentene (Eller småguttene med sleik), når kona (eller mannen) er hjemme for å ta seg av barna? Bare spør, ikke lov å bli sur, selv om du føler deg truffet. Do something about it. Dømmer deg ikke altså. 

= Med to streker under. Masse overflate damer(Eller menn), som elsker å bruke pengene dine. Å, det forholde varte, hvor lenge?

Bilderesultat for old men ferrari 

Bilderesultat for sexy menn washing ferrariEllerr er du en av de som er rik på opplevelser, reiser, erfaringer på godt og vondt, noen som er der for deg hver dag, den første du ser når du står opp, og den siste du ser når du legger deg. (Å, nei det var mobiltelefonen det, ha-ha, neida) En som du vet alltid stiller opp når du er nede, en du deler dine gleder med. De som sier at de elsker deg og at du er det beste som noen gang har skjedd dem. Er ikke dette rikdom? Det virkelige liv? Kjærlighet og forelskelse, rikdommen av følelsene. 

Bilderesultat for en du er forelsket iNår du sitter der i pengebingen din, mutters alene, fordi du har blitt verdens størst egoist og du har tråkket på uendelig antall lik som er tilbakelagt, på veien til suksess, når du har blitt så høy på deg selv, så kvalm at folk bare spyr av deg, når du åpner kjeften. Snakker stygt bak din rygg fordi du er en klyse, samme det, eller? Du er jo rik. Husk også som en læresetning å shoppe hver eneste dag og alltid ha flere Louis Vuitton og Chanel vester enn venninnene dine, slik at det alltid blir en internkonkuranse om hvem av dere som faktisk er rikest. 

Bilderesultat for Beyonce richBilderesultat for Beyonce richNår du får oppleve det største øyeblikkene som er i livet, når du finner ut at det er noe større en deg selv, som er meningen med hele din eksistens. Når du ville død for noen, fordi du elsker dem så høyt. Er ikke dette rikdom? Du har disse personene ved din side, i godt å vondt. Du står der for de å lærer de alt du kan, du jobber hardt hver eneste dag for at de skal få det beste i livet.

Bilderesultat for kjærlighet barnJeg er hvert fall jævlig rik. Å  da mener jeg ikke på penger, men på familien min. Hver eneste dag, for jeg oppleve det største i livet. Jeg får følge demmes progresjon, og utvikling av selvstendighet. I stunder som er krevende og i stunder som er berikende. Jeg har fulgt deres spor siden demmes føtter var så små at jeg kunne holde de mellom 2 fingre. Jeg er med på hele demmes reise gjennom livet. Jeg er så heldig. Jeg har 3 flotte barn jeg kan kose meg med hver eneste dag. På toppen av rikdom har jeg min fantastiske mann, som står opp hver eneste morgen og lager frokost, han kommer med kaffe til meg på sengen og kysser meg, selv om jeg har verdens dårligste ånde. Ler av glede og elsker meg like høyt selv om jeg ser når jeg ser jævlig ut eller om vi krangler så busta fyker. Ingenting er noengang et problem, fordi vi elsker hverandre så høyt. 

Er du Fake og overflate rik, eller er du rik på det virkelig livet og meningen med det hele?Jada, jeg vet at du kan være rik på begge deler, men da har du misset poenget. Ok. Da var jeg ferdig med dagens festlighet. Håper dere har fått dere en god latter på veien. 

Det er to måter å være rik på. Den ene er å ha alt man ønsker seg. Den andre er å være tilfreds med det man har.

Ukjent 

Du er ikke rik før du har noe som ikke kan kjøpes for penger.

Garth Brooks

Tilfredshet er rikdom som ikke svinner.

Hadith

 


Følg med gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria 

8 kommentarer

Fantastisk godt skrevet, Maria.

Thomas

Thomas: Takker:)

Ha en flott dag:)

Maria

Herlig innlegg, Maria.

Jeg er midt i livet, fortsatt gift, to fantastiske barn, familiebil, bor i et passe stort hus med ei lita tomt i en bitteliten trøndersk by. Er i fulltidsjobb. Har penger som akkurat berger til ny lønn kommer. Får et kyss av kona og kos av ungene hver kveld før vi legger oss, rimelig god helse og resten av familie og slekt er friske.

Jeg er en gjennomsnittlig nordmann og har ingenting å klage over.

Enig med deg, da er jeg er rik 😁

Du er en fantastisk kvinne, Maria. Stå på videre og ha en fantastisk kveld.

Stig L: Tusen takk for fin selvrefleksjon. Du er virkelig rik, sett pris på nuet og vær tilstede. Flott å høre at du er så heldig:) Takk for at du leser. Ha en strålende dag. Maria

Kjære Maria, jeg har akkurat kommet hjem fra en lang reise og leser innlegget ditt. WOWWW, dette er den siden av deg, som går rett inn i hjertet mitt. Jeg tenker du har mange sider og respekterer deg for at du raust deler det. Jeg lar meg fasinerende av det, på lik linje med alle andre mennesker som innehar mange spennende og flotte fasetter. Jeg har tenkt at du har mange fasinerende sider, du har drive og er tøff og du har hele spekteret som går på det mer følelsesmessige og som er stappfullt av refleksjoner. Jeg har også appellert til andre lesere om å anerkjenne denne siden av deg. Jeg gir blaffen i bankbøker og evt fasjonable adresser i møte med mennesker. Det er innholdet i selve mennesket som teller. Jeg kjenner deg ikke Maria, men jeg forstår deler av deg - og det holder det. Jeg forstår tankegangen din (ofte) og jeg liker deg, som menneske. Skjønne bildet du deler, tusen takk for det. Det viser en annen side av samme menneske, som sier noe om verdier. Deilig, jeg smilet når jeg ser deg med mann og barn, det er også Maria - THE MARIA ❤️

Jeg gåt inn i en travel arbeidsperiode nå, men vil igjen takke for ditt engasjement i samfunnsrelaterte spørsmål.

Jeg heier på deg Maria. Hold fast ved din integritet!

Du er spesiell, på en god måte. Ikke mist motet :-)))

Beste hilsen Elisabeth

Elisabeth: Tusen takk for at du setter pris på mitt engasjement Elisabeth, det varmer hjerte. For meg er formidlingsgleden så enormt viktig, å jeg bryr meg virkelig om samfunnet, selv om det til tider kan framstå litt brutal. Min intensjon i bunn er alltid god og ren. Flott at nettopp du ser det. Ha en strålende dag og lykke til med arbeidet. Maria

Veldig bra skrevet. Du imponerer veldig. Liker når en blogg får meg til å tenke. Vi trenger slike blogger,altfor mye rosa.

Med penger kan en kjøpe materiell lykke,døde ting.Penger kan ikke kjøpe indre lykke, men:

Familie og 2 bestevenner som bryr seg og ei 3årig niese som forguder onkl. Det gjør livet vert å leve. Eg er heldig.

Det er viktig å ikke ta alt som en selvfølge. I stedenfor å vente til i morgen med å fortelle noen at du er glad i dei, gjør det i dag. Ingen vet hva morgendagen bringer.

Gleder meg til neste innlegg Maria. Siste eg gjør hver kveld er å sjekke Nettavisen og Bloggene.

Geir Rosenvinge Ørbeck

Geir Rosenvinge Ørbeck

Meget fodt skrevet Maria👍

Skriv en ny kommentar