hits

Å nei, jeg er ikke rasist. 

Hei kjære lesere.
 

Endelig ser det ut til at det er lys i enden av tunellen. Vår kjære statsminister ønsker nå å sette fart på retur av grunnløse asylsøkere. Jeg kjenner her jeg sitter at jeg fikk forhåpninger om, at vi som land kan slutte å øse milliarder av kroner på folk som kommer for å utnytte seg av vårt velferdssystem. 

Les også : Slik vil Erna tømme Norge for grunnløse asylsøkere​.

For å være ærlig så er det ikke det økonomiske aspektet så er det mest bekymringsverdige, det er det fakta at, det løper desperate innvandrere rundt i gatene våre, som ikke har andre valg muligens, en å utføre kriminalitet for å livnære seg, før det blir pushet videre inn i velferdssystemet vårt. Så mange som 10.000 er fryktet å være på løs fot rundt i byene våre. Hvordan man skal man finne disse, har jeg ikke en anelse om. Jeg er enda meget bekymret for voldtekstratene i år, særlig i Oslo. En endeløs kulturkræsj setter ikke denne debatten i et spesielt godt lys. 

Vi får i det miste håpe at vi slipper å betale for å rekruttere de, noe jeg skjønner her jeg sitter å spekulerer, ikke kommer til å skje.  Kanskje er det til å med en strategi fra landene det måtte gjelde, å få mer bistands penger fra den Norske stat? Men dette er mine spekulasjoner. ( La oss skille mellom de grupperinger av, som er innvandrere med bidrag til samfunnet) Å nei, jeg er ikke rasist. 

Det er sikkert mange som irriterer seg over det faktum at jeg angivelig ikke viser empati for innvandring. Det er ikke hele sannheten. Jeg støtter innvandring av de som trenger beskyttelse, men her må vi også være selektive, barn burde være første prioritet, med kvinner som etterfølger. Grunnen til at jeg sier dette, er fordi disse gruppene er mest  sårbare. Jeg sitter fortsatt med en bismak i munnen, når statistikken ble lagt frem i fjord om at det var 77% enslige menn som kom til Norge for å søk asyl. 

Men nå får vi håpe at Solberg bretter opp armene og begynner å samarbeide med Listhaug om en mer effektiv rekruteringsavtale og en bedre asyl politikk, før vi blir drenert og sugd tomme av hele verdens innbyggere. 

Ellers skulle jeg ønske at regjeringen ikke var så feige til å slå hardt ned på påtrengende ukultur, som burde være utelukkende krystallklart, å nekte inn i vårt samfunn. Skal vi virkelig akseptere at, vi som befolkning eller enkeltinstitusjoner skal ta ansvar for fornektelses av bruk, av eksempelvis burka? Dette forstår jeg faktisk ikke. Fra mitt perspektiv er dette, ansvarsfraskrivelse. 

Hører gjerne deres mening om saken.

Bilderesultat for solberg og listhaug

Takk for at du leser.

Følg med gjerne på:

Instagram

Facebook

Snapchat: Prettysmooth

Maria 

 

 

 

 

15 kommentarer

"barn burde være første prioritet, med kvinner som etterfølger. Grunnen til at jeg sier dette, er fordi disse gruppene er mest sårbare"

Jag som kommer från Sverige måste dra rasist kortet här, hur kan du vara så cynisk att du vill hjälpa dom mest utsatta! Klart vi helt okritiskt ska ta in alla!

Religion är skapat av män för män, tycker nog att män kan försöka ordna upp i dom problemen som det medför. Medans så borde vi kunna i större utsträckning hjälpa dom som är mest drabbade..

Det viktigste vi kan gjøre er å bidra til fredsavtaler, slik at de kan returnere til hjemlandene sine. Da kan gjenoppbyggingen begynne, handelsavtaler bli opprettet, økonomisk vekst øke etc.

Å lære dem norsk har virkelig ingen hensikt, da det er verdiløs kunnskap i Eritrea, Syria, Somalia etc. Kanskje har de lært noe om frihet i løpet av sitt besøk her, slik at de unngår diskriminerende bekledning, æresdrap, steining, flerkoneri, dødsstraff og alle disse neandertalske tradisjonene.

Haha, digger deg, og er helt enig i det du skriver.

Du er Linn Rosenborgs strake motsetning :)

Jeg er ganske enig med mye av det du skriver.

Vi kan jo bare se til Sverige for innspill til hvordan utfordringene kan løses.

Det viser denne promovideon fra den statstøttede rammeorganisasjonen Individuell Människohjälp

https://www.youtube.com/watch?v=WoQFUBgAMyo

Dersom vi alle tilpasser oss blir dett mindre konflikter i samfunnet.

Sjølsagt e det einslege menn me ska ta inn! For dei e jo mykje enklare å integrera, dei, vettu. Av di når dei e menn så kan dei omgås med og gifta seg med norske kvinnor, dessa må barra konvertera te same religion og begynna å dekka seg te med hijab, niqab og burka. Kvinnor frå rause og inkluderande land i Midtøsten kan jo ikkje omgås med norske menn, vettu. Går'kje, det. Det e blasfemi, det, vettu. Fredens religion straffa sånn horeverksemd så det med steining, og det e te pass for dei når dei sakna så mykje ære og respekt ôg. Det må me sjølsagt ha full toleranse for, elles e det jo rasisme, og det går'kje det i eit varmt og inkluderande samfunn.

Hallo kjære Maria, jeg tror nok du påpeker noe som mange er enige i, men redd for å mene alt for mye om - nettopp fordi du risikerer å bli stemplet som rassist.

Personlig tenker jeg at vi har en plikt til å hjelpe de som virkelig trenger det. Når det er sagt, så er det utrolig viktig at vi har et godt mottaksapparat. Dvs vi må sørge for en forsvarlig tilstrømming. Jeg tenker at det beste alltid vil være å hjelpe folk, der de har tilhørighet. Så vet vi at det ikke alltid nytter. Jeg tenker at det er en stor forpliktelse å ønske velkommen og jeg tenker også at de som kommer har forpliktelser. De fleste mennesker liker retningslinjer og tydeliggjøring av hva som gjelder. Det er derfor viktig å avstemme, hvilke forventninger vi har til de som kommer og hvilke forventninger har de til oss. Jeg tror nemlig på dialog, det øker forståelse og toleranse mellom alle parter. Min mann og jeg reiser mye og det er ikke til å komme ifra at vi står ovenfor store utfordringer. Å reise enkelte steder er en blandet fornøyelse. Det er lett å bli motløs for 'den menige mann/kvinne' fordi hvordan kan vi påvirke dette? Vi må sette vår lit til en forsvarlig politikk og faktisk handling fra våre folkevalgte. Vi har jo forhåpentlig stemt på det partiet vi tror mest på. Norge har gode velferdsordninger og det er jo også viktig å ivareta disse for fremtiden. Jeg betaler min skatt om ikke med stor glede, med respekt og stolthet. Det er godt å bidra. Tenk om vi kunne trylle Maria ;-) Da skulle verden sett litt anderledes ut, og da hadde det muligens vært mindre å blogge om i samfunnsdebatten, kanskje - det vet vi ikke. Jeg vil gi deg ros for at du har en litt anderledes blogg enn de andre vi vet finnes. Det går en kule varmt på nettet her innimellom, men det takler du jo. Ta vare på deg selv, så håper jeg dine øvrige lesere også evner å se at du bidrar til å sette lys på temaer og saker der andre enten ikke tør, vil eller har interesse. Det syntes jeg du skal ha takk og ros for. Og ja, jeg verdsetter at folk får til ting, at folk tør å tenke nytt og gå litt utenom det tradisjonelle OG at andres suksess er veldig inspirerende. We need all kinds to make a World ;-))) Beste hilsen fra Elisabeth ;-)

Vi kan gjerne motta masse innvandrere, men det bør prioriteres riktig.

Prioritert rekkefølge:

1. Ikke-muslimer

2. Homofile

3. Frafalne

4. Reformvennlige/progressive/sekulære

5. Barn under 14 år

6. Kvinner

7.

8.

9.

..

...

1099. Religiøse muslimske menn i "militær" alder.

Therese øversk

Therese øversk

Hæ? Har du gjort opp med FrantZ ?

Sitat:

"ta ansvar for fornektelses av bruk, av eksempelvis burka? Dette forstår jeg faktisk ikke."

Her tror jeg faktisk vi tenke nytt, og gjøre en ny vri:

I stedet for å forby burka, hijab etc., så kan vi bestemme oss for at kun enslige menn kan innvandre til Norge.

Prosentvis vil nok bruken av burka da avta ;-)

Er ellers enig i mye av det du skriver.

Mvh. Frode F.

Er så enig med deg som vanlig. En ting er økonomi, og nå går Norge med underskudd og det er mange år siden. Vi vet det ikke er fordi eldreomsorgen, helsevesenet og skolene er blitt mye bedre. Vi vet alle hvorfor .. Men kulturen vår som blir rasert er verre, terrorfaren og radikaliseringen som PST slår alarm om er skremmende. Men folk velger å lukke øynene, og vi som skjønner hvilken vei det går er selvsagt rasister. Det er faktisk så enkelt som å åpne øynene å se og forstå hva som egentlig skjer. For meg er det viktigere å gi tilbake til de som har bygget landet og betalt skatt et langt liv. For de naive er det viktigere å ta vare på de kriminelle fra andre land.. Du er ikke rasist og heller ikke jeg. De som er rasister er de som kommer hit og hater de hvite og nordmenn som mener deres landsmenn er mindre verdt i eget land fordi de er hvite og dermed automatisk rasister..

Tanken din er sikkert god, men vi vet av statistikk og erfaring at innvandrere ikke reiser hjem om det er eller blir aldri så mye fred i sitt hjemland. Til det er velferdsgodene her alt for store. De kommer for å bli og bryr seg lite om fattigdommen i sitt eget hjemland når de har fått fotfeste her. De lever med sin egen kultur, med sitt eget språk og vil leve og praktisere her som de gjør der de kommer fra. Integrering er ikke interresant fordi de ikke ønsker det og heller finner sine likesinnede her og vil heller påvirke Norge til å bli som i landene de såkalt "flykter" fra - og hvor de også tilbringer store deler av året og koser seg med sin norske trygd. Men de vil ikke flytte tilbake permanent selvsagt, og heller ikke bygge opp der de kommer fra. Dessverre er dette det klare faktum.

Den største ræva i Norge

Den største ræva i Norge

Den største ræva i Norge, ræva som er så svær, at den får ikke plass i en 5seter engang, skal fortelle meg, via blogg, at "hun" ikke er rasist....

Så lettlurt er jeg ikke.

White flight! Det er vel det det heter når man må flytte/flykte fra hjemstedet sitt. Jeg orker ikke bo lengere i Oslo. Sliter med innvandrere over alt. De hater oss dumme nordmenn!! Jeg flytter til Trump-Land;) Heia Donald..

Som andre påpeker tror jeg ikke de kommer til å flytte tilbake,selv om det blir aldri så mye fred.

Det de får i måneden her,tjener de kansje på 4 år der de kommer fra.

Norge burde hatt lukkede asylmottak ,og dusør jegere som jaktet på folk som kom inn ulovlig og stakk av.

Neida, sier ikke vi ska ha plakater med død eller levende,hengede på hvert gatehjørne.Men

Norge lider under at vi er for dumsnill. Det var faktisk en av grunnene til at tyskland invaderte oss in 40 og,de visste vi ikke kom til å gjøre noe særlig motstand..

Og dagens samfunn,er det jo enda verre.

Alt som trengs er en,som retter fingeren mot regjeringen og sier rasist, så tigger de alle om og få lov og be om unskyldning

Hei. Godt innleggrunnlag, gode poenger i en aktuell debatt😉 Dernest et fantastisk flott bilde av deg Maria. Lag deg/dere en flott uke.

Skriv en ny kommentar