hits

Den effektive delings-mentaliteten på Facebook.

Hei kjære lesere.Jeg blir mer og mer imponert over Facebook, ikke bare som et sosialt medium, men at det gir ubegrensede muligheter som en markedsplass på samme størrelse, eller kanskje enda større en Finn.no.

Jeg har gjort noen tester i form av delingsmentalitet. Jeg har et relativt stort nettverk på facebook med 5000 venner og 6000 som følger meg, sammenlagt oppå dette. Det betyr at jeg når 11.000 mennesker som ser min profil daglig. Nå har mine venner  også egne venner, som er et snitt på 500(sist jeg sjekket statistikken) per venn som deler, så dette fungere litt som en pyramide , og har en eskalerende effekt på delingskulturen.

Jeg som privatperson og offentlig person er to forskjellige ting. Dog min private profil er synlig for det offentlige, er det stor forskjell på engasjementet av type innlegg som blir delt. Jeg ser om jeg henvender meg som en privatperson, så er delingsmentaliteten 100 ganger sterkere en om jeg reklamerer som en offentlig person, derav om jeg reklamerer for reklame som jeg får betalt for. 

Jeg ser hva som trigger mennesker. Personlig dialog med god oppfølging og takknemmelighet, er det som setter fart på delinger. At folk føler at de får noe igjen er også et stort pluss. At man føler man er en del av (Tilhørighet) hjelper mye. Jeg setter uendelig pris på all den hjelp jeg får via denne kanalen, og setter utrolig stor pris på å ha positive mennesker rundt meg, som har en hjelpende mentalitet. Dette vokser ikke på trær. Bare så det er sakt.

Som kommersielt (Bedriftslag) ser jeg har liten effekt, der man bruker såkalte Influensers (Trendsettere) til å dele. Det som selger er om en trendsetter, personlig forteller om produktet, uten å fremvise det som et reklame innlegg. Med personlige erfaringer og henvisning til hva og hvorfor det virker (Troverdighet) Ser jeg at det setter fart på delingsmentaliteten . Man må også fremlegge det som et innlegg, som handler om å formidle med hensikt til hjelp andre, kontra noe som kanskje fungere bare for meg. 

Eksempler på SALGS innlegg som er av personlig karakter: Disse tilhører meg privat. Hei. Jeg velger å leie ut huset mitt i avvente av salg . Kortid eller langtidsleie kan vurderes. Setter uendelig pris på at dere deler;) send meg pm om interesse. Høy prisklasse😊

BAKKEMEREN GÅRD I LIER - Herskapelig eiendom med gjennomgående meget høy standard.

Eiendommens bebyggelse består av to bolighus, en garasje, låve og stall. Hovedhuset er oppført i 2002 og totalt ombygget og påbygget i 2010/2011. Det fremstår som?

M.FINN.NO

LikerVis flere reaksjoner 400 Du, Karianne Lerstad Dannemark, Lisa Dahl Nissen-Lie og 397 andre 243 delinge

Please del🙏 Selger mine herlige ulldotter grunnet flytting😊

Ferdig etablert flokk med Alpakka selges!

En flokk på 12 Alpakka selges samlet. Det er muligheter for å dele flokken i 2, derav hopper samlet og vallakker og hingster samlet. Flokken er vant med å gå sammen og trives godt i lag. Flokken består av 5 hopper, derav 3 er drektige og har termin i November 2016, de andre 2 hoppene er klare til pa...

M.FINN.NO

LikerVis flere reaksjoner 125 Du, Nils Otto Lillegrein, Geir Rosenvinge Ørbeck og 122 andre 178 delinger Dette innlegge solgte iløpet av 24 timer. 

Jeg har også benyttet meg av Facebook, med mange andre personlige salgsInnlegg, blant annet på privat landsted , som ble solgt off the record. Slik kan man unngå å bruke masse penger på annonseringer, både i aviser og på finn.no 

Bare noen tips og råd fra meg. Bare å spørre om noe er uklart.

Lik gjerne min facebookside

Følg meg på snapchat: prettysmooth

Maria 

14 kommentarer

det jeg lurer på, er, har du tjent noe penger da på å legge ut på finn? det går vel i minus gjør det ikke? det var det jeg trodde så da lurer jeg ikke på noe mer

Anonym: Hei, nei, jeg har ikke gått i minus?

beklager, kom litt feil ut, ikke slik jeg mente, jeg har selv solgt ting via finn, og for å selge en ting, så må du ha kontakt med 50 personer, som mailer fram og tilbake og aldri får betstemt seg, personlig synes jeg arbeidet for å få solgt noe på finn, det står ikke i forhold til arbeidet man må legge ned får å få solgt, mulig det blir andreledes for deg, når det 38mill for ei hestegård så legger man kanskje ned litt mer....selv om jeg tror du kunne vært tjent med å la en proff selge huset ditt da.

ha en gods dag videre :=) facebook vet jeg ingenting om for der er jeg ikke.

Anonym:

Heisann:)

Joda, vi selger via Nordvik og partners. Det jeg mener med at facebook delinger er gunstig, kommer i tillegg til å ha en profesjonell til å ta slutt prosessen. Jeg sparer penger på annonseringer, som er fryktelig dyrt. Var bare noen tips fra min side om hva som skiller mengde av delinger og hjelpevillighet fra venner via facebook.

det er sant, det forstår tilogmed jeg :) selv om jeg er stokk dum.

:)

jeg har ikke greie på ting, men jeg leste tror det vra drammentidende, du har ikke fått solgt alpakkgården enda ikke sant, jeg har et forslag, hadde jeg vært deg nå, i disse tider som er krakk på gang og greier, det er jo uungåelig det nå, så vulle jeg, forsøkt å selge den så billig jeg kan i håp at en tulling skal sitte der og tro at husprisene i Norge skal vidrer oppover, si du selger den for 20 mill (eksempel) da taper du 10 ca eller noe sånt, hvis du ikke gjør det, og krakket tar av, sitter du faen meg der med gård du aldri vil bli kvitt og da vil tapet ditt bli enormt i forhold, jeg anbefaler alle jeg kjenner, SELG, SELG ALT, SELG PÅ TOPP MENS MAN ENDA KAN...

Bedre med lite tapen et stort, krakket er jo igang sånn smått alt så jeg hadde omtrent gitt det bort for å spare meg selv hadde det vært meg.

Anonym: Saken er enkel:) Jeg trenger ikke selge. Så jeg sitter heller på den og bruker den når jeg er i Norge, en å selge på billigsalg:)

greit nok, billigsalg ville det ikke blitt uansett, og når det krakker nå så den ikke verdt det du betaler for "rønna" men jeg sa bare min mening, ønsker deg lykke til når det krakker for det blir såpass at pengene dine kan forsvinne fordi det er såpass dyrt da...men men, vil du lære det på harde måten så greit det, går an å være taktisk å da.

du bør være klar over, alle blir rammet av dette her, mer penger du har, mere vil du tape når det blir resesjon og krakk....sånn nevnt i forbifarten

Tror ikke "herr anonym" helt forstår hvordan et "krakk" i bolig marked fungerer for de med penger på bok.Dei må sjelden selge noe som helst,men kan kjøpe kjøpe bilig :) For så å selge når prisene er på topp igjen :)

olav: Nei, jeg stresser i alle fall ikke:) En ting er om du må selge i motbakke, da taper man mye, men om man kan sitte på verdier gjennom stormen, så vil den til slutt gå over uansett:)

olav, vi forstår sånt, men du vet, mange har lån, selv om de er søkkrike, og det blir ikke pent det som skjer i Norge nå, jobbet over et år, er totalt gjeldfri om veldig kort stund, så skal jeg ut og hamstre billig hus...så sånn er det, den som i Norge står helt gjeldsfri når det tar av nå, det er den som blir som søkkrik å regne som i alder av voksen ikke har en forpliktelse i forhold til bank eller noe som helst, lykke til olav, du har jo ikke fått med deg at krakket har startet opp engang så du kommer til å få det hardt

Tror det er et godt marked i Norge og forøvrig i hele Europa og USA for denne typen eiendom. Blir ikke forundret om en utenlandsk investor sikrer seg eiendom,Men dette er ikke en "melk og brød" eiendom, det vil nok ta litt tid. Men denne vil aldri gå på "billigsalg". Vi lever jo ikke i et land preget av panikk i sikte. Flott eiendom, lykke til med salget. Tips han NY-megleren, som åpnet kontor i Oslo, han har jo store klienter i USA.

Thomas.

Anonym: Takk for det:) Jeg tenkte å gå på det internationale markedet også, ingen dum ide, mange utlendinger som ønsker seg feriested i Norge:)

Skriv en ny kommentar