hits

Dry Bars, den nye alkohol(frie) trenden.

Hei kjære lesere.Så mye som vi kanskje hater det, å ta en pause fra alkoholen er kanskje ikke en så dum ide. 

Nå er det en ny trend og bli helt avholds på verdensbasis. Vi ligger bare litt etter, som med mye annet her i Norge. Men nå stepper jeg opp mot alkopresset og sier nok er nok. Blant mine venner og flere profilerte personligheter er det flere og flere som velger å avstå nesten, eller helt fra alkohol. Grunnene er mange, men selve bivirkningen er den samme.

Mer energi, vitalitet og tilstedeværelse er faktorene som er med på å bygge oppunder den nye alkoholfrie supertrenden. 

 

Five non-alcoholic cocktails. Image shot 2000. Exact date unknown.

Det er ikke slik at du trenger å føle på at du er helt avholds. Det går fint an å lage superdrinker selv om de er 100% alkoholfrie. En god ide kan være å blande ulike frukter i blender eller kjøpe ferdig smoothie produkter som blandevann. Du kan også tilsette vante former for blandevann om du har egne preferanser. Tilsetningen av is og dekorative frukt eller grønnsaker, gjør drinken komplett. Disse cocktails  kalles på fagspråket ("mocktails") 

Du kan bestille disse på de trendy "Dry Barene"  eks"mock-jito"  "coco-rita" som er de alkoholfrie alternativene av drinkene. 

Vår oppfattelse av verden blir betraktelig svekket med alkohol innenbords, ikke bare blir vi sløvere, i form av reaksjonstid, men valgene vi tar er ofte ikke basert på et gjennomtenkt senario. Natten er som regel veldig forstyrrende i form av kvalme og uro, søvnkvaliteten blir dårligere. Dagen derpå kan være lang og hard. Man minsker tilstedeværelsen og effektiviteten. 

Det helsemessige aspektet har også en stor betydning, i tillegg til at kroppen føler seg bedre så:

 Redusert det leverskader med 12,5 prosent
 Redusert insulinresistensen med 28 prosent
 Opplevd vekttap (gjaldt nær sagt alle)
 Redusert kolestrolnivået betraktelig

WHITE LADY
1920 London, Great Britain
Harry Craddock
---
#worldbestbar#amazing#beautiful#classic#cocktail#whitelady#bar#bartender#bestjob#moscow#instagood#instagram#instachoose#москва#коктейль#top
---
4 cl Gin
2 cl Triple Sec
2 cl Fresh lemon juice
1 cl Egg White (optional)
---
M: Shake and strain
G: Cocktail glass (small) If used egg white served into large cocktail glass

Eksempler på gode alkoholfrie drinker  

Breakfast. #bloodymary #thesocial #bristol #cocktail #brunch #hairofthedog #tabasco #drinkporn

#buihauscoffee
#dulivn
#mintsoda
#phodibo

Et stort pluss, mestringsfølelsen og den sosiale praten får mer mening.

Husk at, jo mer man mister kontrollen over seg selv, jo mer TROR man at man behersker situasjonen. Louis-Ferdinand Céline 

Jeg er med på denne trenden:) Er du?

 

 

7 kommentarer

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, vonaleg blir det dei einaste lovlege barane i framtida, sånn så KrF, Kristent Samlingsparti og Kristenkonservativt Parti ønske seg. Det vil vær i tråd med Herrens bod, det e sikkert ôg, det. Sjår deg på bedehuset!

Og Shoaib Sultan blir glad og fornøyd

Jeg har vært med noen år nå, dog uten å vite at jeg var trendy:)

Lurer veldig på hva fest og "morro" koster samfunnet årlig, for det må være syke summer, dessverre!

Liker deg og bloggen din:)

Anine: Så fint;) Da er du en av patriotene;) Fint at du liker bloggen;) Hyggelig å høre. Maria

Jeg sluttet å drikke for 3år siden av helsemessige grunner. Så gikk det over i at jeg faktisk aldri aldri mer ville kjenne på fyllesyken. Og jeg er sammen med en mann som er tidligere rusmisbruker. Så da føler jeg også at det er litt feil å renne ned dørene på byn slik jeg gjorde før.. Til syvende og sist kan det ende i at jeg trigger han. Og det er det ihvertfall ikke verdt! 4år og going strong!!

Men vi har kjøleskapet "fullt" av alkoholfri cider og øl i tilfelle vi får lyst på en til maten. Eller de få gangene vi går på fest. Har ikke så mange venner som drikker lenger heller så da er det mye bedre med en spillkveld med gode venner.

Husker tilbake til tiden med høye hæler, lårkorte kjoler, iskald i taxikøen og uvel dagen derpå og jeg grøsser!!!

Dessuten er det langt fler med alkoholproblemer enn vi vil erkjenne! For det er så jævla normalt å drikke 3 ganger i uken hver uke at ingen bryr seg! Men hadde noen slengt på litt kokain de 3 gangene, så hadde de hatt et problem.. Skjønner du hvor jeg vil?

Leah Renèe: Hei, skjønner godt hvor du vil og jeg er helt enig. Alkohol er bare en billig form for økt selvfølelse. Egentlig ligger nøkkelen i seg selv om nytelse og glede. Gode venner, kjærester eller familie, trenger ikke alkohol for å trives i lag. Heier på deg og dere:) Godt jobba:) Maria

Skriv en ny kommentar