hits

Råd til de, som er lei de ekstra kiloene.

Hei kjære lesere.
 

I dag tenkte jeg å komme med noen pointers, på hvordan du kan gå ned i vekt uten å snu opp ned på hele hverdagen.

Regler er alltid lurt, i alle sammenhenger. Vi kan jo si at vi ikke liker regelverk, men det er nettopp dette som holder orden og struktur i hverdagen.

Her er noen foreslåtte regler fra meg:

Regel nr 1: Aldri ta heis. Trapper er gratis fettforbrenningstrening, samtidig som det øker muskelmasse i underkroppen.

Regel nr 2: Aldri ta transport om det er mindre en 2 km til målet. Gjennom å legge inn gangerutiner i hverdagen, øker du forbrenningen, samtidig som du øker smidighet og energi. Folk er alt for late når det gjelder å gå, og terskelen for å bruke transport er for lav.

Regle nr 3: Ta knebøy mens du pusser tennende. Har du noe bedre å gjøre når du pusser tennende kanskje? Gratis rumpetrim.

Regel nr 4: Luft bikkja selv. Ikke send barna ut med hunden. Du har godt av å bevege deg selv. Barn er i mye større grad i bevegelse gjennom dagen en en voksen.

Regel nr 5: Ha sex så mye som mulig. Ikke bare er dette eksellent cardiotrening, men det øker frigjøring av endorfiner som fører til livsglede, energi og vitalitet.

Regel nr 6: Drikk masse vann gjennom hele dagen. Er du lei vann, tilsett sitron, eller andre fortrukne frukt eller grønnsaker. Pass deg for å kjøpe vann med tilsatt smak, her kan de skjule seg ekstra kalorier.

Regel nr 7: Om du har en kontorjobb, spør sjefen om ståpult. Du har faktisk mye mer igjen for helsemessig og smertemessig, å stå gjennom dagen istedenfor å sitte på en kontorstol. 

Regel nr 8: Hater du Cardiotrening? Last ned Candy Cursh eller et annet tidsfordriv spill på telefonen. Mens du spiller er det elt ok å gå på en tredemølle i 20 minutter. Husk høy stigning, slik at det river ordentlig på baksiden av lår og rumpe. 

Regel nr 9: Vær aktiv med barna i hverdagen. Ha en regel som unngår at du sitter stille etter du kommer hjem. Det enkleste er å forby i-Pad og tv i hverdagen. Dette tvinger deg selv til å være i aktivitet med barna. 

Regel nr 10: Følg alle reglene over hver dag, så skal du se at du mister  de kiloene, som irriterer deg:) 
Maria 

 

 

 

 

18 kommentarer

Det første bildet må da være manipulert! For hvordan i all verden klarer du snu begge føttene 180 grader?

Og en pupp...

Sorry.. Så det nå. Begge føttene rett vei. Veldig sprekt!

Regel nr 5. Så dette er i hovedsak et råd til folk som ikke er gift?? Eller hvor mye er "så mye som mulig" ? Den vanlig gangen i måneden?? 5-10 ggr pr uke?? :-) :-) :-)

alfonso: Hei, så mye som mulig, i den forstand man orker:)

Fin tråd fra deg Maria! Ellers synes jeg det er synd at du ofte reagerer agressivt på konstruktiv kritikk. Du er veldig flink til å snakke om personen fremfor ballen når noe treffer deg litt. Du bør by the way endre bloggpresentasjonen din nå som du har flyttet til LA, og til noe som handler om hva du har erfaring med. Om du f.eks. jobber som coach. Du vil i en normal coaching-utdannelse lære at språk og ordlegging er viktig. Du er veldig lite nøye på å rette skrivefeil, og skriver i et annet innlegg at du "ikke bruker tid på sånt". Da virker det også som at du bruker Nlp-kurset/utdannelsen din som en slags bloggreklame!

N.: Hei igjen;) Da mistolker du meg. Jeg er nok litt kort i tilsvar, men det handler simpelthen om tiden jeg har til disposisjon for å svare. Beklager det. I LA blir det nok mye barn, trening og jobb. Jeg skriver innlegg av det som opptar meg der og da. Jeg planlegger sjelden hva jeg skriver om;) Føler at dette blir mer ekte, slik som jeg er. Ikke tro jeg ikke setter pris på dine tilsvar, fordi det gjør jeg virkelig. Ha en fin dag;) Maria

Hei

Jeg lurte på om det er mulig å få kjøpe et treningsprogram heller noe sånt pga vil gå ned i vekt men vet bare ikke hvordan har prøvd de der slanke tingene fra butikker men de funker ikke

Mvh en fyr

En fyr: Hei, anbefaler deg å snakke med en kostholdsekspert;) Der for du konkrete retningslinjer på hva du burde spise iforhold til metabolisme type og aktivitetsgrad;) Ellers har jeg gode råd her inne på bloggen;) Maria

Takk for det Maria;) Det var fint å høre at du setter pris på dem. Ha en fin uke! ;-)

Temmelig sikker på at ståpult skrives i ett ord altså.. å stå pult vil kanskje forvirre en del.. :)

Morten: Takk, fikset det nå;)

Tusen hjertelig takk for gode råd :) og skal følge med på bloggen :)

Tusen hjertelig takk for at du gir råd også :)

Mvh en fyr :)

En fyr: Hyggelig å høre, da er det bare å jobbe på;)

Det er tips og råd overalt om det å gå ned i vekt. Jeg sliter med det motsatte jeg vil gjerne opp i vekt og er sikker på at det ikke er kun meg som sliter med dette. Hvorfor finnes det ingen som skriver om dette problemet og gir tips og råd til oss?

Mari: Godt poeng. Jeg skal skrive om dette også. Jeg har samme problem selv. :) Takk for tips. Maria

Skriv en ny kommentar