hits

Jeg hater å være normal.

Hei Kjære lesere.Jeg har ikke vært sånn kjempeflink til å blogge til daglig, slik som jeg kanskje lovet i førsten. Jeg har 100 baller i luften. Det er vel i å for seg ingen stor overraskelse for de som har fulgt meg en stund.

Jeg jobber på spreng med Pretty Smooth konseptet vårt. Samtidig som jeg har blitt ambassadør for noen merker , som jeg promoterer. Jeg gjør en del Modellshoots for tiden, oppå dette er vi i gang med en film serie. På toppen av kransekaka er det rettsakter som preger min hverdag. Jeg kan ikke snakke så mye om dette ennå, men jeg kommer til å dele mer etterhvert.

Jeg er fortsatt Stuck i Norge. Ja, i hvert fall en måned til. Så får vi se om jeg er heldig eller uheldig. Utfallet er kritisk. 

Jeg har så mye å gledes over, i medgang er alt som et vakkert glansbilde. De øyeblikkene som er verdt noe, er så verdifulle. De kommer i korte glimt, slik som solen treffer pannen, den tilfredsheten, av den gode varmen, som strømmer gjennom kroppen. Endorfinene, som løper gjennom nervenettet og ender i smilehullene. Latteren, de deilige tonene. Smaken, av det gode livet, følelsen av verdi. Det er den jeg lenge har ettertraktet. Nuet har tatt meg inn i varmen. 

I de dype daler lærer man leksene. Der det er kaldt finner man løsninger. Der det er mørkt, finner man nye veier. Dette er stien, som fører dit hen dine tanker vil ta deg, dit ditt fokus er rettet. Naken og ærlig. Jeg sier fuck Janteloven. Du kommer ingen vei, i hvert fall ikke utenfor glasskulen. Du er stengt der inne. Det er pent og dannet. Du er falsk og ulykkelig. Når den ristes, så er det vakkert, men pass deg for fasaden den kan fort gå i tusen knas. Et sekund er du kanskje verdt noe, der du står i dine pene klær. Du blir beundret på falske premisser, sekundet etter er du glemt. Du glir fort inn i mengden igjen, av de 100.000 av like sild. Sild i tønna, sild i kulene. Er du en sild? Liker du å være en sild? Jeg er ingen sild. 

Jeg hater å være normal. Jeg vil ikke være normal. Dette er stagnasjon for mitt vedkommende. Min verdi er lik null i normal form. Jeg elsker meg selv, når jeg skaper, når jeg etterlater verdier som dere liker. Som dere gledes over. Som dere har bruk for. Da har jeg en verdi. Da er jeg en som bidrar til helheten. Materialismen er nåtidens sykdom, et sykdomsbilde som tegner grådighet og misunnelse. Noen tåler og kan prise sinne venner i medgang. Er du en av de? De som verdsetter mer en ditt eget ego? Jeg elsker grundere, de som skaper. De som aldri gir seg. Er du en som gir deg? Jeg gir meg aldri. Jeg elsker de som vokser, de som har troen på seg selv, de som har overskudd til å hjelpe utover egen akse. Er du en av de? Jeg er en av de. 

Jeg hadde lenge for meg at meningen med livet, var å overleve selve livet. Jeg tok feil, det er å skape sitt prefererte liv, som gjør livet verdt å leve. Inspirasjonen som trigger deg til å leve. Hva lever du for? Andre eller deg selv? Om du kun lever for andre eller via andre, har du tapt kampen. Livets kamp er hard og brutal. Den kriger imot om du ikke samarbeider, du kan ikke trosse dine egne verdier. Om du trosser deg selv, betaler du med smerte. Dette er kroppens signal, på at du må endre fokus. Hvor vil du hen? Består din verdi av hva du har? Eller hvem du er? Hva du gjør? Eller hvor mye du får for å gjøre det du gjør? 

Jeg er meg selv. Jeg følger mine drømmer. Jeg gjør mitt nytte, jeg føler min verdi. Gjør du? Maria 

 

 

 

 

 

 

28 kommentarer

Bra skrevet og reflektert Maria. Håper det medfører til at flere går i seg selv og tør stå for den de er. Støtter deg og ønsker dere all hell og lykke med forestående utfordringer.

Voks med motgangen og vær myk nok til å svaie i vinden, men stå i senter av stormen med dype røtter som er forankret i å skape og være seg selv uten å selge sjelen.

Der lysets sti er eneste vei og mulighet til sannhet og utvikling. Stolt av deg 👍❤️✌️

Sanne og viktige ord! Håper alt går bra til slutt, det gjør gjerne det :) Du er tøff! Og pretty smooth er en fantastisk god drikk, så de som først smaker den nydelige væsken blir helt avhengig.

Anonym: Å, det var hyggelig å høre. Tusen takk. Setter pris på tilbakemeldinger:) Maria

Den pretty smoothen Har fått 0,- av 2.000.000 millioner i investering dere etterlyster på den siden.. Ganske så brutale tall....

Pessimist: Hei, hvor er vi nå? Vi er på flere sider, så vet ikke helt hvilken du sikter til?

Interessante tanker, takk for at du delte de. Maner til refleksjon.

Shoaib: Bare hyggelig. Maria

Hvorfor rettsaker? Noen som ikke vil dere skal flytte kanskje?

Gro: Jeg kommer tilbake med dette på et senere tidspunkt. Per nå er jeg taushetsbelagt. Maria

Bedrøvelig innhold, usammenhengende tankespinn i fri flyt som vanlig. Bildene er, om mulig, enda verre.

Et tips; "De" brukes som subjekt. "Dem" som objekt. Du skriver: "Er du en av de" Tragisk. Hva gjør du hvis du taper så det svir i retten?

Du over : kudos

Kl11:06

Takker😃

Det er frivillig å lese en blogg, og man trenger ikke å ha ihvertfall ikke ytre sin misunnelse gjennom piss hele tiden. Start å peke fingeren mot deg selv som MÅ slenge dritt, hva faen har du oppnådd i ditt liv?, hva faen har du skapt? Hva faen gir folk rett til å slenge så mye dritt? Er dere så forbandet perfekt. Hva dere er helt ærlig er noen forbanna hører som ikke en gang er tøff nok til å ikke stå fram med fult navn en gang. Dere kan dra rett til helvete og oppsøk meg gjerne om noen av dere nett troll er tøff nok. Spar oss for slikt piss.Få dere et liv.

Thomas Hartweg.

Nett troll ordblind er jeg også, hører skulle det stå om dere, ikke hører. Kom å ta meg om dere nett troll er tøff nok. La bloggere som Maria være i fred!!

Fortsatt Thomas Hartweg.

Hahaha

Horer nett troll ikke hører. Har fått ordblind telefon å.

Men forsatt Thomas Hartweg.

Er man et nett-troll hvis kritiserer innholdet på en blogg?

Hvorfor blande inn misunnelse i dette, Thomas?

Du burde selvfølgelig tatt med Jante-loven også. Sikkert bare en glipp. Legger man ut sine mer eller mindre velfunderte meninger, må man også regne med motargumenter og meningsmotstandere.

Bare lurer på hva Maria er blitt operert for på høyre lår?

Anton: Ingen arr, bare skygge:)

Du som kritiserer mine innlegg, vær tøff nok til å stå frem med navn.

Dernest, les hva folk skriver, en her som driver å legger inn emisjoner knyttet til et foretak og håner dette, hva vet han om dette smootien selskapet er fulltegnet eller ei, dernest hvor saklig er det å kritisere norsk kunnskapene til noen som helt frivillig gjør sitt beste for underholde andre. Og les vidre i innleggene hennes, hvor mye trakassering er det ikke. Om dette ikke skyldes missunnelse for at noen oppnår noe, vet ikke jeg.

Men neste gang du skal irettesettelse meg, forslår jeg at du føyer til ditt navn. Hva med å rose noen en gang for mye.... Makan.

Thomas: Takk for støtte. Nå har jeg dog lært en ting. Det er ingen vits i å hisse seg mot usakligheter. Om det er konstruktivt så svarer jeg, selv om det er i negativ kontekst. Men alt annet av negativitet, lar jeg gå:) Takk engang:) Maria

Hvem er nettroll ? Mulig jeg har misforstått....

Wikipedia

"Et troll på nettet skriver innlegg egnet til å provosere folk og fremkalle en hissig diskusjon. Et troll mener ikke nødvendigvis hva han skriver; trollets primære formål med innleggene er ikke å argumentere for en påstand, men å få folk til å hisse seg opp og «bite på kroken»."

Anonym: Jo, som regel er ikke troll så veldig sympatiske eller snille. De ønsker i grunn bare å lage kvalme.

Jeg tror det er mye misunnelse der ute, og at noen tør å leve sitt liv som de vil. Riktignok med en økonomisk mulighet de færreste av oss har. La de som har mulighet for noe annet enn et lønnsslave-liv gjøre det uten at vi blir grønne av misunnelse. Og om ikke det går så la heller være å kommentere dritt. Gå til en annen blogg eller skriv en selv. Det går an å skrive saklig om man er uenig i noe, men hatefulle kommentarer som oser av misunnelse er lett å gjennomskue :-)

Anonym: Takk for støtte;)

Hei.

Kan du linke til noen av crowdfunding-sidene du er på? Har ikke sett noe på fundedbyme.com, men du sier over at dere er på mange slike sider. Sikkert flere enn meg som er nyskjerrig på å se presentasjon av Pretty smooth.

Tor: Hei, vi kan legge Ut Business presentasjonen når den er ferdig tinglyst. Som privatmenneske kan man ikke se presentasjonene. Du må være investor for lese de. Vi kan ikke ta sjangser på at noen andre stjeler ideen vår;) Maria

Skriv en ny kommentar