Shit, jeg visste ikke at det var vanlig å lukte vondt i musa?

Hei kjære lesere.

 

Dette ble et litt sånn kort innpå innlegg, etter at jeg leste Nettavisens blogg underlivet

Jeg lukter svette altså, til tider. Selv er jeg ingen storforbruker av deodorant. Jeg bruker heller aldri parfyme eller kroppssåpe. 

Men nå leser jeg altså, at det er normalt å lukte vondt i underlivet? Jeg skal innrømme at jeg aldri har brukt noen form for intimsåpe. Men jeg skal love dere at jeg dusjer, både inni og utenpå hver eneste dag. Jeg leser at det  ikke er sunt for balansen å skylle på innsiden, men det har aldri jeg merket noe til? Heller ikke skjønner jeg hva damer gjør da etter at mannen har kommet? For meg er det helt naturlig med en dusj rens inni i det tilfellet.  

At man ikke vasker seg på innsiden når man har mensen heller er for meg meget underlig. Når jeg tenker videre over det, er det ganske mange som lukter mensen også. Å fraråde folk å vaske seg ordentlig i underlivet er vel ikke helt riktig i vår tid? Jeg hører til stadighet gutter bruker orde "discomus" på damer de har hatt One Nights med. Som har en betydning av, at de lukter vondt der nede.

Jeg er imot denne knullekulturen i utgangspunktet, altså disse Tinder stedene og onenightsene på byen. Kan ikke folk roe hormonene 10 hakk og heller konsentrere seg om å finne en hyggelig partner de trives med? Nå skeier jeg litt ut fra denne lukt debatten min. Men det jeg skulle frem til var egentlig etter egen erfaring, så har jeg aldri brukt såper eller andre luktdempende medikamenter i musa. Jeg bruker simpel tenn rent vann inni og utenpå. Jeg har aldri fått noen klager heldigvis:) 

Så mitt råd: Hold dere unna såper og rens med vann. Billig, bra og luktfritt:) Så med dette sakt ,slipper dere altså ubehagelige overraskelser... Haha...

Maria 

18 kommentarer

Marianne

31.08.2016 kl.19:35

Det er ikke bare underlivet til jenter som kan lukte vondt - selv om menn tydeligvis tror at det lukter roser av deres underliv - det kan lukte ganske vondt der nede etter en svett kveld på byen .. såkalt "discostick" med andre ord 😂

Maria Erken Høili

31.08.2016 kl.19:38

Marianne: Tror deg;) Samma vask gjelder for de;) Dog under forhuden.

Blondie

31.08.2016 kl.20:20

Babyolje el mildt intimskum brukes daglig i dusjen utenpå og imellom.. Men inni? Nei,vil ikke tørke ut slimhinnene innvendig i vagina.

Ingeborg Sofie

31.08.2016 kl.23:34

For å fjerne bakterier og smuss så må det såpe til. Her vaskes det med såpe. Personlig føler jeg meg skitten om ikke jeg bruker såpe i dusjen og spesielt etter en svett treningsøkt.

Maria Erken Høili

06.09.2016 kl.15:50

Ingeborg Sofie: Såper er ikke nødvendig. Har aldri brukt det og har aldri luktet noe som helst:) Men det handler om maten man spiser og hva man drikker. Mye forsurer floraen og spiser man ikke rent, lukter man mye mer. Maria

iva

01.09.2016 kl.04:33

Etter over tusen ligg, og et "open minde life", så ramler "vi" gutta ofte på stanke-mus. Derfor dytte vi damene inni dusjen, og smører hele berget og grotta med Dobbel-dusch. Ikke at det blir bra, men det føles litt bedre for selvfølelsen. Er det noe som setter smak på herligheten, så er det jo urin. Og får urin sitte en dag eller to i uka, ja da hjelper det ikke med litt ph-nøytral såpe. Glem det, smaken sitter lenge. Så har svineriet fått satt seg, så tar det en lang uke å bli kvitt stanken.

Merk: Maria, du skylder "en" fordi jeg fant ut hvor du ble "plinget" fra nett. OG hvor ble det av takk? Kanskje litt dobbel.......takk

iva

01.09.2016 kl.05:06

Maria Høili, du nevnte om en finnerlønn på bloggen, for hjelp om hvem som plaget deg. Jeg fant huset, og jeg beregnet hvem personer som sto bak dette. Sånt arbeid tar noen timer. Nå får man sjelden gode bevis mot data folk...MEN jeg hadde flaks, fordi samme mennesker tidligere angrep "en" som sto dem nærmere....Greit du fikk ikke noe hode på et sølvfat. Men du fikk et navn på blokka...

Nå tenker jeg ikke så mye på de kr.. For det blir jo ikke færre hatere for deg ved blogging. Men kommer til å spørre deg om en liten tjeneste......en gang.

ps: Dobbeldusch er billigst på Europris

Maria Erken Høili

06.09.2016 kl.15:49

iva: Hei. Jo det stemmer at jeg blogget om finnerlønn på nettroll. Men jeg søkte navnet på trolle og ikke en boks som var plassert i et boligfelt. Slike bokser kan tilhøre flere 1000 mennesker. Hadde du kommet med et konkret navn så hadde du så klart fått betalt som lovet.

Asbj

01.09.2016 kl.07:47

Herlig å lese at det er noen som skyller seg innvendig, skulle bare mangle.

Selvsagt vasker jeg meg skikkelig nedentil.

Håper bloggen din vekker andre;)

Maria Erken Høili

06.09.2016 kl.15:48

Asbj: Jo, dette er min erfaring. Greit å dele, når det funker.

Mia

02.09.2016 kl.10:36

Nå tror jeg du leste hva du ville lese i innlegget. Nei, det er ikke vanlig å lukte vondt. Ja, noe lukt (ikke vondt) kan komme i løpet av en lang dag. Å skylle ut sædrester eren ting. Å skylle vann hver dag opp i skjeden er ikke særlig lønnsomt. Vagina er selvrensende og du fjærner da skjedens naturlige bakterieflora, som kan føre til mer lukt. Selv om det funker for deg, fungerer det nødvendigvis ikke for andre. Overdreven vaskin er ikke bra. Unnasluntring av hygiene er heller ikke å betrakte.

Maria Erken Høili

06.09.2016 kl.15:47

Mia: Hei, jo, om den myten om selvrensing stemte, burde man heller ikke bruke noen form for såpe. Jeg selv, bruker bare vann. Både inni og utenpå. Mye av lukten kommer også av det man spiser og drikker. Det er klart at ingen er like. Men utgangspunktet er likt. Kludrer man for mye til med ulike såper og kremer vil man måtte fortsette med det, fordi kroppen er i feil ph flora.

Kåre Kruttlapp

02.09.2016 kl.15:14

Eksen min hadde den sureste musa jeg har vært borti. Skjønner ikke at det er mulig. Selv rett etter dusj. Heldigvis er dette en eks. La meg si det slik; jeg slikka henne aldri.

Maria Erken Høili

06.09.2016 kl.15:30

Kåre Kruttlapp: Uff, det hørtes ikke bra ut. Det handler mye om kosthold også. Spiser man bra lukter man bra:)

02.09.2016 kl.15:36

Hva blir det neste? Råd om hvordan armhulen vaskes?

Utrolig.

Fot fetich

02.09.2016 kl.23:39

Jeg vasker alltid fottene godt. Hvis ikke lukter'em!!

Fot fetich

02.09.2016 kl.23:45

Kaare! Ho ho! Rektig,oss gutta skakke finne vors I alt!!

Nei, naar daasemusa te mor har blitt sur....,

Fot fetich

02.09.2016 kl.23:49

''Samfunn og refleksjon'' det jommen paa toppen

Skriv en ny kommentar

hits