Jeg er glad for at jeg slapp unna et luxus bryllup.

Hei kjære lesere.

Ja, i går giftet jeg meg altså. Med mannen i mitt liv. Så nå heter jeg Maria Erken Høili.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er overlykkelig og i ekstase. Alt føles så riktig med Edvard. 

Grunnen til at jeg hemmeligholdt det hele var egentlig fordi jeg ville slippe forventningspresset, samtidig hadde vi ingen behov for å ha et storslått bryllup, der man skulle gjennom en hel haug med taler og gaver. Det er ikke slik jeg ønsket å feire i alle fall.

Det viktigste av alt er kjærligheten, og den ville jeg dele med min kjære og våre nærmeste:) 

Prosessen var lekene enkel. Vi bestille time i Drammen Tinghus, en uke i forveien.

Jeg, Edvard, William og min forlover Christine hadde frisørtime hos Pyro i drammen, her hadde de et dyktig team, som jeg kan anbefale på det sterkeste.

Kjolen , fra den franske designeren har jeg spart på siden jeg avbestille bryllupet med min eks, 3 dager i forveien, samme med ringen fra cartier i platinum og diamanter. For meg var det helt uvesentlig å kjøpe nytt, siden jeg allerede hadde drømmekjolen, drømmeringen og nå også drømmemannen. Skoene er rosa lakkede fra designeren Valentino. Buketten hadde min bestevenn og vakreste forlover, plukket til meg samme dag og den bestod av mange slag med villblomster:)Det høres kanskje ut som jeg tok lett på mitt forrige brudd, men det er ikke tilfellet. Jeg vet jeg såret mange mennesker i den prosessen og dette ville jeg nødig utsette noen for igjen. Ikke fordi jeg trodde jeg skulle stikke av eller noe:) Men fordi jeg føler på det fortsatt, for å være helt ærlig. 

Vi ble møtt av en søt og hyggelig dommer og selve seremonien tok bare 5 minutter. Tilstede var vår flinke filmprodusent Dario vår gode venn fra nettavisen Farid , vår venn og fotograf Grønvold Brynjólfsson, min sønn William, våre forlovere Per og Christine.

Jeg er helt lamslått og overveldet av alle gode tilbakemeldingene venner og kjære har sendt oss, og det gjør meg enda mer sikker på at vi valgte det som var riktig for oss:) 

kjærligheten mellom 2 mennesker, trenger ikke storslåtthet for å bevises. Den kan enklere blomstre om man lever i øyeblikket og fokuserer all sin energi på den man elsker. 

Vi er også så heldige at vi fikk mange flotte og minnerike bilder av Grønvold Brynjólfsson etter vi kom hjem igjen.

Se filmen her: http://www.side2.no/aktuelt/milliardrdatter-maria-hili-giftet-seg-i-hemmelighet/3423254768.htm

Kvelden feiret vi med gode naboer og forlovere. Det ble noen flasker god Champagne. 
Maria 

  

 

24 kommentarer

Mette

24.08.2016 kl.20:24

Flott! Masse lykke til og lev vel!

Maria Erken Høili

24.08.2016 kl.20:26

Mette: Tusen takk:)

Ragnhild

24.08.2016 kl.21:24

Du greide det. Jeg har aldri sett Edvard så glad 😊Gratulerer, begge to 😙😊

Maria Erken Høili

24.08.2016 kl.21:38

Ragnhild: Vi har det så fint sammen:) Kunne ikke vært bedre:)

Christine

24.08.2016 kl.21:51

Dere to nydelige mennesker fortjener hverandre 💍👰🏼💑jeg er utrolig glad for å få lov til å feire dagen med dere . Å for noen nydelige bilder 😍Stor klem fra meg 😘😘😘

Maria Erken Høili

24.08.2016 kl.21:53

Christine: Love you;) Min beste venn:)

Janne

24.08.2016 kl.22:11

Gratulerer så mye, lenge leve kjærligheten <3

Maria Erken Høili

24.08.2016 kl.22:18

Janne: Tusen takk:)

Thomas

24.08.2016 kl.22:23

Grattis begge to:) To fantastiske menesker som virkelig fortjener hverandre.

Lykke til dette blir nok meget bra:)Lag dere et godt liv.

Beste hilsner :)

Thomas

24.08.2016 kl.23:19

Så bra du Ikke følger strømmen, men gjør det på din egen måte. En nydelig brud var du, virkelig! Dere stråler begge to :) De aller beste ønsker for fremtiden!

Anette

25.08.2016 kl.02:08

Gratulerer med bryllup! Kjempe fin kjole. :)

En liten ting.. Skal du blogge tenker jeg det er greit å bruke et minutt ekstra på rettskriving. Luxus?! Eller luksus? Som det heter på norsk (så sant det ikke er snakk om bandet Luxus leverpostei) ;)

Presidenttrollet.

25.08.2016 kl.02:34

Gratulere med giftemålet. Selv giftet jeg meg med verdens beste kone i fjor. Håper dere varer livet ut da. Det er jo meningen med å være gift. Dere får nyte det hele tiden.

Nathalie

25.08.2016 kl.09:44

Hei Maria!

Jeg gratulerte deg på den andre tråden som du vet, og ønsker dere fortsatt lykke til! Men jeg vil gi deg et lite tips! Så vidt jeg skjønner lot du være å informere og invitere dine foreldre og søsken. Hvis dette er riktig så må du huske på at selv om det skulle være uenigheter i familien din, så bør ikke bryllup, begravelser, dåper etc. gjøres om til en ren maktdemonstrasjon.

Om de er uenige i valg av partner og selve ekteskapet så tror jeg at de bryr seg om deg, og at det er tungt å bli utelukket fra bryllupet til sin egen datter eller søster. Du skriver også at det ikke er luksus her, men det er det for alle som gifter seg i en kjole til kr. 200 000. Det er ingenting galt i det Maria, og kjolen ser absolutt ut til å være verdt prisen! Jeg håper du inkluderer foreldrene dine i fremtiden Maria, ha noen treff på enkelte "merkedager", selv om dere er uenige om enkelte ting!

Lykke til!

Lise

25.08.2016 kl.13:20

Gratulerer :) herlige energier på dere vakre mennesker

Grete

25.08.2016 kl.14:56

Gratulerer så mye!

Må du og dine bevare den gode følelsen i lang tid ;)

Ønsker dere alle lykke til med både ekteskap og nytt firma med mange gode stunder "over there"

Tor

26.08.2016 kl.06:59

Du skriver at du ble viet med dine nærmeste, men utelukker å ha dine egne barn der. Barna dine er store nok til å kunne føle på at de ikke fikk vært tilstede. De har lest og hørt om at man gifter seg i kirken, og selv om du valgte Tinghuset, så går det ut på det samme. Du skal også kombinere bryllupsfesten med lanseringen av din manns grunderprosjekt Pretty Smooth. For meg virker det som at du eliminerer noe av det som skal være fint og dyrebart, ved å ikke la barna dine være tilstede under vielsen, og kombinere feiringen med promoteringen av en fruktdrikk. Selv om jeg ønsker dere lykke til, så tenker jeg at du gjør disse tingene superkommersielt. Du er i din fulle rett til å gjøre det, men jeg lurer på om det er egentlig slik du ville ha det. Og om det er slik, så tenker jeg at vi alle er forskjellige, og at vi velger utifra ulike preferanser. Men da vil jeg også si at det materielle ikke er noe annet enn det. Du tillegger ofte andre materielle holdninger på bloggen din, mens du selv forfekter andre verdier i følge deg selv. Men jeg tror helt ærlig at de fleste av dine lesere hadde hatt med seg sine egne barn i kirken eller i Tinghuset, og at bryllupsfesten ikke hadde blitt også et show for salg av juice eller godteri. Jeg unnskylder deg litt fordi du skriver på bloggen din at du har en bipolar diagnose. Er det Edvard som står bak dette så er det derimot frekt mot deg og dine barn og skammelig. Be også andre om råd Maria, og skaff deg en profesjonell psykolog som du kan snakke med når du nå bosetter deg i USA.

Anbjørg

26.08.2016 kl.08:46

Gratulerer så mye ! Dere ser helt strålende ut begge to. Elsker kjolen din, og ditt valg av bukett med markblomster er nydelig. Dette var ukens gladnyhet !

Lege

26.08.2016 kl.11:38

Han Edvard er han stekt medisinert? Så den nettavis snutten og han virka jo helt fjern!!! Og han er ansiktet utad til firmaet deres og 😱

Til Tor

28.08.2016 kl.23:40

Eldste sønnen var med, de andre er for små.

Tor

29.08.2016 kl.18:08

Bra! Det høres mere sympatisk ut! Familie og barna er viktige. Ønsker lykke til fremover.

Maria Erken Høili

06.09.2016 kl.16:01

Tor: Godt å høre:)

30.08.2016 kl.00:16

Gratulerer som mann og kone.

Gratulere og med valget om hvordan d u ville gjennomføre d i t t og d e r e s bryllup. ☺

Nathalie

31.08.2016 kl.20:57

...når man skriver at man feirer uten barn og familie er det bra at noen påpeker det. I fremtiden kan man velge anderledes ved nye spesielle stunder som dåp og konfirmasjon. Jeg leser riktignok at den eldste var med under vielsen. Jeg dømmer ingen, men tror at Maria noen ganger har godt av å høre hva andre hadde gjort i samme sted. Jeg hadde ikke vært komfortabel med å utelate hele familien min, og det ligger en viss dobbeltmoral i å la faren betale for hus og forbruk uten å invitere han med. Jeg synes det er dårlig gjort av Maria. En utfrysning blir for meg mobbing. Jeg dømmer ikke Maria for valgene hun tar, men påpeker valg jeg mener er direkte feil. Maria er heller ingen person som gir noe av seg selv, om hun får litt kritikk. Det blir man blind i livet av, og da hjelper det lite med en blogg full av medsnakkere. Jeg sier takk for meg da jeg ser at mine bidrag på denne bloggen har lite for seg. Håper Maria benytter anledningen til å jobbe med seg selv i Los Angeles. Det er mange gode terapeuter der som blant annet kan hjelpe til med målet til Maria om mindre drikking i hverdagen. Ute blåser vinden, det er kjølig og fint. Lykken ligger først og fremst gjemt i de små stundene - husk det!;)

Maria Erken Høili

06.09.2016 kl.15:57

Nathalie: Hei, jeg ser du har kommentert mye på bloggen min. Det er ikke alltid jeg rekker å svare på alt, grunnen til det er fordi jeg jobber fullt i tillegg. Men her skal du få et svar. Min familie og jeg er ikke særlig nære. For meg å invitere slik ville vært feil. Vi møtes sjelden fordi alle er opptatt med sitt. Dette var min og Edvard sin dag, å for meg å invitere en hel gjeng med mennesker, fordi det angivelig skulle være rett for de, blir helt feil for meg. Barna og mine nære venner viste om hendelen og det er det som betyr noe. Jeg vet ikke helt hva du sikter til med terapeuter? Jeg har fint orden på alt som er i mitt liv, med de slagene jeg har vært igjennom. Å at jeg ikke gir av meg selv? Du som har fulgt med så lenge vet at ikke det stemmer. Nå må du legge fra deg fornærmelsen med at jeg ikke alltid svarer. Jeg drikker ikke i hverdagen heller, mitt innlegg var satt på spissen for å vekke andre og kanskje tenke seg om, i henhold til alkoholforbruk. For mitt vedkommende så ønsker jeg ikke drikke i det hele tatt. Ha en fin dag, Maria

Skriv en ny kommentar

hits