hits

Folk må faen meg skjønne, at å sulte seg selv ikke er nøkkelen!

 

Hei kjære dere.Jeg blir til stadighet oppgitt og lei meg over folk som finner løsningen på at det perfekte selvbilde, er selvpining gjennom sult. Det er ikke psyken som lider mest av uendelige slankekurer eller manko på mat, det er kroppen din som lider, helsen din og fremtiden.  

Det er ikke lett for meg å si, tvert imot. Mitt problem har ikke vært fra værelse av mat, men kanskje for mye av det gode. "Det gode" handler ikke om sukker og usunt fett, men om naturens uendelige resurser, som styrker deg og din helse.  

Selv er jeg dog oppvokst under et strengt regime av naturlige råvarer, "Å takk gud for det i dag", tenker jeg. Jeg hadde ikke fått den samme respekten, ei heller den kunnskapen jeg har om mat i dag, om min mor ikke hadde vært slavisk. 

Jeg har skrevet MANGE innlegg om mat, mye om trening også, jeg går imot mange, disse eksperter. Mange lever ikke de de formidler. Men det gjør jeg til de grader..... Jeg er imot telling av kalorier, jeg er imot ferdigmat, raffinertevarer, syntetiskevarer, konsentrater, spisedager, slankekurer og dietter.

Detox har jeg tro på, "som et avbrekk"om produktene støtter oppunder og gir kroppen din det den trenger, kontra å bryte den ned.Det er ikke slik at det finnes en "Fasit for alle", men det handler grunnleggende om naturligheten. Kroppen må tillæres, hode må læres hva som er riktig å ikke. Hva som får deg til å yte best, gi deg energi, holde deg stabil. Og ikke mist, holder psyken i sjakk gjennom dagen. 

Vi er ikke skapt til å innta fake, fast eller billig. Våre kropper trenger naturlig tilsetting for ultimat ytelse. 

Jeg kan med hånden på hjerte si at de fleste av mine bekjente har eller har hatt et anstrengt forhold til mat. Det er derfor jeg skriver om dette nå. Jeg har et håp om at dere forstår at det ikke er mengden eller typen mat dere inntar som er problemet. Det er fra værlesen av naturligheten av produkter .Kroppen vår" må kunne" gjenkjenne det som inntas for å prosessere det best mulig, fordele det ut og gjøre det om til energi. 

JO, mer naturlig, JO mindre behandlet, JO bedre er det for deg. Styr unna halvfabrikat, syntetiske stoffer, konsentrater, aroma, lett produkter , behandlede under, friterte, kokte over tid, mikrobehandlet og stekte ( om det ikke er hurtigstekt)

Det er mine råd, dette er livsstil. Naturlighet. 

Det er ikke slik at du MÅ slutte å spise matvarer du liker, du må bare finne den NATURLIGE utgaven av maten eller matvaren:)

Success is nothing else than discipline practiced every day. Ikke glem å bevege deg i tillegg:) Man trenger bevegelse for å være i flow med naturen, vi er alle en del av helheten.

Maria

34 kommentarer

Jeg ønsker å si en veldig stor takk og takknemlighet til Dr. OWO ododo for å bringe tilbake min mann som forlot jeg og barna i nesten tre måneder i løpet av fem dager etter å ha fulgt alle instruksjoner gitt til meg. Jeg er veldig mye takknemlig for å gjenopprette fred i min ekteskapelig hjem "Jeg ber Gud den allmektige gi deg styrke og visdom til å hjelpe flere mennesker som har lignende problem som min. for hjelp kan du nå ham på sin mobiltelefon +2349052571784 eller hans e-postadresse: owoododospellcaster04@gmail.com

ja, det bør du forstå

ja, det bør du forstå

,.

Jeg vært på en balansert diet i 5 uker nå; 5kg så langt. jeg har aldri spist så mye som nå, små måltider/snacks hver andre time- 6, 8, 10, 12, 14, 16 og 1830 men kuttet ut sjokolade, meste av syltetøy, kaker, kjeks etc. ca 2300-2500 kalorier om dagen. joda, det blir ca 11-14t med trening i uka så det hjelper litt det og.

Ola D: Så bra;) Det hele handler i lengden om livsstil . Om man går på diett, er det bare en midlertidig løsning. Hva skjer når dietten er over? Det er viktig å være konsekvent over tid. Det er nøkkelen.

jeg lurer på

jeg lurer på

i forrige bloggen din, så tigger du penger( for du trenger jo det) så henviste du til at du var på www.foudedbyme.com,det er jo blodløgn, hvorfor lyver du om slikt hvem som helst kan finne ut av på 3 sekunder....

Troverdigheten din er lik null, bare så du vet om det.

jeg lurer på: Den er mest sannsynligvis ute på mandag. Spis en bolle eller to, det hjelper mot sinnatagger;)

Hvordan er protesene i stumpen ?

Anonym: hva? Har ikke proteser;) Haha, trening;)

mest sannsynlig?

mest sannsynlig?

Mest sannsynlig? så, da hadde jeg rett da, du driver faen meg å bløffer og lurer folk via bloggen din....du må huske hva du har skrevet i bloggen din.....fy faen at det går ann....ligger ikke der til mandag heller den, minner meg om en narkoman som skylder penger " du får de til manda altså"

Du er avslørt Maria Høyili.....

(merket du jeg skrev navnet ditt feil eller bløffmaker...?

mest sannsynlig?: Du;) vi er inne i foundedbyme, så NEI, du har ikke rett. Vi venter kun på at vi skal få opp siden vår, den prosessen tar tid. Jeg burde kanskje ventet med å skrive til alt var ute, men jeg var ivrig. Så merk mine ord; Jeg lurer ingen og lyver aldri. Håper du koser deg i Amster!!

vet du hvor jeg er nå stoker

vet du hvor jeg er nå stoker

Får å si det rett ut, du bare juger, ingenting annet....så sånn er det, så den er mest sannsynlig på foundbume til mandag? mente du mandag neste uke eller? tilogmed jeg, som kun er en ussel liten dritt av en nordmann som omtrent rusler gatelangs med mitt jordiske gods i en bylt, kan samle penger inne på foundbyme......

men jeg giddder ikke holde på slik da, bedre å leve livet med to usle fakturaer pr måned, og det er det, intet mer.....ha en god dag videre.

vet du hvor jeg er nå stoker: Husk å følge med, prøv gjerne å registrere deg , så kanskje du får noe annet å bruke tiden på en å terrorisere andre som lykkes. Beste råd; få ut fingeren;)

så du har lykkes?

så du har lykkes?

ja da så, ha en god kveld videre da bløffmaker

så du har lykkes?: Jeg lykkes alltid;) Det er en deilig følelse, å skape noe, hjelpe andre, bidra med vekst. Dette er livet. Dette er min suksess. 100% ærlig på godt og vondt. Sov på det, det er ikke for sent å gjøre en forskjell, uansett hvordan menneske du er. Lykke til.

hva er det du har lykkes med?

hva er det du har lykkes med?

å få en stor arv på forskudd? og skal få mer?

Så det har du lykkes med, ja da så.....ha en god fantasikveld videre da

Du vet, skal du herme tidligere suksesser i din familie, så bør du faktisk tenke mindre, og mer........

Men sånt forstår ikke du, for du har jo lykkes.....

zzz

Jeg skjønner ikke at du gidder å ha åpent kommentarfelt. Noen trenger ferie fra ferien ...

Znorre: Det er et poeng, men likevel har allle rett til å mene, på godt og vondt. selv om det er sinnsykt idiotisk innimellom . Som alt annet i livet;)

når jeg har funnet "match-vekta" så blir det å legge på noen flere kalorier (2-300 extra og så justere basert på vekta) slik at den balanseres mot vekta og treningsintensitet/periode og konkurranser (sykkel). i dag ble det et møte med "mannen med hammeren" og det var ikke pent men det var mer ifm manglende spising underveis. varmt her hvor jeg er nå.

Success is nothing else than discipline practiced everyday..

MARIA....this belongs on a tshirt..i bet Nike would like to copywrite that sentence...you are so right...thank you for the reminder...God Bless

Du har selvsagt rett i dette, Maria! Fint du blogger igjen :)

Så det er DETOX du tjener på i dag.

Hvordan går det med din støtte til barna?

Så bra at du alltid lykkes!

Egentlig er du bare sykelig selvopptatt.

Ingen dybde i det du skriver. Se f.eks på

LILY, HUN kan skrive. Du kribler ned litt,

for å tjene penger. At du gidder.

Den som sier den kan alt, eller sier den har lykkes, kan verken alt, eller har lykkes.

Alle ser jo at rompa di er operert! Du klarer ikke å juge fra deg det der :)

Jeg vet egentlig at å sulte meg selv ikke er "riktig". Jeg gjør det likevel. Det er fordi jeg er syk, ikke fordi jeg er dum. Det er ulogisk, men det er slik det er å ha anoreksi.

Fin rumpe

Hørt om ortoreksi?

Tror nok ikke den rumpa er operert :) Så gjennomtrent Maria er, så er det nok ikke behov for det.

Har du operert inn de antennene i hode (første bilde) også?

messing kjøkkenbatteri

messing kjøkkenbatteri

fint

messing kjøkkenbatteri: ;)

Maria hvorfor kontakter du ikke nettroll eller noe lignende.så du får svar på hvem disse menneskene er som bombarderer deg med all denne dritten. Jeg skriver sjelden på blogg men leser litt når jeg har tid❤️de sitter bak tastaturet sitt og slenger ut dritt.. Ksn da umulig være lov og trakassere på den her måten?

Elisabeth: Nei, det kan du si. Men jeg har bestemt meg for å overse negative angrep. Orker ikke bruke energi på slikt;) Ha en fin fin søndag;)

Skriv en ny kommentar