hits

Helt ærlig. Jeg begynte å bruke antidepressive tabletter!

Hei kjære lesere.

I dag hadde jeg mitt intervju med VG, det blir et meget personlig intervju, der jeg har vært 100% ærlig, når det gjelder misbruk, familieforhold og kjærlighet.

Jeg kan avsløre at jeg fortalte de noen sterke personlige historier. Noen historier som har satt sine spor og satt preg på meg som menneske. Jeg mener fortsatt at vi blir syke av å leve bak fasaden. Vi lever bak fysikken. Akkurat som om vi ikke er noe mer en det ytre. Man blir dømt, uavhengig av bevis. Forsvarsløs, uten å kunne fortelle sin historie, uten noen form for motsvar. Jeg får 6 sider til å vise hele meg, hel Maria. 

Jeg er her nå, 100% meg selv. Jeg står støtt i meg selv og har tro på at det jeg gjør er riktig for meg, her jeg lever, her jeg oppdrar mine barn. De får også være seg selv på samme måte. Jeg dømmer ikke, irettesetter sjelden, lar de utvikle sin egen karakter. De skal ikke bli kopier, kopier er det nok av der ute. Kjærligheten har jeg fått i gave og selv om jeg ikke er kristen, så takker jeg gud for at jeg har vært så heldig.

Jeg begynte å bruke antidepressive tabletter. Det har hjulpet meg til å være stabil, rolig og balansert. Men jeg kjenner at min karakter er svekket. Jeg er ikke meg selv. Derfor kommer jeg til å slutte igjen. Så får det briste eller bære. Jeg kommer uansett i siste ledd. Barna kommer først. Jeg skal være den streke, stødige, tygge. Den som veileder, men ikke befaler. 

Jeg elsker på mange måter å være ekstrem. Jeg liker sjokket, adrenalinet. Det jeg gjør, skal være perfekt. Bedre en alt annet. Jeg skal yte og levere. Det er min misjon. Jeg har troen på at vi må inn under huden. På innsiden av barken. Derfor klorer jeg, vi må inn noen hakk. Forbi det fysiske, forbi det overbelastede mentale, inn der bare du skjuler dine indre følelser. La det emosjonelle få plass, få rom til å blomstre. Jeg tror på sjel venner, en egen dimensjon, som man bare kan oppleve om man tillater. Det er der orkanen stilner. I ditt indre senter. 



Jeg er meg selv på godt og vondt. 

 

Maria 

2 kommentarer

Hei.

Du bør være forsiktig med bruk av antidepressive tabletter/medisiner. Det er en liten prosent av befolkningen som ikke tåler sånne medisiner.

Om du tåler det eller ikke, vet ikke jeg. Men vær forsiktig, og lykke til, håper det går bra med deg. :)

Her kan du se tusenvis av eksempler på hva som har skjedd med folk som ikke har tålt sånne medisiner.

http://www.ssristories.net/

http://ssristories.net/archive/indexb6a1.html?sort=date

https://ssristories.org/all-posts/

Du er et forfriskende pust når det gjelder bloggverden. Fortsett videre:) har selv brukt antideppressiva uavbrutt siden jeg var 18 år og er i dag 27 år. Mister en del av seg selv. Hvis du klarer å slutte, gjør det. Antideppressiva løser ikke selve årsaken til at man er deppa. Så fin du var på treningsbildet:-D

Skriv en ny kommentar