hits

Det er ingen som SLITER med å selge.

Hei kjærer lesere.

Det har blitt mye salg av oss i HØILI familien i det siste. At det publiseres via Nettavisen er ikke så rart når jeg blogger for de. Men det som irriterer meg er at man lager seg sine egne oppfattelser av sannheten. Det er faktisk ingen av oss, verken jeg eller min bror som sliter med å selge. Vi tester ut markedet, fordi vi besitter eiendommer vi ikke bruker, eller burde brukt mer. Det er da ingen poeng i at slike perler forfaller. Grunnen til at vi sitter med mye eiendom er fordi, de var investerings messig gunstig på et tidspunkt. Lang sak, men de fleste skjønner sikkert at eiendom er sikre investeringer. Vel å merke, så har vi brukt mye på å pusse opp og rehabilitere forfallene perler, derav verdigevinst. Noe som sikkert virker på mange som urimelig. Men sannheten er at teknisk verdi er enda høyere-

http://www.nettavisen.no/na24/europris-arving-selger-luksus-hytte-for-40-millioner/3423222759.html

Både jeg og min bror har vært aktive i eiendomsbransjen, både sammen og alene. Så de som kjøper, gjør en skinnsykt god deal, de kan jeg love. Vi har aldri brukt kjappe løsninger eller billig arbeidskraft.

Ellers vil jeg ønske dere en fortreffelig 17 mai. Håper alle koser seg glugg i hjel.Maria

 

13 kommentarer

Masse rør og surr... Du bruker denne bloggen som markedsføring sier du? All PR er god PR ? Nei ikke i dette tilfellet... Du fremstiller deg selv på en Veldig dårlig måte.. Ikke med dette innlegget men med alle innleggene samlet. Har ingen nærme deg sagt at dette er en dårlig ide? Og gården kommer ikke til og bli solgt.. Ikke for 10millioner under prisen din engang. Hvorfor ? Ingen betaler 30mill for og bo på et jordet i Lier omringet av andre gårder og jorder.. ( vi får se sier du ) ja det gjør vi Om 1,2,3 år blir det vel bortforklart med at du ombestemte deg.. Hvorfor leser jeg og kommenterer? Fordi jeg synes det er underholdning med "innleggene" dine det skal jeg indrømme, men det på en måte at man skulle tro du drev med satire og humor men du er dønn seriøs!!! Jeg kommenterer heller ikke for og være slem mot deg men for og statuere at jeg er uenig med ca 90% du kommer med :)

Dette var triste greier. Ren markedsøring for å skuffe inn enda flere millioner til en lommebok som nesten snart sprekker. Tro hva du hadde vært uten din far idag? Antakelig en helt normal person med normal inntekt. Du har faktisk ikke skapt noenting som helst på egenhånd, om så er det igjen på grunn av din far. Respekt for han, du er bare en skapning som lever av andres iherdige jobbing.

Hva vet du om hva Maria har gjort og ikke gjort Anders?

Din kommentar er slag langt under beltestedet og helt på trynet.

Hva slags stygt menneske er du?

Ta deg sammen eller hold kjeft.

Bjørn: Tusen takk for støtten Bjørn, det setter jeg pris på. Det virker som få vêt at jeg har jobbet beinhardt oppigjennom .

Anders...

Jeg har jobbet med og kjent Maria i noen år nå. For å si det sånn, hun har jobbet hardt med det hun har drevet med. Jobbet mere enn de fleste jeg kjenner. Hun kunne investert pengene og dratt til f. eks. Spania og bodd der resten av livet, ikke gjort et arbeidsslag og bare levd på rentene. Men, det har hun ikke gjort. Hun har startet flere bedrifter og prosjekter som hun har lagt ned mye jobb i.

Ikke meningen å tale din sak her Maria, men jeg kjenner til en del av det du har drevet med opp gjennom årene, og blir da veldig irritert når Anders sier at du ikke har skapt noe på egenhånd. Han vet absolutt ikke hva han snakker om.

Lasse: Takk for støtten Lasse. Det er vanskelig for enkelte å akseptere det faktum at man kan klare å videreutvikle en arv. De fleste håper bare du går på ræva, men du er en fantastisk fyr og det har vært privilegium å jobbe med deg oppigjennom ;)

Antohn Wangløkken

Antohn Wangløkken

Hmmm.. Kjenner en kjent lukt.. Misunnelsen er dessverre større enn kjønnsdriften her. Stå på Maria!😃👍🏻

Har du ikke noe godt å si - så hold kjeft !!!

Folke sykdommen i Norge - misunnelse og sjalusi 👎👎😵😵

Da melder jeg gjerne på vist du og dine er kvalitet og effektiv beviste på neste prosjekt Maria 👌

Oj, her var det mye misunnelse ute og gikk!! Ikke bry deg om de smålige, misunnelsesinfiserte, lavt utdannede sosialistene Maria.

livet til hvemsomhelst

livet til hvemsomhelst

Gjør ingen det altså, nei da så, bra det.

livet til hvemsomhelst

livet til hvemsomhelst

https://www.youtube.com/watch?v=-qYqi-EMErU

Skriv en ny kommentar