hits

Fredag den 13, er det noen som tar liv av dyrene mine for å skremme meg?

Hei kjære lesere.

I dag er det fredag den 13.

Synet som møter meg når jeg kommer hjem fra trening er 2 døde høner som ligger strategisk plassert midt på plenen vår hjemme. Jeg er ikke super paranoid av natur, men nå føler jeg virkelig at noen vil meg vondt. 

Etter bruddet med min ex mann, skjedde det samme. Den ene katten vår døde plutselig, sovnet rolig inn, uten noen form for lidelse. Samme uke fant jeg våre 2 kaniner døde ute på gårdsplassen, med buret rasert. Dette kunne neppe være en tilfeldighet?

Ingen av dyrene har hatt synlige ytre skader og derfor anser jeg dette som at de ikke kan ha blitt jaget eller tatt av andre dyr. 

Nå er jeg oppriktig bekymret for at det er en syk sjel der ute som forsøker å skremme meg. Dyr dør bare ikke sånn helt uten videre.

Jeg er fortvilet og lei meg. Hva faen er det som skjer her egentlig? 

 

 

24 kommentarer

Huff så skummelt Maria :-0 Sjekke rundt i hagen i tilfelle det er noen som har kastet inn noe forgiftet mat.

Håper det er en annen forklaring på det hele, men best å være på den sikre siden.

Ps er det Elvis på bildet?

Klem

missbarikmo: Hei, ja, dette er veldig ekkelt og utrolig trist. Elvis er på bilde ja.

Huff hørtes merkelig ut, skummelt!

Få opp skjult kamera :)!

Idioter som sikkert kun vil lage bråk...

Trist sak.....men x-en er sikkert glad for at du blander han opp dette...

Anonym: Hvem er du egentlig?

En som iallefall ikke kjenner x-en din (om du skulle tro det)

Anonym: Hørtes bare slik ut?

Tror jeg ville inverstert i et par viltkamera,og satt dem opp rundt om på eindomen.

Har du ikke en vetrinær som kan se på de døde dyrene da?

phantomblue: Ja, det er noe som må gjøres nå;(

Tidligere kunde.

Tidligere kunde.

Lever hønene til obduksjon hos veterinær Maria. Det er kjempeviktig at du gjør dette. Da kan veterinæren finne ut av om de er forgiftet, eller om det er dyrebitt under fjærne. Lykke til!

Tidligere kunde.: Jeg skal følge saken nøye.

Så utrolig leit og ufortjent!!!

Stakkars dyr 😢

Sender deg gode tanker 🙏❤️

Ser litt ut som Mikkelrev har skremt de rundt på tomta å kost seg med og drepe ett par... du er nok bare paranoid igjen....

Merkelige greier, det må jeg si. Kanskje naturen selv har stelt i stand dette, den er til tider bpde urasjonell og nådeløs. Men såfremst ikke eksen din og du har noe uoppgjort og bruddet var av vennlig karakter, er det vel lite grunn til å tro at noen utenfor vil deg noe så vondt. Du er en flott dame, det skal du ha, men tviler likevel på at det finnes så triste skapninger at dette er noe man gjør for gøy. Håper du finner ut av det ihvertfall 😀

Om du trenger trøst og omsorg så bare ring. Jeg er her og i rett alder ☺

Helge Ragnar Olsen

Helge Ragnar Olsen

Mye syke mennesker der ute Maria.Synd at de lar det gå utover dyra dine.Håper du finner ut av det.God Pinsehelg til deg og dine:))

Tidligere kunde

Tidligere kunde

Husk på å anmelde dette om en obduksjon viser spor av gift. Du får følge nøye med. En grevling kan også ha vært på besøk, men så vidt jeg vet er den ute etter et "måltid". Ta hendelsen uansett som et tegn på at du skal være litt forsiktig. Ha en fin pinse!

Sett opp noen skjulte feller og ta de uvedkommende på fersken! :)

Hei Maria, legg deg naken ut i hagen å ta bilde av det.

Fy faen . Uansett hva det er så er dette utrolig trist og skummelt. Jeg er enig i at du bør levere hønene til veterinærhøgskolen. Frys de(Evt ring og spør om du kan fryse de) og lever de så fort du kan. Er det spor av gift gå rett til politiet. Hvis det finnes slike mennesker burde de fått kappet av noen lem!

Livet til Maria

Livet til Maria

Tenk jeg slet a, skulle til legen fredag den 13 klokken 13........

gikk bra da.

livet til maria

livet til maria

men, har du prestert å hisse på deg folk som er villig til å gå så langt at de er villige til å ta dyrene dine så hr du automatisk gjort noe som er veldig rett eller veldig feil.......

huff trasig med hønene dine. Vokste selv opp med dyr så vet hvor glad man blir i disse. Støtter forslaget om å få de obdusert så snart som mulig så du kan få svar. Desverre finnes det syke mennesker/stalkere og andre svin- I og med at du er en såpass offentlig person er det viktig at du tar din sikkerhet alvorlig og har alarm- Håper det ordner seg og ha en fin pinse med deg og dine fortsatt

maria, håper alt er bra med dere.. huff at det kjedd det er ikke bra men dere må bare forsiktig der nede stor klem fra meg divina

Skriv en ny kommentar