hits

Bare man stikker fra ræva eller drar frem en silikonpupp er du toppsidestoff?

Hei kjære lesere.

Jeg har testet det selv.

 Bare man stikker fra ræva eller drar frem en silikonpupp er du toppsidestoff? Du trenger bare en smud ræv, ett operert tryne og noen silikonbrød for å bli en av landets mest leste den dagen og kanskje til og med dagen derpå. 

Men hva sier det egentlig om publikum? Jeg mener, har vi ikke nok kroppspress på tapetet? Er det virkelig riktig å henvise til hva som selger på en slik måte? 

Hva skal det bli av dagens ungdom? Når man statistisk sett kan vise frem at det er 100 ganger mer lønnsomt å bli hore en advokat. Jeg må jo le litt, den dagen jeg viste kroppen på bloggen, så hadde jeg vel 50 000 lesere. Det er rett og slett skinnsykt. Så ja, slik henger det sammen. Sex selger det. Det vet vi jo alle. Men er det greit egentlig? Jeg mener, med å ta selvkritikk, for å ha testet med noen provoserende bilder. Hva tenker dere? Burde disse seksualiserte bildene vært bundet til lukkede fora, der man søker opp? Eller er det greit å ta det over morgen brødet? Det siste var litt ironisk, men dere skjønner poenget:) 

Personlig så er det alltid vanskelig å sette sine egne grenser, men det er når man ser det gjentatte ganger av andre en en selv, enklere å lage seg et riktigere helhetsinntrykk. Jeg har snakket om det meste og det fortsetter jeg nok med, men jeg bruker ikke dette som virkemiddel i det daglige for å karre til meg lesertall. Man blir vel litt hjerneskadet over all denne offentlige seksualiteten? Vil jeg tro, uten at jeg er mann. Min intensjon med dette innlegget er å få konstruktive tilbakemeldinger om hva dere som lesere mener om denne saken?

For ikke å nevne, hvor er alle de nakne mannerumpene tatt veien? 

Maria 

 

 

8 kommentarer

Du er rå, ikke stopp å blogg bare fordi andre folk skal styre og bestemme hva du "skal"(?!) gjøre.Folk kan gjerne gidde å bruke tiden sin på kritikk og ha meninger, men da bør de også fremstå offentlig og ikke som en "anonym" pyse. Synd at du mottar så mye tåpelige kommentarer. Skulle gjerne sett flere ta opp sine meninger på en saklig måte. Vær deg selv og stå for meningene dine :)

Jeg tenker at du gjør det samme som Sophie Elise, men jeg tror du er for dannet til å blottlegge brystet når du skal holde en tale. Jeg tenker at det også er en fin ting at du bruker bloggen din til å være litt uretusjert, særlig med tanke på alle de kunstige og oppstylede bloggene som Fotballfrue. Bare pass på å ikke forme bloggen din etter andres forventninger, så den også begynner å forme hverdagen din. Jeg tror mange bare gjør ting for å ha noe de kan fange lesere med. Det viktigste du har Maria, er de vanlige tingene i hverdagen din; familien din, vennene dine, og andre ting som du bryr deg om. Klem fra meg.

En liten ting til! Er imponert over treningsregimet ditt, da det krever ganske mye disiplin og pågangsmot! Mange tyr til maskinell fettforbrenning og operasjoner, men du har en gjennomtrent og flott naturlig kropp! Du har silikon, men det er det mange andre som har og! Jeg er også fortsatt imponert over butikken som du en gang hadde i Bygdøy allé. Den og interiørbildene viser at du har et godt øye for god interiør-planlegging og vakre ting! Nytt mot gammelt er uvurdelig! En klem til fra meg Maria, ønsker deg en fin dag!

Det må være en sørgelig bekreftelse for deg. Du må rett og slett kle av deg for å få lesere.

Hei Maria:)

Jeg liker bloggen din veldig godt.Du er tøff og uredd i jantelov land Norge.Drit i hva de tullingene skriver i kommentarfeltet.Vi trenger bloggere som ikke bare skriver om kakebaking og avokado på knekkebrødet.Stå på og lykke til med prosjektet i LA.

du er ikke så veldig mye bedre selv for å være helt ærlig

Skulle bare ønske du ble litt bedre på rettskriving. Det er til tider litt slitsomt å lese det du skriver. "Stikke fra ræva" er en ting, men når du trenger bare .... "ett operert tryne" da begynner jeg spekulere. Mener du operasjon bare en gang eller?

Jeg er selv ikke flink på rettskriving i det hele tatt, så det kan vel hende at det er derfor jeg mange stopper opp og stusser på hva jeg egentlig leste?

Du kan i det minste lese korrektur. Overskriftene dine kommer jo på fremsiden av Nettavisen og da bør de jo være høvelig korrekte?

Skjønte heller ikke dette:

"Man blir vel litt hjerneskadet over all denne offentlige seksualiteten? Vil jeg tro, uten at jeg er mann."

????

Skriv en ny kommentar