hits

Det siste jeg vil er å spille et offer.

Hei kjære lesere.

Det har blitt litt mye for meg i det siste. Jeg er sliten. Faktisk så sliten at jeg svetter i stille modus. Jeg har sovet i 2 dager nå. Stress er ikke min bestevenn. For 2 år siden hadde jeg det samme. Legen sa at jeg hadde samme symptomer som de som hadde vært med i krigen. Konstant kroniske smerter i nakken og svettetokter. De siste 5 ukene har jeg hatt det samme. Jeg har gått ned 5 kg på 2 uker, selv om jeg prøver å spise så går det ikke. Jeg er lei meg og såret over at folk mistolker meg som person. Egentlig er jeg ganske usosial, eller privat er vel rette ordet. Jeg har vanskeligheter for å åpne meg for folk jeg ikke kjenner. Men her føles det mye lettere. 

Det siste jeg vil er å spille et offer. De kler meg ikke og det vet jeg. Men nå forteller jeg hvordan det står til. Dette er sannheten. Barna holder meg oppe. Kjæresten holder meg oppe. Venner holder meg oppe. Opplevelser holder meg oppe. Beslutningen med flytting er enkel. Jeg vil forsvinne i mengden. Ikke bli dømt og ikke sett på som annerledes. Jeg føler at jeg vil bli akseptert som jeg er, for første gang i mitt liv og det gleder jeg meg til. 

Jeg var lenge ansett som normal. Helt til jeg ble syk av det. Presset meg selv til å spille skuespillet, være en robot, passe inn i rollen. Faen så vondt jeg hadde det, faen så depressiv jeg var. Jeg orket ikke mer. Jeg er vel gal da. ikke vet jeg? Gal nok til å tørre å stå for hvem jeg er som en helhet. Mange der ute hater meg for det og det er egentlig helt greit. Jeg respekter meg selv nå, jeg akseptere meg selv, som et u perfekt helhetlig menneske. Dette er meg.

Jeg undres over om det er hat eller fascinasjon? For mange av de som leser her og dømmer meg, hater meg, har fulgt meg fra dag en. Saufarer bloggen opp og ned, leter etter feil, noe å ta meg på. Gratulerer til dere. Dere klarer å gjøre livet mitt hakke verre. Men jeg kan forsikre dere om at dere aldri vil vinne, for der dere sitter, er dere bare noen anonyme falske jævler som trenger hjelp. 

De oransje brillene er på igjen. Jeg har tenkt til å trekke meg litt tilbake nå. Ta en pause fra sosiale medier, være for meg selv og prøve å samle krefter til å få hode over vann igjen.  Jeg håper jeg fortsetter å blogge, selv om alt byr meg imot for øyeblikket.Maria

32 kommentarer

Det å blogge, er jo tegn på oppmerksomhetsbehov. Hvor mange mennesker kjenner du egentlig livet til i verden?

Vi behøver ikke å bli sett, vi må finne freden i å bare ta det rolig 😄

Neglene mine har vokst ut 0,5 cm på 4 uker, jeg bør slutte å spisse B vitamin

Hvorfor lar du ikke bare være og blogge da? Om alt er så fryktelig ille? Hadde ikke engang hørt om deg, før du var på TV 2 i 2015? Om jeg ikke husker feil?! Blir seriøst tragisk å lese om hvor fælt du har det? Du har ikke tenkt på alle de som FAKTISK HAR det vondt?! Blir helt merkelig å lese om en i din situasjon som "sutrer" over trivielle problemer? Så har man folk som lider av alvorlig og dødelige sykdommer, folk som lever i krig og elendighet?!

Kjempespennende. Skriv masse, hver dag.

Så idiotisk ting å skrive! Hva mener du med "...mennesker som faktisk HAR det vondt..."?! Mener du at fordi at Høili er priviligert med formue langt over gjennomsnittet så er det umulig at hun faktisk også kan ha det vondt? Og hvis du synes det er så tragisk å lese om hvor fælt Maria har det.... HVORFOR POKKER LESER DU DET DA?! JEG er langt ifra enig med Maria Høili i alle innlegg og av og til blir jeg provosert også, men like fullt ut så handler det om å respektere at mennesker har forskjellige meninger og utgangspunkt i livet. Skittkasting, dømmende og nedlatende kommentarer her, vitner mer om at det er flere som kanskje har det vondt i livet sitt.... dere bruker det bare på heeeelt feil måte. SKAM DERE! All ære til deg Maria, som tør å være deg selv på godt og vondt 😍❤👊

Det fremstår for meg litt vanskelig å forstå når du hevder at du er en privat person, når du deler feks hva du gjør med vagina din og alt annet. Prøv å ta en pause fra alt stresset du selv skaper på deg, ved å la alle ha en mening om hva og hvordan du gjør ting i livet ditt. Men jeg leSer aldri blogger og dette er mitt første innlegg i livet. Jeg har ingen ting imot deg og jeg syns du er tøff som velger å dele alt, langt tøffere enn meg selv, men jeg begriper ikke hvorfor noen gidder å lese det du skriver. Ha en fin dag.

Heidi Follestad

Heidi Follestad

Kjære Maria.

Jeg har aldri truffet deg, men jeg velger å tro at du du kunne vært en god venninne. Du har delt masse, og det

er " tøft gjort". Kunne ønske at du BARE fokuserte på oss som gir konstruktive tilbakemeldinger, ta og gi... Ja det er det som gir oss mening. Ikke gi opp 👍🏽 - tiden kommer 😉 - la oss bli med på din reise, og husk ❤️🇳🇴❤️

- alt annet er søppel, men vi henger litt etter med søppel håndtering her i Norge. Enkelte kan ikke resirkuleres pga giftigestoffer

Til Tante Sofie (Ingeborg Sofie) det at noen som blogger blir "såra og vonbroten" over "feil" oppmerksomhet?! Når de går ut i media og ber om oppmerksomhet ...?! Ja det blir litt tragisk, når man tenker på så sinnsykt mye VONDE og FÆLE ting andre er utsatt for!!! Jeg leser svært sjelden denne bloggen.. Men da jeg så dette på nettavisen i dag, så klikket jeg innom! Å jeg har da ikke noe i mot Høili eller noen andre med mye penger:) ble bare veldig feil å be om oppmerksomhet men når det ikke er sånn at alle er enig med deg så blir du lei deg? Da må man slutte å utlever sine meninger om man ikke tåler at noen er uenige:) Ha en super søndag:)

jeg vil ikke framstå som et offer, men....

Dessuten, sitter du der å skylder på leserene dine for at du selv setter deg i situasjoner som gjør at du havner i de situasjonene du gjør?

Pappa er sikkert stolt.

"Det siste jeg vil er å spille offer". Likevel fremstiller du deg selv som et offer i saken hvor du ville diktere betingelsene for å samle inn penger til Røde Kors. Og du var selvsagt offeret når kommunen vil gi fellesskapet adgang til frluftstomten din (fri ferdsel i utmark). Og offer var du også da det var så vondt å være rik.

Og offer er du selvsagt også hvis noen kommenterer hva de oppfatter som tåpeligheter av hva du skriver.

Stå på Maria. Du er deg selv, fortsett med det. Noen må hate uansett hva du sier eller mener. Du er vakker, sexy og rik. Da er det heksejakt med en gang da.

Vet du hva, jeg forstår deg faktisk veldig godt. Jeg er også en privat person, som kan være personlig men til tider gi altfor mye av meg selv. Da sletter jeg ting, angrer, trekker meg tilbake, har blitt så utnyttet og gir så mye men blir ofte skuffet. Ikke dermed sagt at det er noe feil i det. Jeg føler du kanskje har litt samme greie? Noen ganger må man verne om seg selv. Jeg kan ikke si det blir bedre, jeg kan ikke love noen ting. Hverken til deg eller meg. Men jeg kan si jeg forstår følelsen du beskriver. Alt godt til deg!

En ting til; gi dere med dritt dere som mener at man skal holde kjeft. Skjerp dere. Hvor mange ganger har ikke dere selv gått litt frem og tilbake med ting i livet uansett hva? Hvorfor i h* skal man la være å uttrykke seg offentlig selv om ting kan forandre seg og man kan bli lei?

Og hvorfor kommentere at man har oppdaget Maria her og der, spiller det noen rolle? Hva er poenget? Forstår dere ikke media og offentlighet i det hele tatt? Nei, tror virkelig ikke det. Vi i Norge forstår ikke sånt..

Peace!!

Det må være noe du ikke har forstått med bloggingen din, du kaller leserene dine falske jævler da, det er jo de "falske jævlene" som gjør at du tjener en 50lapp pr dag du kan sløse bort på solo....

Jeg synes synd på deg, først setter du deg frivillig i en utsatt situasjon ved å blogge rundt, når du endelig får den oppmerksomheten du ikke fikk som barn, da i alder av voksen ved å blogge, så er det feil også, mulig du skulle gått litt i deg selv og vurdert om du i hele tatt skulle valgt den offentlige offerrollen du har gjort for dette takler du jo helt klart ikke.

Håper inderlig aldri jeg blir rik for det må være helt forjævlig skal man tro dine egne ord.

Heisann.
Det er ikke sånn at jeg ikke tåler motgang, tvert imot.
Det er ikke BARE bloggingen som foregår i mitt liv, men så mye, mye mer. Jeg bruker bloggen for å lette mitt hode, dele erfaringer og markedsføre. Derfor ville jeg informere mine lesere, som ikke bare lever for å slenge dritt, at det er mulig det blir litt mindre fra meg fremover. Akkurat nå er jeg sliten og det har med private ting å gjøre. Sorry at dere (hatere) ikke fikk gleden av å tro at det var deres ære at jeg var nede,! Takk til alle som støtter meg , jeg setter pris på dere. Maria

He he :) ja man er tydeligvis en "hater" om man mener noe annet en Høili og alle "småjentene" som gjerne skulle innyndet seg hos henne... Lykke til alle sammen! Dette blir litt for barnslig for meg:)

Jeg har lest noen av dine blogger og tenkt ja,noe enig og noe uenig. Du er forøvrig også en vakker dame. I jantelandet Norge så går ikke det helt uanfektet hen. Mange hatere der ute, hadde de vært uenig og tatt diskusjonen så hadde det vært greit! Du er litt amerikansk i stilen, det liker jeg. Stå på og vær deg selv fullt ut videre.

Synes det blir feil å si at du har samme symptomer som dem som har vært i krigen.

Greitt, kan hende du har symptomer på PTSD, men nekter å tro at det i de grader kan sammenlignes med en som har vært i krigen... eller på Utøya.

Du virker så sint og bitter Maria... Og det er trist! For det er så mye godt rundt deg!

La lyset strømme inn og lyset vil flomme ut.

Likt tiltrekker likt! Husk d.

Så lenge det du gir er overfladisk er d det du får igjen..

Våg åpne ditt hjerte og gi av den rene kjærligheten som bor i oss alle- og ikke minst i deg!!

For gir du av dypet i deg selv vil du oppleve ekte kjærlighet og glede i retur <3

TÅPELIG at folk gidder å legge seg opp i andres liv! Mangelfullt liv selv og lite å gjøre? Jeg syntes du skal fortsette og blogge og IKKE fokusere på det negative.Vis at du er sterk og blogg om akkurat det du vil. Vertfall ikke stopp å gjøre det bare fordi andre har meninger osv. da blir det de hjernevaskede personene som vinner kampen og tror de "eier" samfunnet og ytringsfriheten. Du er god slik du er av natur, husk det :)

Herregud

Knut Christianseb

Knut Christianseb

Gleder meg til å høre mer fra deg! Stå på!

Når så stor andel av kommentarene du får er hat så må man kanskje se på hva man har skrevet. Det finns jo så mange bloggere og de fleste kommer seg unna med mindre dritt enn du. Hvorfor? Prøv å finn ut hvorfor du blir missforstått.

Cecilie: når du blogger så BER du folk legge seg opp i livet ditt!!! Så utrolig lite intelligente kommentarer her!!

seotonin dopamin hypnosis på youtube. kan være til hjelp!

Et godt råd fra deg til meg :-)

1) Ikke selg boligen din fra deg for godt!

2) Utsett planene om å flytte til LA!

Hele deg skriker om at dette er et usikkert prosjekt! Du blir psyk av det!

Prøv å finn BALANSEN i HVERDAGEN igjen, før du i hele tatt går ett skritt videre!!

En vennlig hilsen fra meg som ønsker deg alt godt :-)

Maria, du skrev en gang at du blogget for å provosere; med viten og vilje. Har dette gått overstyr nå? Det ER lov å si at provoseringa gikk lengere enn det du trodde og at du håper at ting kan roe seg og at du kam blogge om ting du bryr deg om og kan UTEN med tanke på å provosere. Jeg tror faktisk dine ønsker om provokasjon har innhentet deg på en negativ måte. Prøv å snu på alt og bli den som oppmuntrer i stedet! Tror det vil gagne deg mer. Ønsker deg alt godt!

jaja,, hva kan man si ? Du legger hodet ditt på blokka,, og selvfølgelig får du så hue nesten faller av.. Lykke til,,, men tror DU brenner ltyset i begge ender, her er det noe som ikke stemmer!! Hilsen fra Kråkerøy <3

Det er trist at Maria bare legger merke til de kritiske kommentarene. De fleste er positive inkludert en del åpenbar smisk. Blogger er umoden, men da tenker jeg at Maria har en litt ung sjel! Det viktiste her i verden er å være snill, og det tror jeg at Maria er!

Sender deg en klem ❤️

Takk. Ser at jeg skrev innlegget mitt litt knotete. Jeg mener at Maria (altså blogger) er svært umoden, men at hun er snill!

det er ikke sånn at man trenger å lete så spesielt lenge for å finne noen sjuke ting å peke ut egentlig.

Skriv en ny kommentar