hits

Jeg er sjokkert over hvor stygge folk er i kjeften.

Hei kjære lesere.

Jeg må si at jeg er i sjokk over hvor slemme og stygge mange Nordmenn er.

Etter at jeg forteller om mine drømmer og tanker, så kommer det så uanstendig mye løgnaktige og forferdelig stygge kommentarer. Jeg skjønner ikke at dere ikke skammer dere over deres egen oppførsel? Jeg har jo lenge vært av den antagelse at man ikke unner andre mer en seg selv og derfor ønsker jeg heller ikke mange mennesker i min nære krets. Grunnen er enkeltvis at de fleste suger seg fast som blodigler og stikker deg i ryggen rundt neste sving. Jeg deler ikke denne mentaliteten, derfor passer jeg ikke inn i dette landet.

Jeg setter uendelig pris på alle dere som støtter meg og mine nære relasjoner som jeg er uendelig glad i. 

De fleste av dere busemenn er vel av den oppfattelse at jeg ikke jobber for å oppnå mine mål og suksess. Tror dere virkelig at ting kommer gratis? Om dere spør dere selv så vet dere det innerst inne at det ikke er tilfellet.

Mange lurer på om jeg setter meg selv foran mine barn. Svaret er nei. Det gjør jeg ikke. At mine barn vil få uendelige fortrinn og utvikle seg positivt med å være med på en reise, tilegne seg kunnskap om andre kulturer og få det grunnleggende verdensspråket i bunn er en gave. Jeg har tenkt å lage en avtale som gjør at de ser sine nære og kjære her hjemme med jevne mellomrom. 

At de skal vokse opp her i dette mobbe samfunnet er hvert fall ingen fordel. Fytti grisen for en gjeng med mindreverdighets komplekser. Beklager om noen føler at jeg drar alle under samme kam her, det er ikke meningen. Jeg må bare få ut denne frustrasjonen og håper dere som sitter der hjemme og lyver og prøver å sverte meg, tar en fot i bakken med seg selv og skjerper seg. God bedring!

Ellers ønsker jeg alle fine sjeler der ute en fantastisk dag.

Da er det ute av mitt hode.Maria 

37 kommentarer

Det finnes heldigvis viktigere ting å bry seg om en misunnelige nordmenn...som dyrker janteloven.

Helt enig meg dig Maria.

Leste mange kommenterar igår och fy fan sier jeg bare...

Lycka till :)

// Johan

men du er ikke slem og stygg i munnen? Med tiradene dine om disse fæle flyktningene som rømmer fra kone og barn? du har spydd ut så mye hat du.. Og ikke minst tjukkasene... Og la oss vertfall ikke glemme røde kors. Men den stiftelsen for fattige barn du pratet så mye om du skulle starte? Den dropper du nå eller ? offer rollen kler deg ikke..

Svar tilbake ☺ Har lest noe av hva enkelte skriver... hev deg over det..Det er så lavmålt å skrive slike kommentarer!!! Blir litt sjokkert av å lese hva folk får seg til å skrive. Stå på Maria, ikke la det gå inn på deg!

Hei Maria. Jeg forstår godt at du reagerer som du gjør. Det finnes mennesker som tydeligvis ikke "tåler" å lese det du opplyser og skriver. Når det en gang er sånn, at du kan velge hva du vil gjøre og gjør det ( nå mener jeg pga økonomiske grunner), er det folk der ute som tilsynelatende skal komme med negative innspill. Disse menneskene har kun ett formål: Å rive deg ned. Ja, fordi de ikke tåler å høre at du faktisk velger noe utradisjonelt og fordi du er bemidlet og har et hav av muligheter. De skal liksom "ta deg"og rakke ned på deg. Det at du er ærlig om din egen personlighet, kan gjøre at de j....."haterne" der ute kommer med ennå mer skittkasting. Selv er jeg en "fattig", sett i norsk målestandard. Jeg har nå hatt 3 år med et rent "helvete" grunnet uforutsette hendelser og en kreftdisgnose. Jeg har til og med fått høre at jeg burde skjerpe meg!!!! Jeg har alltid vært et arbeidsjern, og blir rett og slett fly forbanna når jeg føler at folk mener og tror noe annet om meg enn det jeg står for. Å NAVe er helt jævlig, men hvilket valg har man når man først rammes? Nå jobber jeg hardt for å komme tilbake til normalen og til arbeidslivet. Jeg har ALDRI vært misunnelig på andres suksess og rikdom, og det er jeg faktisk litt stolt av. Med dette ønsker jeg deg riktig lykke til med salg av eiendom og satsing i LA. Go girl!!

Det er sånn det skal være, at vi innser at vi er forskjellige og med ulike forutsetninger. Mange av oss kan drømme om den store lottogevinsten og økonomisk frihet, men jeg er glad for at jeg heller ikke har snev av misunnelse i kroppen. Det må være en trist følelse som gjør at folk spyr ut edder og galle.

Jeg har ikke samme inntrykket som deg. Møter sjelden mennesker som er stygge i kjeften. Det du må huske på er at du går ut i media med dine meninger som ofte er krasse og setter mennesker i bås og da får du også svar fra mennesker som er enig med deg. Regner deg ikke som så naiv at du virkelig tror dine meninger er en fasit. Hvis dette er så vondt og plagsomt for deg så bør du slutte ytre deg i media.

Slutt og tøys over her da, la dama gjøre som hun vil. Misunnelse er vel største drivkraften etter kjønnsdriften. Har dere ikke noe annet enn hets og komme med, så la det ligge. Ingen som hetser blir noen gang tatt seriøst uansett, spesielt ikke fra sofaen bak et tastatur. Må, nesten beklage på vegne av alle nett-troll. Husk, dere er ikke så vanskelig i finne face to face for en prat. Norge er nemlig akkurat sånn passe lite. Det finnes en grense for alt, inkludert regler og paragrafer. Ha en topp og skamfri dag, alle som en.

presidenttrollet

presidenttrollet

Sikkert mange fæle kommenrater når man leser kommentarfeltet i bloggen men det er da vel noen koselige og positive? Jeg tror du bør bli litt mere positiv i livet ditt. Virker som om du har mye negativitet over å ha mye penger i livet. Hvis du føler for det så kan du gi meg 10-20 millioner så skal jeg være glad resten av livet.

Les historien og tenk på den når du får kommentarer som sårer deg: http://kreativeideer.com/tenk-pa-dette-neste-gang-noen-fornaermer-deg/

Man skal jammen høre mye vanvittig før øra detter av! Forstår godt du blir realt forbanna for å få så jævlig pepper for å leve ut en drøm, som du også tar med barna dine på faktisk! Mange bedrevitende her og makan til drit. Ta dere en bolle og spre litt glede istedet for galle! Du har tydeligvis bare godt av en forandring om det menneske som smalt inn et stygt usakelig innlegg her, er standard for naboskap der du kommer fra! Lykke til og hiv o'hoi, Maria!

Vet hva du mener, har litt kjennskap til dette selv. Ufattelig irriterende når folk sprer rykter og løgner om deg i mangel av noe bedre å gjøre. For min del har det kommet til ett punkt der jeg har sluttet å bry meg. Så derfor oppfordrer jeg deg til å gjøre akkurat det du har lyst til og gi pokker i hva andre måtte mene.

Følg drømmen, ikke strømmen.

Er det greit for barnefar at du flytter avgårde med barna?

Det er noe rart med genetikken når hunkjønn må tegne på øyenbryn med penoltusj....ser bare så fjærnt ut!

Når dere ikke ser dette selv jenter, gremmes jeg over at dere har stemmerett.

Stakkar :) Prøv å tenk deg litt om. Du skriver en blogg under temaet samfunn og refleksjon. En kjapp gjennomlesing av det du skriver, burde vel temaet ha vært noe annet. Selvdigging kanskje?? Jeg er ikke hverken misunnelig på noe av det du har. Jeg har det veldig bra selv på litt sydligere breddegrader her jeg sitter ved bassenget og koser meg. På meg så virker det gjennomgående at det du søker er at flest mulig skal si "så flott du er", " så pen du er". Jada, du er det, ingen tvil om det. Fortsett med gode vaner for kost og trening. Meget viktig. Trist at Gunnar Stavrum må gi så stor plass til Sofie og Mona. Helt ærlig, dette trenger vi ikke. Det er så uinteressant at jeg kan ikke få sagt det. Håper at journalister får tilbake denne plassen.

Når du velger å være en offentlig person så må du regne med å tåle at folk er misunnelig på deg å du gjør det ganske lett for de når du poster alt om ditt glam, hus til 40 mill etc. Det finnes mange hatere der ute jeg er ikke en av dem men du vet at vi lever i et land hvor janteloven er en moralsk standard hvor det er nesten "tabu" at man er rik, pen og suksessfull. Så du gjør riktig i å flytte til et land hvor man dyrker vinnere og suksessfull mennesker! Lykke til Maria synes du er en flott å god mor!

ensom, fattig gjeldslave og naver

ensom, fattig gjeldslave og naver

Lykke til! Håper du slipper å tømme utedassen i LA.

Til deg som stadig er så tøff i trynet - men uten navn!!!

Hva er du egentlig ?? Hvis du syntes så mye dårlig om Maria og alt hun står for - Og skal du mene så jævlig mye om andre, så vær hvertfall såpass voksen at du har ett navn. Få deg ett liv - noe du viser du ikke har... Du sitter her hele tida og spyr ut kommentarer som er så lavmål !!! At du gidder å bruke så mye tid på ei du absolutt ikke liker. Du trenger virkelig hjelp!!

Du gjør det lurt å reise fra detta landet Maria hvor mange er så feilfrie og er så opptatt av å finne feil hos andre.

Masse Lykke til fra meg =o))

Fortsett å være akkurat den du er, du er flott og fantastisk og unik. Du er tøff som fortsetter å være den du er! Det står det respekt av! Vi gjør alle det vi må for å overleve, både personlig og økonomisk. Føler du at du ikke passer inn i jantelovlandet Norge og det går utover din livskvalitet og glede, så er det helt rett av deg å ta grep for at du skal beholde den. Om det betyr å flytte noe for å få jobbe med noe du brenner for og som jeg tror vil gjøre deg godt så gjør du det. At du har det godt, det vil også de rundt deg ha godt av. Som familien din <3 en lykkelig mamma er en trygg mamma :)

Fortsett å vær deg selv. Du har gode verdier.

Misunnelse er det eneste som er sterkere enn kjønnsdriften har en klok person sagt en gang.

Enkelte lufter sine egne frustrasjoner og usikkerhet i et så høyt tempo at de ikke forstår egne holdninger.

Omgi deg med de som er trygge på seg selv, åpne og ærlige. Om en hund biter så sier man noen ganger at den er "angstbitersk". Sånn er det med oss mennesker også.

Folk blir aldri voksen. Både menn og kvinner skriver fæle ting fordi de missunner deg for livet du lever. Er det mulig å rapportere kommentarene et sted? Eller gjøre det slik at folk må logge seg inn med fullt navn og korrekt adresse. Vanskelig å ikke bry seg når du leser disse kommentarene. Jeg husker iværtfall de fæle tingene bedre enn alle de gode. Stå på! Hvis du har mulighet til å svare, hvor utdannet du deg innen tankestrukturer? Det hørtes spennende ut:)

Jeg misunner ikke Maria i det hele tatt. Men jeg er drit lei av at hun kaller "fete" folk late, tiltaksløse, usunne etc. Når hun til og med presterer å irritere seg over av en "fet og kan neppe vite noe" pt i hennes øyne, skal instruere henne da sier det mer om henne enn om pt'en. Hadde jeg eid dette helsestudioet hadde jeg sparket Maria ut tvert!

Og så sier hun hele tiden at grunnen til at folk er fete er fordi kcal inn er mer enn kcal ut. Det er forlengst motbevist at så ikke er tilfelle; det er såå mange andre årsaker til at det ikke stemmer.

Jeg har lest hele bloggen og dama virker...... blåst.

Hvis hun virkelig driver på med nlp og tanketerapi så tror jeg hun burde finne seg noe annet og holde på med. Så smootie er sikkert greit.

Maria trenger stikke fingen i jorda og forstå at hun ikke er verdens navle og svar på alt.

Fra før har vi et rasismekort, men nå tror jeg jaggu meg at vi har fått et misunnelseskort også.

Du skriver at du flykter fra folk som; "suger seg fast som blodigler og stikker deg i ryggen rundt neste sving". Det høres ut som de ja-menneskene som digger selv dine dumme avgjørelser og uttalelser. Du får digge-diggekommentarer fra rævslikkere som synes åpenbart dumme ting er fornuftige.

Du burde også skaffe deg en type med samme økonomiske uavhengighet, da vet du at han liker deg for den du er. Alle andre kan jo bare være mannehorer som har lyst til å kjøre Bentleyen.

Du som mener så mye, burde også tåle at andre mener noe om deg når du har så stor påvirkning på mange.

Du har jo ikke akkurat gjort bare fornuftige valg i livet så det kan jo kanskje være verdt å lytte til andre i ny og ne. Men det trenger du jo ikke siden du er økonomisk uavhengig.

Men god tur - blir morsomt å lese om galskapen som utvikler seg. Vi må jo alle få gjøre det vi har lyst til - det er en menneskerett. Kan vi vente oss bildeserier som #richkidsofinstagram#?

God tur!

PS. Kan noen fortelle meg hva som er greia med påmalte øyebryn?

Maria, jeg synes du er fascinerende, vakker og jeg digger at du tørr å si det mange ikke tørr, fex vedr. feite mennesker og asylsøkere som får spesialbehandling.

Fortsett å være den du er! Men de påmalte øynebrynene må du få bort :)

Det morsomme er at om hun ikke hadde arvet penger hadde hun sikkert vært nav`er, eller halvfeit i en møkkajobb eller rett og slett en i passasjersetet som til det største brødhuet av en albaner med fin bil...og fortsatt med påmalte øyenbryn.

"... føler at jeg drar alle under samme kam..."

Skjærer alle over én kam.

Hei!

Jeg har aldri før lest bloggen din, men, jo, jeg er enig i at for mange nordmenn er flåkjefta. En ting må du love. Aldri slutt å være den du er. Aldri slutt å mene. Jeg ser noen nevner dine påmalte øyebryn. Noen liker det ikke. Noen syns det er sexy. Det som er viktig er at du liker deg og at du føler deg vel. Til sist. Det er bedre å være omtalt enn ikke omtalt i det hele tatt. Ting kommer ikke av seg selv. Du vet det.

Ren smiger og smisk fra Martin samt andre her. Selfølgelig er det mange ganger det beste å la være å publisere ting. Det vet alle, det vet Martin.

Du høster det du sår. Tåler du ikke kritikk kan du heller ikke kritisere.

Velkommen til Jantelovens hjemland... :-)

Når man har mye penger og er vakker(kvinne) er det mange som blir misunnelige, og da er det andre som ønsker at de kunne være i samme situasjon selv, men ikke har mulighet til det.. Så for å føle seg bedre, forsøker man "hevne" seg på disse personene med å rakke ned på de... Sånn er det i potetlandet vårt, dessverre...

Jeg liker Høili fordi hun veldig lett får smålige folk på venstresiden til å se ut som infantile mobbere fra barnehagen.

Personlig synes jeg det er en smule sjåvenistisk å legge ut om hvor mye hun får presset opp eiendommene sine i pris.... Men men, sånn erre.

John Magne Trane

John Magne Trane

Stå på Maria!

New York Mamma

New York Mamma

Jeg leser kommentarene som mennesker lirer av seg og tenker at det er utrolig trist. Dette er nettopp grunnen til at spesielt kvinner som har mange viktige synspunkter ikke orker å ytre seg. De synes rett og slett ikke det er verdt det. Jeg er absolutt ikke enig i alt du skriver, men jeg tror ikke vi klarer å få til en debatt rundt mange viktige tema når man er så lite konstruktiv.

Jeg har selv tatt med meg barna til USA. Det har ført til at barna er blitt tryggere på seg selv, mer åpne og tolerante. Landet er fullt av kontraster og jeg tar meg selv daglig i å tenke på hvor bortskjemte vi nordmenn er.

Jeg ønsker deg masse lykke til med et nytt kapittel. Ikke la Janteloven stoppe røsten din. Vi trenger mennesker som tør å være seg selv.

Mann32. Jeg er overbevist om du bommer på målet. Hetsen kommer fra vestkantens høyreside. Jeg tilhører venstresiden, og jeg støtter Høili. Jeg støtter Ari Behn. Jeg støtter John Arne Riise. Jeg liker ikke at folk er flåkjefta bare fordi noen stikker seg ut samme hvem de er.

Jeg er en av dem som har kritisert deg og det beklager jeg. Jeg er uenig i mye av det du skriver, men det gir meg ikke rett til å svare deg ufint på noe vis. Beklager atter en gang.

Utrolig trist og lese gjennom kommentarene her, at det finnes så mange lavpannet folk som ikke klarer annet en å kritisere fatter jeg ikke. Til opplysning kan man velge om man vil lese en blogg eller ikke, og har du ikke noe fint å si så hold kjeft .

Nordmenn i et nøtteskall.

Nordmenn i et nøtteskall.

Tror dere fleste her inne har mistolket det Maria har skrevet.

Hvis dere reiser utover de norske grenser "noe lengre en Danmark/Sverige"

Man trenger faktisk ikke noe mer en ei natt på hotell i Tyskland, for å skjønne at vi er et uhøflig folkeslag, på denne isklump av et land vi bor.

Og til dere som sitter på rumpa hjemme foran dataen, å vet alt om alle med en del sterke meninger...Gjør dere selv en tjeneste, har dere ikke noe godt å si om et menneske, så er det beste å holde munn.

Det gjør verden så mye bedre for oss alle😊

På forhånd takk.

Skriv en ny kommentar