hits

Er jeg svak?

Hei kjære lesere.

Er jeg svak? Jeg undres. Ganske ofte i grunn. Jeg hørte i en samtale i går, at bare svake sjeler blir avhengige." Gud så svak jeg må være da, tenkte jeg for meg selv." I stillhet. Jeg sa ingenting. Bare nikket og smilte litt. Samtykket i det stille. Så skammet jeg meg litt. For sannheten slo meg, som en knyttneve i tryne. I dag er jeg fortsatt svak. Kanskje jeg til å med synes synd på meg selv. Det gjør jeg faen meg. Patetisk. Fader å. 

Jeg er verdensmester i å såre meg selv. Lage meg senario. Analysere og anta. Der har du meg. Slitsomt. Fader å. Ja, jeg har 2 muligheter. Godta eller fornekte. Fornektelse er enkleste utvei. Som alltid. Men av en eller annen grunn har jeg roet meg. Bremset litt opp. Nok til å analysere moralen og la følelsen føre meg på rett spor. Jeg godtar. Jeg er svak. I øyeblikket. Det er en aksept. Jeg har begynt å lytte. 

Jeg er litt i et vakuum nå. Vet ikke helt hvordan jeg angriper situasjonen. Jeg er sterk når det kreves. Men er det ekte? Sårbarhet er en styrke. Jeg tygger litt på de ordene. Sårbarhet. Den skumle sårbarheten. Den aksepten av å ikke være best i alt. Den svir. Jeg er en liten verdensmester. Det var det min far som sa. Han mente det ikke på en godt måte. Det skjønner jeg. Å,han hadde rett. Jeg hadde alt for høy nese, for høy hale også. Litt sånn svevende. Hva faen var det jeg trodde liksom? Jeg skylder på at frontlappen ikke er ferdig utviklet før en alder av 25, så tar jeg et år til på håret. Selvironi eller selvinnsikt? Samme kan det være, jeg er tilfreds med det svaret. 

Fortsatt forvirret. Egentlig litt irritert. Ikke på verden, men på meg selv. Før var jeg forbanna på situasjonene, menneskene. Det var det enkleste. Men nå, ja nå er jeg forbanna på meg selv. Den eneste man kan forholde seg til er seg selv, den eneste som bestemmer min vei,er meg selv. Min vei. Mellom bakker og berg. Jeg vandrer i min egen verden, på min sti. Jeg nekter å følge andres, det blir totalt feil. I dag var det høyre, i morgen kanskje venstre, hvem bryr seg egentlig? Bare så lenge jeg ikke står stille.


 

Stagnasjon er et forferdelig ord, er det ikke?

 

 

 

6 kommentarer

Skrev du ikke for noen dager siden at du ikke analyserte for mye? Ukonsekvent

Murk: Haha, jeg prøver å ikke overanalysere for mye. Hvem er konsekvent? Tror du verden er svart/hvit? Selvmotsigelser er tabu, jeg er ærlig.

Skrev du ikke for noen dager siden at du ikke analyserte for mye? Ukonsekvent

Skrev du ikke for noen dager siden at du ikke analyserte for mye? Ukonsekvent

verdensmetertrollet

verdensmetertrollet

Hvorfor blir vakre damer aldri fornøyd med seg selv og livet sitt? Kanskje slappe av og ikke plage seg selv med så mye negativitet og heller være positiv? du har jo mye bra i livet.

Kjempe flott blogg du har😀 Har du noen gode tips i forhold til kosthold ? Jeg trener 4 ganger i Uka , hadde håpet på å miste litt vekt, men merker jeg spiser mere når jeg trener tung styrketrening , derfor står jeg litt på stedet hvil.

Skriv en ny kommentar