hits

Mandagsbarn får vakre øyne.

Hei kjære lesere.

Jeg har lenge slitt med følelser. Med følelser mener jeg, sårbarheten, renheten og kjærligheten. Å gi meg hen til noen som elsker meg. Å stole på de rette intensjoner. Jeg har nok bygget meg en falsk styrke på mange måter. Ikke latt noen komme for dypt inn, der jeg er myk. Jeg sliter med å takle renhet hos mennesker. Idiotisk i grunn. Men slik har jeg bygget min falske trygghet. 

Når jeg skal gråte, for å tømme meg har jeg hatt musikken. Jeg elsker pianokonserter. Min favoritt komponist er Chopin, med stykket fantasie impromptu. Denne har jeg spilt en million ganger i bilen, på full guffe, mens jeg sitter å griner som en unge. 

Livet er underlig. Noen dager flyter man bare med som vannstrømmen som dras riktig vei. Om man bare følger og ikke tenker, bare føler og la seg gli med er det fantastisk. Mens andre dager er som en tornado, du blir sugd inn og blir bare svimmel i det du kastes rundt og rundt, fra det ene ytterpunktet til det andre. Men plutselig kommer stillheten og roen, i øye, i sentrum av stormen. 

Mandagsbarn får vakre øyne. Om man bare ser etter de riktige øyeblikkene, de riktige utrykkene, ser det gode i alt, så er man reddet. Noen ganger føler jeg at vi kjemper mot naturen. Vi er i konstant konflikt med vår indre stemme, vår opprinnelse og vårt kall. Skrik er basert på denne logikk. Angsten, at urbaniseringen gjorde oss syke. Jeg er forøvrig enig i denne filosofi. 

Mandagsbarn får vakre øyne.
Tirsdagsbarn blir lett på tå.
Onsdagsbarn får perletårer.
Torsdagsbarn får langt å gå.
Fredagsbarn gjør alle glade.
Lørdagsbarn er sjeldent trett.
Søndagsbarn får største gaven;
Alle dyder under ett.

God lørdag.Maria 

 

2 kommentarer

Du skriver "Vi er i konstant konflikt med vår indre stemme, vår opprinnelse og vårt kall" Tror du virkelig alle har det slik? Jeg kjenner meg ikke igjen i din virkelighetsbeskrivelse.

Jeg lever et normalt avbalansert liv med opp og nedturer. Men jeg er ikke i konstant konflikt med min indre stemme. Er nok heller ganske enig med den ;)

Hva er vårt kall? Har vi alle et felles kall du har funnet? Da er jeg meget nysgjerrig på det.

💞

Skriv en ny kommentar