hits

Jeg er ikke det eksterne, jeg er det interne. 

Hei kjære lesere.Jeg undres til stadighet over, om jeg hadde vært annerledes om jeg ikke hadde hatt muligheter som jeg har blitt tildelt? For meg er det tilsynelatende interessant å lese kommentarer enkelte legger igjen. Jeg kan med hånden på hjerte si at mange gir meg en god latter. Jeg er ikke den ene eller den andre, sammensetningen av det jeg sier og skriver er meg helhetlig som menneske på den ærlige måten. Jeg lever ikke på en livsløgn som mange andre. Jeg er utrolig privilegert av å ha en sammensetning av egenskaper som gjør meg irriterende ærlig. Jeg elsker å formidle, jeg elsker å snakke og jeg elsker at jeg ikke er redd for hva folk mener. Jeg er meg selv uansett. Det er dette som gjør meg lykkelig. Hvor jeg har dette fra? Hva gir meg denne selvtilliten? Ikke vet jeg. Men sånn er det.

Jeg er ikke det eksterne jeg er det interne. 

Jeg jobber med meg selv hver dag og trikset og rådet er å gå utenfor komfortsonen. Om noe føles ubehagelig så gjør jeg det, det utvider meg som menneske. Jeg har sluttet med å over analysere, den har jeg jobbet med over tid. Over analysering og antagelser gjør meg bare usikker, så den måtte jeg bare kvitte meg med. Jeg sliter forøvrig med å være stabil. Ikke at dette er en stor utfordring for meg personlig, men det er nok noe irriterende for de rundt meg. At man ikke får taket på noen eller forstår er ganske frustrerende til tider. 

Jeg har jobbet med takknemmeligheten min, det å være tilstede i nuet og nyte. Jeg har hatt den utfordring at jeg har vært drevet av plikt og prestasjon. Høye interne krav har tatt drepen på meg selv til tider. Om man legger listen på 2 meter og ikke har mulighet til å hoppe høyere en 1 meter så vil man alltid feile. Skuffelsen gjør en intet godt, kun vondt. Så logisk sett er det bare å gå på veggen gang på gang. Noe som er lite selvutviklende. 

Så da er det bare å gå i gang med endring skapende motiverende arbeid. Det viktigste prosjektet man noen gang kommer til å jobbe med er seg selv.Maria

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar