hits

Råd mot depresjon :)

Hei kjære lesere.
Jeg snakket med spå dame på telefonen i går. I disse dager hjelper alt som har av fremtidighet og positivitet en god effekt på meg. Jeg fikk et råd om å kjøpe med oransje brilleglass for å blokkere blått lys fra øynene. Dette skulle henholdsvis hjelpe mot depresjon. Det var vist skadelig både med blått lys fra tele og dagslys. Så da her jeg gått til innkjøp av spesiallagede pilotbriller med oransje glass. 

Jeg ler jo litt av det hele, men alt som kan hjelpe er gull verdt. Ellers hadde jeg en Express yoga time med min lillesøster. Det holder med 60 minutter i 40 grader. Pulsen er fortsatt relativ høy, med et snitt på 97 slag per minutt gjennom dagen har jeg en hvileforbrenning på 3000 kalorier. Det er faktisk første gangen i mitt liv jeg lever på smågodt for å holde blodsukkeret i sjakk. Jeg gikk ned 3 kg på en uke og prøver febrilsk å holde vekten stabilt med å stuffe i meg alt jeg er i mot. Men er det nødvendig så gjør jeg det.

Det blir ikke sommerkroppen 2016, det blir champagne kroppen 2016. Six-packen er fortatt intakt. Uff, nå er det sikkert mange der ute som blir sure på meg. Men sånn er det faktisk. 

Ellers er humøret på bedring. Barna leker og mannen er positiv igjen. Jeg hudfletter ikke lenger av bagateller. Jeg skulle godt ønske jeg kunne være mer sosial igjen. Mange av mine venninner har ringt uten at jeg har orket å ta telefonen eller svare på meldinger. Helgen blir rolig. Mye søvn er det jeg trenger.

Jeg kan heller ikke anbefale å se krimserier i dårlig sinnstilstand. I går brukte jeg flere timer på å sovne etter den Norske serien det 3 øye. Spennende som fy, men ordentlig skummelt.

Da skåler jeg med dere å håper alle får en super helg. Så kommer jeg sterkere tilbake i morgen.

 

Klem fra meg.

 

 

9 kommentarer

Tullejente, gå nå å få skikkelig hjelp. Du har penger til en dyktig psykolog. Bedre å ta virkelig tak i det. Høres nesten ut som du har PTSD.

om oransje briller:

http://www.nrk.no/viten/oransje-briller-kan-vaere-losningen-for-bipolare-1.12809872

Maria! Så fint å lese du føler deg bedre og ser lysere på dagene. Fortsett gjør det som føles godt for deg og dine! God helg!

Spådame ?

Ei jeg kjenner jobber med skatt, tørt og kjedelig høres det sikkert ut som, men ikke alltid...

For noen år siden dro de på befaring blant spåkonene i Grenlandsområdet (Skien, Porsgrunn, Siljan og Bamble).

Dagen før fortalte hun dette til meg og jeg sa at det var det ikke noe vits i å gjøre. Hun lurte på hvorfor ikke og jeg svarte de vet jo allerede at dere er på vei - til stor latter.

Dagen etter rundt lunchtider kom det tikkende inn en sms hvor det stå "ingenting som tyder på at de så at vi kom".

For noen få måneder siden falt det dom i denne saken, og her var det ett sammensurium av svart arbeid, ulovlige arbeidsforhold og ett par heftige dommer.

Og dette bruker du penger på seriøst ?

Hvorfor er alle så harde mot deg?? Jeg kjenner deg ikke men syntes du virker som ei skikkelig bra dame 💜 Masse god bedring, snart er du tilbake igjen 😘

Hei, er du sikker på at det er depresjon du har hatt? Alle har tunge perioder i blant. Depresjon varer i flere uker. Har selv alvorlig depresjon, og har slitt med dette i et par år, så jeg vet hva jeg snakker om. Depresjon er en diagnose man får hos en psykiater eller lege, så med mindre du har fått diagnosen synes jeg det blir feil at du kaller det "depresjon". Mener ikke å være negativ, blir bare irritert når folk tar så lett på det.For all del, jeg mener ikke at du ikke har hatt det vanskelig. Uansett, bra du føler deg bedre! Lykke til videre! <3

Det må være tungt å slite med depresjon. Selv har jeg vel aldri vært deprimert. Jeg setter også spørsmålstegn ved om man overdiagnostiserer, og at helt alminnelige følelser blir sykeliggjort.

Uansett, det er fint at du føler deg bedre! ;-)

Ah, ok. :-)

Oi Maria da! Jeg var sikker på, i den grad man kan være det, at du kanskje er bipolar. Det er jeg også, så kjente meg så godt igjen! Ville ikke blande meg i privatlivet ditt, så lot være å kommentere noe, men da gjorde jeg kanskje rett i å tenke at du ikke trengte å bli anbefalt å få hjelp av psykiater etc. Men du, jeg sliter veldig med det nå, har gått mange år hos psykiater (det hjelper meg veldig!), men hadde satt stor pris på om du deler erfaringer, negative som positive, om hvordan man takler dette. Jeg er nok ikke den eneste som følger litt med på bloggen din som sliter med det samme!

Altså om du har lyst, hvis ikke kan jeg gjerne skrive i innboks om du har tid til å anbefale noe som hjelper, bortsett fra det du allerede deler her.

Takk for at du deler!

Skriv en ny kommentar