hits

Depresjonen er på vei over.

Hei kjære lesere.

Jeg har vært deprimert lenge, men nå er det heldigvis på vei over. Jeg yter bra på trening. Jeg smiler igjen. Selv om jeg fortsatt er preget så kjenner jeg livsgleden er på vei tilbake, det er så deilig. Jeg skal gå i gang med å sette meg noen mål igjen. 

Jeg bestemte meg for å være ærlig med bloggingen og da må dere lesere være med meg på godt og vondt. I helgen skal jeg bare ta det rolig å være med familie og barna skal stå i senter. Nå har jeg kastet bort for mange dager med å synes synd på meg selv og ha vonde tanker. 

Jeg fikk nytt hår på onsdag. Det er faktisk påsydd av selveste Mira Craig. Hun har noen skjulte talentet. 

Om en uke så går turen til LA, Hollywood. Der skal vi kjøre innsalg av smoothiebrandet vårt Pretty Smooth. Jeg har egentlig gruet meg til denne turen, siden jeg vet den inneholder mye sosialt og lange kvelder. Men nå ser jeg lyset i tunnelen og gleder meg. 

Jeg må innrømme at jeg har ligget på latsiden den siste uken. Det er mye som henger, regninger, klesvask, ikke har jeg pakket ut av koffertene fra Spania ennå heller. Det er egentlig litt flaut, men så dårlig har jeg faktisk vært. 

Skremmende at personligheten kan skifte så fort. Litt som været føler jeg meg, skiftende skydekke. Nå har jeg vært lenge nok under de grå skyene og solen skinner igjen. Jeg i toppform og har lyst til å gjøre alt på en gang. 

Håper alle sammen får en fantastisk helg.

Stor klem fra meg. 

Selv om det brenner så dør man ikke for det...:) 

4 kommentarer

Nå ble jeg glad ! Dette var godt å høre. Ønsker deg alt det beste. God klem.

SÅ bra at det går bedre med deg. Bruker å sjekke bloggen din av og til og synes du virker som ei oppegående dame. FÅr håpe vi leserne får noen fine partybilder fra LA da :D god helg

New York Mamma

New York Mamma

Tenker på deg, Maria!

Håper dagene dine blir bedre og bedre nå.

Bak skyene er himmelen alltid blå.

Klem

Supert Maria! :-)

Stor klem fra meg! :-)

Skriv en ny kommentar