Hva skjer med at damer surfer på sex for å lykkes?

Hei kjære lesere.

Jeg befinner meg nå på ferie i Spania med familie og barn. Livet kunne ikke vært bedre og jeg er så utrolig takknemlig her jeg sitter i 22 grader å sol. Jeg tar meg likevel tid til å skrive fordi jeg elsker å formidle.

Jeg skumleser gjennom dagens nettaviser hver eneste dag. Grunnen er at jeg vil ta opp aktuelle tema. I dag biter jeg meg merke i at en svensk, flott, blond toppblogger utaler seg om at hun ikke gidder å gå på date om det ikke fører til sex. Mitt umiddelbare innfall er salg av seg selv, noe som funker akkurat i dag. Jeg synes dette er meget trist. For kvinner er ikke slik. Selv om det er meget salgbart, i henhold til lesertall. Jeg blir bekymret for dagens unge jenter, man skal IKKE, gi seg selv bort til gud å hvermann. Man mister jo respekten for seg selv og sin egen kropp om man holder denne standarden. Jeg er forøvrig enig i at sex er meget viktig i et forhold. Men synes at det er fint om man lærer seg å kjenne før man ligger sammen. Grunnen er enkel, om gutta kommer for fort til godsakene mister de fort interessen. Den typiske Nordmann i dag, har et ganske kynisk forhold til sex. Jeg synes det er synd at at handler om et bruk og kast forhold og at gutta heller kjøper horer en å ligge med tilfeldige. Grunnen er at om man betaler for det så går dama når de er ferdige. Det er vel ikke slik man starter en kjærlighetshistorie akkurat?  Jeg personlig har vært i lange forhold. Men jeg har også brukt tid på en person i forkant for å danne en relasjon å en spenning.  

Jeg har gått noen runder med både damer og menn. Menn er biologiske, de kikker på å få noe umiddelbart. Vårt samfunn har blitt mer og mer tilpasset en gruppementalitet, der Nordmenn er at vi skal leve i par. Noe som strider mot biologien, men likevel for en rettferdig fordeling, vårt intellekt, forteller oss hva som er rett og galt. Dette resulterer i at kropp og sinn er på kollisjonskurs. Derav mye utroskap. Damer er bygget for formering også, men med den sterkeste. Å hva er den sterkeste i vår verden? Jo, jeg vil si at det er den med mest makt. Hva er makt for oss? Ikke fysikk men trygghet, i forhold til eierskap og innflytelse. Man går etter de med mest trygghet. Damer er ikke bygget for å ligge rundt, de er bygget for en sterk autoritær partner, så vi er også forvirret biologisk sett. Noen ganger hadde jeg ønsket at det var slik, sånn at man kunne sortere ut dårlige gener. Om jeg skal være litt kynisk så vil jeg si at de beste gener er på kryss av rasene, man har fysikken, intelligensen, tålmodigheten og omsorgen, overlevelse evnene i forskjellige verdensdeler. Så hvorfor ikke lage super mennesker?

Nå sporer jeg av mitt eget innlegg. Men det jeg ville frem til er at vi må passe oss for at vi ikke blir lidende for å sette evolusjonen mange 100 år tilbake i tid for å tilfredsstille behov vi egentlig ikke har.Maria

12 kommentarer

18.03.2016 kl.22:26

Voldsomt til reaksjoner det var her på kommentarfeltet a!

Amalie

18.03.2016 kl.22:48

Jeg har meldt meg på "the stream". Det hadde betydd så mye om du kunne tatt en titt på bidraget mitt! http://www.tv2.no/thestream/auditions/entry/21042092

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mr x

19.03.2016 kl.22:25

Vel god kos er nettopp det

Klem fra mr X

phantomblue

20.03.2016 kl.17:35

"Jeg synes det er synd at at handler om et bruk og kast forhold og at gutta heller kjøper horer en å ligge med tilfeldige"

Dette har vel mer med å være sikker i hva man får, og at man får.

Horen er the sure thing.Du betaler,men du vet du får noe.

Mens tilfeldige har du ingen garanti.

Så om ting er slik du beskriver,er det jo bare nordmenn som er er blitt mer bevisste.

Man hører jo stadig vekk om damer,som går på by'n for en gratis fylla.Eller en fylla på andres regning som noen kaller det.

Alex

21.03.2016 kl.03:00

de beste genene ligger på kryss av rasene.. omsorg ligger i andre verdensdeleer? lol større rasist og selv hater har jeg aldri sett..

I Norge og den vestlige verden har mange hvite menn blitt mer spirituelle og mindre egoistisk.. og de eldre hvite mennene har blitt mer egoistisk..

når de yngre hvite menne blir voksne så merker man jo fort at dere jenter har ikke peiling på hva og hvem som har omsorg.. dere følger den som har størst ego.. altså direkte motsatt av omsorg og spiritualitet... så alt det du skrev her i denne bloggen er dritt preik.. selv om jeg syns hu dama som ville ha sex på første date var litt Extreme med å briefe om det i avisen

Alex

21.03.2016 kl.03:02

jo vakrere den hvite dama er, jo sterkere hvit mann er det som har laget deg.. tenk litt på den..

Alex

21.03.2016 kl.03:04

tror du at du hadde eksistert i det hele tatt om din forrige generasjons kvinner hadde tenkt slik du gjør?

Gøthe

21.03.2016 kl.20:20

Sex som vist på nettet eller kjøp og salg, er så upersonlig og kaldt, at jeg har problemer med å forstå at omfanget kan være så stort. Men det er jo mange kåte bukker der ute og kvinner som gjerne selger seg. In the end a hor will always be a hor and a bukk will always be a bukk. Brain is missing and feelings are gone!!!!!

Robert

23.03.2016 kl.12:03

Staten liker ikke single mennesker:) Støtter deg i det du skriver

René Gebecke

28.03.2016 kl.15:56

hva er forsjellen på og ha sex den 1. dagen eller den 3. eller 5. dagen??? jeg mener man like gjerne kan ha sex den første dagen. livet er for kort. jeg kjenner damer som har datet en idiot i flere måneder uten sex og da de endelig hadde sex så gadd ikke disse idiotene mer. spør du meg så er dete et dødt løp. alle ønsker or ha sex kvinner og men , en en dame går ikke på date uten på forhång ha tenkt srg at hun kunne og eller ønsker å ha sex med vedkommende date!

Ingrid

06.04.2016 kl.21:02

Hvis du skal skrive et helt innlegg om dette så foreslår jeg at du sjekker hva som faktisk er biologi og hva som er kjønnsroller.

Oldemar

29.10.2016 kl.16:27

Ja hvorfor utsette og utsette når man er sulten på noe nå med en gang? Er jeg kåt har jeg ikke lyst å prøve og håpe på å få det i flere uker eller måneder, også gjør jeg alt rett så får jeg det. Jeg elsker sex og vil ha sex så ofte som mulig. Får meg så og si aldri noe på byen dessverre, men om damene der ute bare visst hvilken sexløve jeg er så hadde de løpt etter meg og slått om å bli med meg hjem, det er jeg overbevist om. Det var ikke før jeg oppdaget fastfoxx.com at jeg begynte å ha ofte sex. Trenger aldri mer å gå rundt grøten for å få pupp! Helt topp.

Skriv en ny kommentar

hits