hits

Jeg vil komme med litt konstruktiv kritikk tilbake til menings kommentatorer av anonyme skybærter:)

Hei kjærer lesere.

Jeg vil komme med litt konstruktiv kritikk tilbake til menings kommentatorer av anonyme skybærter:) ( Selv har jeg 3 av disse fans)

Jeg har noen konkrete spørsmål:

Når du velger å kommentere på blogger eller andre forma der du kan si din mening: Er det fordi du velmenende vil informere, slik at de som har skrevet kan forandre sin mening om skrevet sak?  Eller er det slik at du vil beskytte deg selv fra å tenke utenfor din egen atmosfære? 

Når man leser statistikker på hvorfor folk kommenterer, så kommer det ganske klart frem at de som kommenterer er negative tilbakemeldinger for triggede selvstendige følelser spilt på egobasis. NEI, det kommer ikke bare ann på hvordan du ordlegger deg eller hvordan du fremstiller budskapet ditt. Det er noe som utløser din frykt eller redsel for aksept av andres verdensbilde. Uavhengig av kontekst. 

Jeg synes i mange tilfeller at kommentarer er meget grove og usaklige. Dette handler i store trekk om personangrep for å fore sitt eget ego. 

Det som fascinerer meg mest er at det er frivillig å lese og se. Men likevel virker det som en tvangsnevrose for noen at de oppsøker ting eller saker som gjør de negativt ladet og så klarer de da ikke la være å være bedritne for sin egne lykke. Mulig mange får frigitt endorfiner av å være jævlige også? 

Det som er finurlig er at noe faktisk tror at deres mening er så verdifull at de bare må spy den utover andre. Det er en grunn til at du sitter i en posisjon der du ikke er en synlig offentlig meningsytrer, men det tenker du kanskje ikke over? 

Tenk da: Om du hadde klart å generere den energien din over til noe positivt hvor mye du ville oppnådd for egen vinning. Du kan dessverre ikke kontrollere mennesker pust og puls selv om det sikkert hadde gitt deg utløsning bare av tanken. 

Hva vil du oppnå egentlig? Du kommer jo aldri steget videre. Bare flere å flere tilbake steg for hver dag som går. Du får passe på å ikke henge med hue, i fare for å drukne i din egen dritt. 

Jeg tror nok bare mye av det du velger å skrive faller galt ut, for det gir jo ingen effekt. Så da blir man sittende der da på stedet hvil, uten noen form for progresjon. Men det hadde vært artig å høre hvem du egentlig er, å hva du egentlig mente med 100 vis av kommentarer uten mål og mening. Informer meg gjerne? Så kanskje jeg velger å la kommentarene stå, slik at flere kan se de. Men per dags dato fordufter de bare, som varm møkk. 

Jeg lurer videre på om du tror mennesker synes godt om deg? Eller har du falt så langt utenfor at du ikke har noen å sparre med? Mulig du til å med lever et dobbelt liv? Har vært misbrukt? Mishandlet? Siden du har blitt sånn som dette? 

Alle ser jo på måten du ordlegger deg på at du lider. Er ikke det litt flaut? Noen ganger er det faktisk bedre å puste før man lar seg føre ut på ville veier. Det kommer ingenting godt ut dette. Det vet du sikkert selv. 

Jeg anbefaler at om det gjelder deg så er det på tide å ta et steg ut. Trekke fra gardinene å la solen skinne inn, til å med gå deg en tur. 10 min ute i skogen hver dag kurerer gruff. Så kanskje vi kan snakkes ved en senere anledning når du har renset skallen og alle de forurensende tankene du besitter. 

Bare en nyhet så er det slik at du ikke kan kontrollere alle på kloden, for på den veien du er nå, tror jeg du gikk glipp av skiltet du passerte, der det stod BLINDVEI  ned i gata.

 Maria

20 kommentarer

Bra innlegg!

Du må ikke glemme at Norge er gjennomsyret av misunnelse ovenfor dem som er vellykkede, altså sånne som deg. Man kan nesten ikke annet enn å synes synd på dem som bare hakker på deg, og som aldri har noe konstruktivt å komme med. Ekte sosialistiske nettroll er de!!

Petter: Ja. Vi får håpe det blir ulovlig å kommentere anonyme fremover. For en mening er ikke verdt noe uten en person som står frem å hevder den.

Flott skrevet og flink som holder det ganske konstruktivt ja! Jeg kjenner jeg blir sur av hva enkelte kan skrive å prøver ikke å la det gå utover hva jeg svarer, men enkelte burde virkelig funnet seg en annen hobby enn å tråkke ned på hverandre, de har nok ikke funnet meningen med livet. Livet skal nytes, livet skal være glede og spre glede, men disse trollene er rett å slett kvalmende hvordan de oppfører seg, dette er snakk om mennesker som kaller seg "Anonym" og tror det hjelper på samvittigheten, hvis man skal si noe stygt kan man eie det å stå for det man sier som skikkelig mennesker, ikke en pingle bak en dataskjerm, de har det nok ikke godt med seg selv... fysj.. Stå på Maria du gjør en fenomenal jobb og på bloggen din sier du det ingen tørr å si! Så stå på :D

Hvor er alle de kommentarene som er så fæle? Jeg kan huske og ha lest noen få som er litt, i værste fall, ufine. Men ingen som retterdigjør dette innlegget. Mulig du sletter de før de blir publisert. Men det blir litt problematisk og skrive et slikt innlegg hvis det handler om noe kun du har sett. Det er mange som er uenige med deg, men det bør da være lov..? Er f.eks. jeg, med denne kommentaren, en av de du anklager?

Tror nok folk vet hvem det selv gjelder om du føler deg truffet. Ikke med denne kommentar, men med andre ting du har delt her.

"Det som er finurlig er at noe faktisk tror at deres mening er så verdifull at de bare må spy den utover andre."

"Det som er finurlig er at noe faktisk tror at deres mening er så verdifull at de bare må spy den utover andre."

zing!

Anonym: Yes, om man har en mening så får man stå for den. Igjen Anonym. Blir du ikke lei av usynlighet?

Synd å si det Maria, men folk har begynt å miste interessen for hva du skriver.....og ikke minst å kommentere innlegg

Et tips, finn deg en annen hobby. Bloggen din har ingen allmenn interesse lenger...den tiden er forbi.

Lykke til videre!

Anonym: uff;) Du leser , så da har jeg en?? Klarer meg nok fint. Det trenger du ikke å bekymre deg for;)

Noen andre enn Maria burde funnet seg en hobby "anonym", kanskje bruke tiden din på å tørre å vise hvem du er? Ett lite tips bra..

Daniel Miller: De gjemmer seg bak anonyme alias. Feighet.

Flink du 👍🏻

Maria, det er godt jeg slipper å bekymre meg.

For det er nettopp det jeg gjør.

Du er bipolar , ikke sant ?

Jeg håper landingen blir myk.

Ønsker deg alt godt.

Anonym: igjen du trenger ikke å bekymre deg;)

Svein Danielsen

Svein Danielsen

Synes du er flink jeg stå på 😆😆

Marit Amundsen

Marit Amundsen

Flott at du setter fokus på et stort problem på sosiale medier. Har forundret meg over dette lenge hvordan enkelte spyr ut eder og galle, synes nesten det er litt fasinerende. Hva handler dette egentlig om ? I de fleste tilfeller tror jeg det handler om personer som har mye sinne, frustrasjon på innsiden. De bruker sosiale medier som en usunn kanal for å få utløp for grumset som de går og bærer på.Misunnelse er nok også en drivkraft hos enkelte, samt behovet for oppmerksomhet. De blir jo lagt merke til, får oppmerksomhet gjennom kommentarer. De som velger å være helt anonyme er noen feiginger og drittsekker, som man burde avstå fra å kommentere tilbake.Har akkurat vært inne og lest på bloggen din Maria, samt sett intervjuet på frokost- tv. Du er klok og tøff samtidig som du er vakker, ikke alle som liker det tror jeg. Deilig befriende med klar tale og kloke tanker som du velger å dele, keep on !! Dette var noen tanker som jeg fikk lyst til å dele med deg.Håper at du har hatt en fin påske Maria, ønsker deg en fortsatt fin uke. Mvh Marit :-)))

Marit Amundsen: Jeg tror du har rett. Jeg har nesten sluttet helt å svare mennesker her på bloggen pga disse ufine. Jeg orker rett og slett ikke. Tusen takk for støtte:) Klem

Skriv en ny kommentar