hits

One night stands er grisete og feil.

Hei kjærer lesere.

Jeg har vært off line i 2 dager beklager det.

Jeg ville da starte denne uken med å få halve Norge mot meg igjen. Vi trenger vel litt spenning i hverdagen? Jeg har jo skrevet litt om dette før. Jeg synes One night stands er jævlig grisete. At man skal dele seg selv med mennesker man ikke vet noe om og utsette seg selv for sykdommer i tillegg er for meg helt merkelig. 

Jeg har snakket med menn om dette, hvorfor de velger å ha One night stands er ikke hovedgrunnen nytelse som mange sikkert tror. Mange er ensomme og trenger nærhet, og da er dette en enkel løsning på problemet. 

Kvinner på den andre siden har bekreftelse behov. Vel å merke gjelder ikke dette alle, men mange. Også trist i mine øyne. 

Så hvor gikk det hele feil? Jeg har ingen svar på dette, annet en at man ikke skal vise om følelser. Vi skal være kyniske. Hvorfor? Er det mer gunstig og i så fall hvorfor? 

Hva er meningen med det hele? Dette skuespillet. At man selger seg for noe man ikke er. De fleste angrer også. Føler seg skittene og brukt.

Er det samfunnet som styrer oss denne retningen? Eller er det egne valg? Tøffer du seg for deg selv eller andre.

Vi er flokk dyr og er ikke bygget for ensomhet. Problemet er at man ikke skal vise sårbarhet. Det er ikke akseptert lenger. I hvert fall ikke utad. Om du har et problem så gå til psykolog er mentaliteten i dagens samfunn. Hva gjør dette med oss? 

En annen årsak er feighet. Man tørr ikke å ta sjansen på å bli såret. Det går utover ego. Vårt samfunns ego er også meget lavt i utgangspunktet. Denne konklusjonen har jeg dratt pga at vi ser flere og flere motiveres av de eksterne faktorer. Så i et allerede dårligstilt sinn, ønsker man ikke å utsette seg for noe som kan gjør det til fritt kollaps. 

Det triste er at man føler seg ovenpå i en falskhet. Det er ikke dette du er bygget for, å cellene dine forteller deg det i etterkant, du er ukomfortabel. Det er en grunn til det. 

Man må nok strippe sin egen selvfølelse og ta en fot i bakken. Når vi vet hva meningen med livet er så er jo dette meget motstridene, eller hva?

 

Maria 

10 kommentarer

Føler meg tipptopp etter å ha feid over noen ferske høner så dette skjønte jeg ikke. Sorry!

SlutMan: Gjelder ikke alle. som jeg skrev, men mange.

Du får ikke halve norge imot deg av og skrive om ting folk ikke bryr seg om.. ihvertfall ikke din mening om det... du må nok sjokkere litt mer vis du skal få noe vind i seila her igjen...

Synes bare synd på deg.

Kula: Kul kommentar til en som kommentere på alle innleggene mine:) Det er vel ikke meg det er synd på.......

For min del, så syns jeg one night stands er helt smood. Er en person som trenger Frihet, samt jeg greier ikke å leve med "kjerring" i hus. Er så digg å gjøre som man vil, når man vil uten å måtte stil til rette for en eventuell kjerring i hus! ;)

Nå har jeg lest ganske mange av bloggpostene dine, og det som slår meg som utrolig irriterende er det dårlige språket ditt. Om du skal ha så sterke meninger, og håpe på å bli en slags samfunnsdebattant; bør kanskje grammatikken og den språklige kvaliteten være på et litt høyere nivå?

When Charlie Sheen was being sentenced for using a prostitute, the judge asked him why a man like him would pay for sex, Sheen replied: "I don't pay them for sex. I pay them to leave".

Tror du enten er blitt løget til,eller du har spurt en del merkelig mannlige bekjente..

Vil tro one night stands handler mer om sex, enn om nærhet og ensomhet.

Men er selvsagt fult mulig jeg tar feil.

phantomblue: Ja, folk er forskjellige;) jeg vil nok aldri forstå den siden.

Det kan ogsa vere veldig befriende.Nor to memmesker som ikke kjenner herandre kan elske sammen er bare deilig og befriende. Det er skyldforlelsen det er feil med. Nyt livet uten krav.

Skriv en ny kommentar