hits

Dont facerape yourself.....

Hei unge jenter.

Jeg vil bare dele mine tanker og erfaringer med dere. Vi er alle skapt forskjellig, vi er alle et produkt av mangfold. Gjennom evolusjon har vi blitt unike med ulik hud, hår og kroppsfasong tilpasset miljø. Det er nettopp dette som skaper fascinasjonen av menneskerasen. Dagens unge skal ha det beste av alle kropps-kulturer, de skal ha Negerlepper, Brasiliansk rompe, Nordisk ansiktstrekk, Indiske vipper og hår og Asiatisk hud. Hadde det i så fall ikke vært enklere å bare lage en perfekt gatemiks slik vi blander hunderaser?  Det hadde spart oss for mange herrens millioner kroner på kropps hysteri.

Ok, fra spøk til alvor. Jeg tok silikon alt for tidlig og før jeg fikk barn, dette resulterte i at jeg fikk strekkmerker og arr på brystene under graviditetene. Jeg kunne heller ikke amme ordentlig siden de hadde kutten i melkekanalene mine og brystbetennelser fordi melken ikke kom ut som et resultat av dette. Så satt jeg der da, med 2 store hovene meloner uten noen særlig funksjon. Greit å tenke på om du bryr deg om at du en dag i fremtiden skal amme barnet ditt. Nå sitter jeg med 1 kg silikon og lurte på hva som skjedde på veien?

Jeg begynte også med botox og restylane i en alder av 21, noe jeg angrer på den dag i dag, grunnen til dette er samme sykdom som man får når man har redigert et bilde av seg selv. Man for oppheng i perfeksjon og når man er vane med å se store lepper og mimikkløshet så er det slik man kjenner seg selv. Jeg får regelrett angst når det forsvinner og føler med fort 10 år eldre. Jeg boikotter redigerings industrien, håper du gjør det samme?

Ellers så har jeg et hår problem. Og ikke det du tenker:) Blond og nordisk som jeg er sliter jeg ikke med for mye hårvekst men for lite. Jeg er avhengig av extension og løsvipper. Det er faktisk så ille at jeg føler at jeg har kreft når jeg ikke har påsatt hår. Dette er en slitsom avhengighet og jævlig kostbart. 

Jeg slapp heldigvis unna plastikk neglene, og ikke fordi jeg frivillig ville det. Neida, jeg fikk nemlig løs-negle allergi, ja så mye overforbrukte jeg negler at jeg utviklet en voldsom reaksjon som førte til at hele tryne svulmet opp og jeg så ut som en tomat. Dette er faktisk ikke kødd. Den dag i dag kan jeg ikke gå inn i en salong der de har negler uten å få allergisk sjokk. hmmmmffff.

De bilder dere ser av disse perfekte stjernene på insta er hypermanipulerte, det er 0,00000000001 promille av verden som ser ut som en mix av det jeg beskrev over. Den perfekte menneskerase. 

Så noen ord fra meg til deg dont facerap yourself for tidlig. Det er liksom ikke noe poeng i å ødelegge deg selv før naturen begynner å ta deg igjen. Vent heller til det frie forfall. Men det viktigste av alt, slutt å sammenligne deg selv med andre. 

Maria. 

5 kommentarer

Hei Maria! Takk for et fint innlegg! Jeg tror at dette er et tema som det tenkes mye på. Kravene som mange setter til seg er brutale. Noen ganger tar jeg meg selv i å tenke på hvordan enkelte egentlig ser ut. Her på Oslo Vest er det vanlig å se at lite eller ingenting er igjen av det naturlige utseendet. Jeg har sett kropper med hoder som "vannhoder", fordi for mye fillers i ansiktet gir "putekinn", og gir inntrykk av et stort og unaturlig hode. Det er mange som har gjort like mye og enda mere med utseendet enn det du gjør Maria, men det viktigste blir å akseptere noe naturlig aldring når noe "nytt" oppstår! Unngå de eppleaktige runde putekinnene! Du har en veldig fin ansiktsform, så den bør du ta vare på! Selv tar jeg 3-4 flasker i året med Silicol eller Silicea (et eggeglass om dagen til flasken er tom). Den kan ta de minste kråketærne omkring øynene, og er naturlig vevsoppbyggende. Du får den på helsekosten. Til slutt vil jeg anbefale Mate te, som også kan bedre oksygenopptaket inn til hjertet (se Wikipedia). Den er fin for huden. Vi har alle gjort ting vi angrer på, ikke alt er reversibelt. Men kropp og helse er også en skattejakt, hvor vi kan finne frem til nye og spennende ting! Ønsker deg og dere andre en fin dag! Mvh. Johanne.

Heter det negerlepper eller afrikanske lepper?

neger kan fort bli rasistisk.

Utrolig bra skrevet Maria :)

Lykke er en

Lykke er en "insidejob"

Så godt at du har kommet til disse konklusjonene. Jeg håper jenter som er unge og som tror de må gjøre disse tingene mot seg selv som du har gjort, skjønner at det er bare trist og unødvendig.

Når man lever med en svær og alvorlig skade og ikke får hjelp her hjemme i Norge, fordi det ikke finnes kompetanse blant legene, og de ikke engang vil innrømme det, så ser man plutselig verden fra et annet ståsted. Jeg lever i konstante enorme smerter, er blitt ufør fra verdens kuleste jobb jeg hadde med skyhøy kompetanse og massevis av høyere utdannelse... er alenemor og elendig økonomi og sitter hjemme og klarer ikke gjøre noe som helst.Og jeg har ikke råd å dra til utlandet for å få en operasjon som kan redde meg. Er lykkelig hvis jeg klarer å lage mat til barna hver dag. Og da ser man plutselig hva som er viktig i livet....alle "vennene" som forsvant da jeg ikke klarte å stille opp for dem lenger (jeg var den som fikset og ordnet og hjalp alle andre fordi jeg elsket det...), når de bittesmå tingene er blitt de store lykketingene som fuglekvitter, en deilig kopp kaffe om morgenen, gleden over å kunne klare å hjelpe barna med leksene, en deilig fruktsmoothie, klappe den lille kattungen, rene sengeklær,fine samtaler med barna, en god film om jeg klarer å sitte oppe så lenge, solen som skinner etter endeløse dager med regn osv...Disse tingene er plutselig blitt de aller største opplevelse i livet... og da blir det så utrolig trist å lese at for noen er en sprøyte i leppene noe av det viktigste.. Man skal være så ufattelig lykkelig om man har en frisk kropp som virker .Det er det aller viktigste ! Så må man finne indre lykke i seg selv og vite at man er mer enn god nok som man er uten ytre stæsj og silikon. Gi barn og ungdom mestringsstrategier som fungerer uten at de må ødelegge seg selv. Takk for at du skrev det du skrev <3 Ønsker deg gode dager. Klem

Du skriver:

"Jeg er avhengig av extension og løsvipper. Det er faktisk så ille at jeg føler at jeg har kreft når jeg ikke har påsatt hår."

Du føler at du har kreft. Tydeligvis har du aldri hatt den sykdommen eller kjent noen som har hatt den sykdommen.

Dette er patetisk!

Du er en kvinne på over 30 år med tre barn og et tilsynelatende vellykket liv. Du velger å legge mengder av informasjon om deg og ditt på nett via denne bloggen.

Når du blir voksen?

Du er utdannet NLP-coach sier du. Det er å håpe at denne "utdanningen" ikke vises i dine skriverier på bloggen. Det ville være for ille.

Skriv en ny kommentar