hits

Når du hater noen så mye at du ringer barnevernet.

Hei kjære du som hater meg så jævlig.

Jeg har skrevet litt om hatere tidligere og jeg har noen på nakken som faen ikke gir seg så lett. Dere er noen seige jævler, det skal dere ha kred for.

Men nå har det seg slik at barnevernet ringte meg. De ville meddele at det var en anonym  som hadde lagt inn en bekymringsmelding. I meldingen så står det, jeg er bekymret for at barna hennes ikke får i seg nok mat fordi hun er så ekstremt opptatt av kosthold. Jeg mener, hva faen vet du? Det er vel ingen som har det så godt som barn som har muligheten til å få ren, sunn hjemmelaget mat fra bunn hver eneste dag. JA, jeg er meget opptatt av kostholdet, både til meg selv om mine barn, på en god måte. Hvordan kan man i det hele tatt anta noe annet utifra det du leser her på min blogg? For det første viste du ikke hvor mye mine barn bodde hos meg engang, så godt kjenner du meg ikke. For det andre viste du heller ikke hvor de gikk på skole og i barnehage. Heller ei viste du alderen på barna mine. Men likevel så hater du en person du ikke kjenner så intenst at du vil gå til dette steget som i verste fall kan splitte en familie? Videre var du bekymret for at jeg blogget for Nettavisen og hadde uttal meg om min underlivs rekonstruksjon på VG TV.  Er det virkelig så dårlig stelt oppi ditt hode at dette er argumenter for at Barnevernet skal ta barna mine fra meg? Er det det du ønsker? At jeg skal få meg en lærepenge og miste det viktigste jeg har i livet mitt for så å holde kjeft? Din feig jævel, anonym bekymringens melding. Jeg skal fortelle deg jeg, at mine barn lever i beste velgående, både fysisk og psykisk. Så da vet du det. 

Så nå slipper du kanskje å bekymre deg noe mer?

Eller kanskje du vil prøve en annen tilnærming for å sverte meg?

HERREGUD FOR ET MENNESKE DU ER....

  

30 kommentarer
Per Arne Ødegård

Per Arne Ødegård

Dette er jo sykt.

Er vel tilbake til de som sitter der m de jævla vitnemåla sine...

Det burde faktisk vært en rett å få vite hvem som har sendt bekymringsmeldinger til barnevernet.

Er dette en seriøs blogg? Jeg tenker på alle skrivefeil? Må vel være en tenåring eller i beste fall en voksen med dysleksi? Mye bra på hjertet, men jeg blir så distrahert av alle feil.. Leser mange andre blogger, og skal nok forholde meg til de!😂

Har opplevd det samme av å bli anmeldt te barnevern pga misunnelse å hevn..dette er det mest feige jævel skap nån kan finne på!æ håper karma tar dæm som gjore dette så inni f..!stå på å æ støtter dæ du ser fantastisk å flott ut å bare d e jo nokk te at misunnelsen rår!klæm

Du kunne med fordel pustet godt med maven , telt til 10 og kanskje ventet en dag eller to med å skrive innlegget......da hadde det nok fått et litt mer innholdsrikt innhold uten så mye sinne og frustrasjon😳

Carine Rønning

Carine Rønning

Til deg som kommenterer på skrivefeil!! Er det du som har sendt melding til barnevernet også eller? Hvordan kan du synke så dypt at du mobber for skrivefeil som jeg ikke finner i dette innlegget! Eller uansett hvilket innlegg det måtte være. Du forstår vel budskapet? Skam deg! Er ikke rart det er mye mobbing blant barn når det finnes voksne som skriver et sånt innlegg! Kunne spart deg det innlegget synes jeg! If you ain't got nothing nice to say, than don't say nothing! Hvis du kan lese engelsk da?!

Hvis du ikke har gjort noe feil har du ingenting å frykte. Tvert imot skal man kanskje heller være glad for at barnevernet reagerer en gang for mye.... Det har jo død barn de siste månedene fordi at barnevernet ikke reagerte eller ble varslet.

Blir helt vettskremt av det jeg leser! Like mye av innlegget ditt som av kommentarene til et par stykker her inne.

Er det virkelig sånn, at så lenge man kan gjemme seg bak et alias, på nett, da kommer ens verste sider frem? Både innlegget ditt og noen av kommentarene er noe av det mest degenererte, undermåls og uverdige jeg har lest på, tror faktisk jeg kan si, i hele mitt liv. Må jo være barn som kommenterer her?! Håper det på en måte. Og håper bv anmelder den som har innrapportert bekymringen. Det bør være på sin plass!

Ang innlegget ditt: må ha vært skremmende da bv tok kontakt! Og jeg forstår sinnet og frustrasjonen din godt! Makan til folk assa!!

Norulf Hansen

Norulf Hansen

Rett fra levra....men du og du, som det passer....At barnevernet i det hele tatt tar ubegrunnede, anonyme henvendelser til følge, sier jo mye om rettsoppfatningen i etaten...og din frykt er ikke ubegrunnet, jevnfør "brødskivesaken" nord for Stavanger for noen tiår siden, Håper du får være i fred, og at barnevernet forsto at man var på ville veier.

Jeg er rystet, både av at en person beskylder deg for omsorgsvikt, og hva som skrives i kommentarfeltet. Å be en foreldre puste med magen og vente med å skrive om det som er skjedd, må være en person som ikke klarer å leve seg inn i en slik situasjon.

Jeg tenker at det er altfor lett og enkelt å inngi en bekymringsmelding uten å måtte stå ansvarlig for påstander som blir presentert barnevernet. Ved å skjule seg bak anonymitet så åpner det for ondsinnede og falske beskyldninger.

Herregud, jeg forstår virkelig at du er sint og sterkt opprørt.

Galskap, folk er syke!

Slike henvendelser er ikke bra, men kjære Maria er det ikke på tide å se virkeligheten i øynene nå da. Se hva bloggen din er i ferd med å gjøre. Er det virkelig vært det? Man må velge sine kamper. Man kan ikke vinne alle. Noen er ikke vært å vinne heller, du taper for mye på veien til seier. Regnskapet ender i minus.

Allan; Jeg betviler ikke at tanken bak dine ord er bra, men det blir veldig feil når mennesker med en ond agenda skal vinne frem med sin syke og onde vilje.

Jeg ser at det er mange som ikke ønsker henne vel her på bloggen, eller at det er ett menneske under flere nick som plager bloggeieren på ulike måter.

Jeg anbefaler henne å registrere ipadresser, for så å vurdere å politianmelde den/de som trakasserer.

Selv brukte jeg politiet for å få stoppe min plageånd.

Det er antagelig en syk person som står bak flere navn her på bloggen, og også har kontaktet barnevernet. Burde selvsagt anmeldes og er sikkert allerede gjort. Men hva gjør politiet, antagelig nada.

Til den av dere som har kommentert skrivefeil over her... Vel, du har en diger grammatisk blemme selv skvist inn i dritten din. De/dem - hint hint.

Dette er horribelt.

Stå på, Maria!

Du er ei flott dame og mamma.

Klæm fra Bente

Bjørn-Arild Woll

Bjørn-Arild Woll

Full støtte fra meg Maria på at dine barn definitivt ikke lider noen nød. Du fortalte meg når jeg traff deg for ett par uker siden at dere til og med har egne høner for at dere skal ha kortreist og sunn mat, i tillegg til hvordan du tenker rundt mat, kosthold osv.

Forstår definitivt at du blir frustrert og sint - jeg hadde blitt rasende og gått til motangrep umiddelbart - nå bør det være slutt på hva du finner deg i.

Jeg vet at du er en svært sterk og ressurssterk kvinne, med svært sunne og gode holdninger. Du tør å stå opp for de som er svake og ikke har det så godt, med ett hjerte av gull. At du tar kamper som få andre tør ta og snakker rett fra levra gjør deg til et forbilde for hvordan mange burde leve sine liv.

Stå på Maria!!! Min støtte har du uavkortet!!! Du er et virkelig flott menneske!!!

Dette viser klart den troen på barneværnet som eksisterer blandt oss. En manipulasjon fra en psykopat og man er livredd for at psykopaten vil bli trodd og barna blir tatt fra en, uten rettsak, uten å bli gitt til nærmeste familie.Hvor er menneskerettighetene? Det viktigste er at barnet vokser opp med kjærlighet, narsisistene ,psykopatene og sosiopatene må fanges opp av systemet.Ansatte i barneværnet på sjekkes grundig, politikere også.

Nå er du inne på et tema som berører mesteparten av oss som liker å engasjere oss i samfunnet. Er det verd prisen ? Når vi leser lokalaviser om hva folk ikke bryr seg om er det åpenbart at det enkleste og feigeste er å holde kjeft. Det gjør ikke du. Prisen du betaler for dine meninger er anynyme bakholdsangrep. Nakkaslag. De som jobber i politikken jobber med slikt 24-7. Men de har ører og øyne overalt der det er mer enn 1 partifelle,-så de luker bort "ugresset" med kontroll, partipisk og trynepolitikk. Som forøvrig ellers i arbeidslivet. Du er solo og må nok desverre leve med de dyrene du omgir deg med. Velkommen i ytringsfrihetens jungel. Tarzan liker Jane. Det jævlige er at det kommer mer. Den beste måten å få slutt på det er å ikke gi dem oppmerksomhet. Og hvordan gjør man det da ? Man kan formulere seg litt annerledes. Du skal ikke endre dine meninger,- "bare" måten å formidle det på. Eksempel. Er man imot krig behøver man ikke skrive om det,-da forer man krigsindustrien. Man kan enkelt å greit si : Jeg elsker fred og jobbe mot det. Jeg vet ingenting om hvem som har gjort dette. Men skal jeg gjette er det en kvinne, mannfolkhater, over 130 kg, hun er misunnelig men hater deg ikke, egentlig elsker hun alt du gjør. Nå vet vi at alt kan dokumenteres oppmot mathematiske formler,-og den dagen man finner formelen kan man forklare hva som står bak. Like your finger tattoo. mvh Tarzan

anonyme bekymringsmeldinger til barnevernet er dessverre blitt en " normal" måte å hevne seg på i det norske samfunnet, å det er også dessverre slik som du skriver , dette kan LETT føre til at du og din familie får STORE problemer, melder trenger ikke å kjenne deg eller barna dine, det er bare å konstruere en " bekymring" , å sirkuset er igang ....

Kjempebra Maria! Takk for at du "tør" sette fingeren på dette.

Dette skjer dessverre alt for mange, alt for ofte. Dette er også blitt den nye "hevnen" fra bitre ekser.

Noen er så kortsiktige at de ikke skjønner at barnevernet nå bruker ressurser på nonsens. Mens andre barn igjen ikke får livsviktig hjelp. Fordi barnevernet er opptatt med å hjelpe sjalu naboer eller bitre ekser. Trist.

Det samme har jeg opplevd. Noen har lest min facebook og det at jeg stilte spørsmål til fagfolk og jeg skrev også om alt det merkelig jeg hadde opplevd. fikk de til å reagere. Vedkommende anonyme melder mente jeg led av vrangforestillinger.Og selv om vedkommende skrev at hun (antar at det er ei fra eksen og min sønns bygd der jeg bodde for over 10 å siden (!) da hun selv hadde sagt det, og er leder for en aksjonsgruppe og sitter visst i flere styrer og stell i helsenorge!)verken kjente meg eller min eks så var han den beste far og jeg den verste mor! Det verste er likevel at barnevernet tar slikt seriøst og det skulle egentlig opprettes en grundig undersøkelse, men det ble trukket. Jeg er likevel sikker på at det kunne endt ille om vi ikke hadde flyttet for reaksjonen ved det første barnevernskontoret var svært lite hyggelig. Da den/ de ikke greide å frata meg omsorgen er det nok den/de samme som har fått med seg arbeidsgiver og gitt meg sparken nå da. Men her blir det søksmål, så får vi se hvor mye de har å bygge på. Noe de allerede burde ha sjekket ut, men....man skulle ikke tro det var mulig at det finnes så mange onde og jævlige mennesker i dette landet.

Det "morsomme" er også at jeg jobber i NAV og at man skulle forvente litt saklighet og fakta fra den etaten, som også barnevernet ligger under. Men det er det altså overhodet ikke. De hører på gale ekser som har uføretrygd (og da betyr det at man har en varig og alvorlig sykdom av enten psykisk eller fysisk art) og anonyme som påstår både det ene og det andre uten dokumentasjon. I tillegg ville ledelsen at jeg skulle sendes til tvangsbehandling, men psykiateren de sendte meg til fant ikke at jeg led at noe psykisk og jeg har heller ikke samtykket. I tillegg til at jeg visst er både rasist (jeg er vel den minst kritiske til utlendinger i min jobb) og homofob (ei av lederne er lesbisk...) Det jeg har opplevd er nesten ikke til å tro.

TIL CARINE RØNNING: Å kommentere at folk ikke skriver korrekt norsk, kan vel knapt kalles mobbing. Norsk språk og grammatikk er en viktig del av vår allmenne opplæring nettopp fordi vi skal kunne kommunisere og forstå hverandre best mulig. Dette er ikke første gang denne bloggeren er blitt konfrontert med at hun skriver dårlig norsk og fakta er at alle klagene er rettmessige. Vil man bli tatt på alvor i offentlig sammenheng, bør man kunne kommunisere korrekt skriftlig. Da nytter det lite å si: "Ja, men, dere skjønner hva jeg mener..."

Og et lite PS: Din engelske kommentar på slutten ser slik ut på korrekt engelsk: If you haven't got anything nice to say, then don't say anything. I likhet med resten av kommentaren din, er også den proppfull av grammatiske feil.

Dette er ikke bare slemt, og langt under beltestedet. Men utrolig dårlig gjort å binde opp ressurser til barnevernet på denne måten. Det finnes dessverre MANGE barn som har behov for hjelp.

IKKE bind opp de få ressursene de har med personlige angrep eller hevn!

Line: Jeg vil si at det i aller høyeste grad kan kalles mobbing når man har en ovenfra og ned-holdning til andre mennesker. Din holdning til mobbing er akkurat den holdningen vi ønsker å ta tak i på skolene rundt i Norge. Du prøver å bortforklare mobbing på en lite elegant måte. Skrivefeil kan skyldes mange ulike årsaker. Mener du at Erna Solberg som har dysleksi ikke kan tas på alvor?

Kristin: Tonefallet i kommentaren min til Carine er et tilsvar til måten hun selv ordlegger seg på. Hennes tilføyelse på slutten: "Hvis du kan lese engelsk da?!", er et prakteksemplar på unødvendig fjortismobbing. Jeg følte det som helt rettmessig å sette Carine litt på plass da jeg leste dette.

Uansett hvordan du vrir og vender på det; ønsker man å bli tatt på alvor og ikke minst bli forstått ved offentlig skriftlig kommunikasjon, er det viktig å kunne skrive korrekt. Jeg tror Erna får den hjelpen hun trenger i forhold til å få korrektur på sine skriftlige arbeid som skal ut i offentligheten.

Jeg er selv både lærer og mor i skolen, og kjenner magen vrir seg når det flekkes opp arbeidsplaner o.l. på storskjerm fulle av grammatiske feil på foreldremøter. En god norskopplæring burde strengt tatt starte med at lærerne selv kan skrive korrekt. Poenget her er at det skulle være enkelt å få en kollega eller andre til å se over det du skriver, innen det blir presentert. Jeg har en følelse av at de som synes det er helt i orden å slurve med rettskrivingen, er folk som ikke greier å lære seg dette selv. Dette er et tema jeg brenner veldig mye for, og som jeg kunne skrevet om og diskutert i timevis. Når vi er inne på dette med skole, vil jeg påpeke at en god lærer er selve grunnstenen til en god norskopplæring. Vi trenger lærere som brenner for at elevene hennes skal kunne ta til seg kunnskapen og lære seg å bruke den, lærere som brenner for faget sitt. Jeg vil også dele med deg at min klasse, som nå er på mellomtrinnet, skårer høyt i både leseforståelse og rettskriving. Jeg har gjort det til min fanesak at det skal være mulig for alle i klassen å bli glad i norskfaget, samt kunne skrive godt norsk. Takhøyden i klassen min er stor, ingen ler av hverandre og alle er aktivt med i undervisningen. Resultatet er blitt at elevene mine også gjør det godt i de andre fagene sine, nettopp fordi de er gode i kommunikasjon og forståelse, og fordi vi synes det er lov til å ha lyst til å være flink.

Men tilbake til mobbingen: En kommentar som: "Hvis du kan lese engelsk da!?"; det er mobbing. Å fortelle andre at noe de gjør er feil; det er ikke mobbing.

Chantelle Wiig

Chantelle Wiig

Ja tenk det finnes mange slike feige skittsekka der ute,og du som kommenterer skrivefeil....du burde holdt deg for god til det!Eller er du en av de feige melderne? du har tydeligvis ikke forstått problemet til Maria!!Barnevernet sluker alt som lukter råttent,og de som RINGER INN SLIKE BEKYMRINGSMELDINGER de har garantert mange SVIN på sin CV..fy f.. for nokka folk de er!!

Anonyme meldere...skulle ikke vært lov!

Om jeg/du/dere vil ødelegge for noen er det bare melde anonymt...Det er jaggu meg så sykt at jeg har ikke ord.

Stå på Maria!

Kjære, vene Chantelle... Om det er meg du mener? Nei, jeg er ikke en av melderne... Å indikere noe sånt er fryktelig umodent av deg, skjønt jeg vet ikke din alder. Jeg er en person som brenner for at vi skal lære oss å kommunisere riktig slik at ingen misforstår hverandre og slik at budskapene våre kommer korrekt ut. Du viser en fryktelig barnslig og aggressiv atferd med en slik kommentar.

En av de som har kommentert her er en psykopat som selv er anmeldt av barnevernet for trusler. Mens her sitter han og later som at han støtter de. Mange syke folk i verden ja, det skal være sikkert og visst...

Fyfaen altså! Har akkurat samme problem selv nå, fordi jeg gikk for lang trilletur med datteren min?! Herregud!!!! Jeg blir så jævla forbanna!!!! Dissa anonyme melder e fortjener faen bare dritt!!! Støtter deg. Vi er sterke sammen!! Endelig finner jeg snart ut hvem som har meldt i fra til barnevernet, jeg gikk til sak jeg!!! Faen heller.

Skriv en ny kommentar