hits

Skyggen av deg selv?

Hei kjære leser.

Jeg er ute etter deg.

Eller ikke deg som person, men jeg er ute etter å rokke litt med din tro. Dine fordommer og måte du lever ditt liv. Den måten du lar deg behandle og den måten du lar deg tie og undertrykke. Der du ikke er deg selv, men et glansbilde, eller en marionett dukke? 

Når du står der i speilet og ser inn, hva ser du? Er du den du ønsket at du skulle være? Den du drømte om? Når du ser rundt deg, hva ser du? Har du det du skulle ha, var det dette du drømte om? 

Hva med menneskene i ditt liv, er de gode mot deg. Vil de deg vel? Er de støttespillere i din hverdag? Hvordan er din hverdag? Er den preget av positivitet, takknemlighet og glede?

Hva med jobben? Er du som leire klemt inn i en boks. Blir du formet og trykket samme? Man ansetter folk pga deres kunnskap og erfaring, men sier de opp grunnet deres adferd. Hva er det egentlig du vil ha? Er du en slave eller er du verdifull? Går dine arbeidsoppgaver på bekostning av din menneskeverd, eller står du for dine verdier ? Sier du ifra når du er uenig?Eller blir du da sett på som et støymoment som blir plagsomt. Krever du det du skal ha ? Eller er du da utakknemlig drittsekk?

Livet er ikke lett for noen og jo vondere det gjør jo mer feil er det for nettopp deg. Hva sier dine verdier? Mulig du bare har gitt opp og tar til takke med? Eller kanskje fortjener du ikke bedre, er det det du sier til deg selv? Nå må du faen meg ta deg sammen sier djevelen , den som sitter bak høyre øre. Er du i balanse? sier den hvite engel bak venstre øre. Hører du på noen  av de egentlig? Eller har du gitt opp, stengt alt ute, dratt på deg dressen og masken og durer av sted? 

Hvor peker ditt kompass? Peker det opp eller ned? Frem eller tilbake? Er du på rett kurs? Den kursen du drømmer om? Jeg bare spør. Irriterer deg litt. Rister litt i deg, så du hopper ut av din autopilot, bare et lite øyeblikk, det er alt som skal til, før du bestemmer deg for å endre alt og gjøre det som er rett for deg.

Er du skyggen av deg selv?

Snu ansiktet ditt mot solen og skyggen vil falle bak deg. 


 

Maria 
 

 

 


 

 

 

 

 

 

9 kommentarer

/r/Im14andthisisdeep

Ingeborg Sofie

Ingeborg Sofie

Et av dine beste innlegg hittil 😃😃👏👏

Ingeborg Sofie: Refleksjon:) Takk for det.

Godt innlegg som jeg kjenner meg igjen i. Har jobba på samma stedet i snart ti år, det er greit, det ække det men antall overraskelser=0. Samme på privatfronten. Har lyst til å fly men er ikke sikker på at vingene holder:-)

Enig! Ditt beste innlegg hittil! (Eller eneste gode innlegg for min del)...

Du ser ut til å levere best mår du ikke skal sko deg på bekostning av andre; fortsett med det!

Nei. Man ansetter KUN på adferd! Kunnskap lærer man de man ansetter. Høyskoleutdannelse tar man for gitt. Dette var bullshit

Sjef: Hva slags yrker er det du snakker om? De fleste i faglærte yrker har utdannelse .

Humptey Dumptey sat on the wall... !

But no one really had a clue what he was doing up there in the first place.

Skriv en ny kommentar