hits

Jeg er ikke syk i hode selv om jeg er ærlig!

Hei kjære lesere.

Jeg må angivelig lære meg ytringsfrihet med omsorg. Viktig å sette seg i 2 empati og 3 objektiv person, før man ukritisk snakker offentlig om følelser.

Jeg er ikke syk i hode selv om jeg er ærlig. Hva skjer med at samfunnet skal setter en diagnose fordi du velger å vise følelser? Anonyme kommentarer blir for meg bare primitive, dumme og feige. Jeg orker ikke i det hele tatt og vurdere og i hvertfall ikke ta innover meg hva som står skrevet i disse anonym yttringer.

Jeg vet vel at jeg er privilegert, det var vel ikke det budskapet mitt skulle formidle. Jeg ønsket at dere skulle stoppe opp i deres egosentriske tankegang om generalisering av alle rike svin. At man lever på en rosa lykkesky, og at dette er mennesker som vi ikke ønsker annet en å fortelle at, "jeg vet hvorfor du lykkes liksom", "du som er så jævla stinn av gryn, din rikmannhore". Vi er også mennesker, intellektuelle og reflekterte sjeler, som er bak fasaden er, kun et menneske. 

Jeg også, "ja, har følelser". Det koster mye og dra de frem. For kynisk har jeg muligens blitt av denne stillingen, selv om jeg skårer høyt på omsorg for andre. Min interne kynisme skader bare meg selv og ikke dere. Den som bryr seg, den utfordrer. 

Etter dette studium går jeg ut enda sterkere en i går, nettopp av den grunn at mitt sinn har gjort seg oppmerksom på at det finne utrolig mange gode sjeler der ute. Till tross for at jeg er annerledes , frekk i kjeften, setter ting på spissen og provoserer. 

På veien husker man hvem som står der ved din side og de skal jeg behandle som mine nære og kjære, de jeg setter pris på og alltid vil stille opp for, uansett hva. Jeg er ikke et ett tall, jeg funker best i flokk. 

Så om respekten din er krenket eller vokst, så har ihvertfall du, fått tatt en avgjørelse på om du klarer å leve med min ærlighet. Om det beriker deg eller om det skader ditt sinn. Ta et valg.

Jeg er her for å ta et oppgjør, sannhet og ærlighet, samt rettferdighet, til deg selv, er det den størst vekst du vil oppleve. The most important project you will ever work on is yourself.

Innlegget er et tilsvar på tilbakemeldingene hentet fra, det er vondt å være rik

 

OG NEI, JEG TROR IKKE JEG ER BEDRE EN ANDRE, TVERT IMOT!!!!Maria.

24 kommentarer

Jeg ønsker et samfunn hvor det er lov å mene. Hvor man kan si hva man vil. Hvor det å stille seg nysgjerrig er positivt og skaper utvikling. Hvor barn ikke hyssjes på men får svar på sine spørsmål. Du fremmer ytringsfrihet, setter i gang tanker, ideer og diskusjon. Fortsett med det. Stor klem .

Christine: Takk for det kjære deg:) Det er mitt ønske, åpenhet og refleksjon, som setter hjernecellene i gir. Ha en fin kveld.

Hei du.

Syns du er konge til å blogge og kommer med gode synspunkter. Og som du sier konstant: det settes på spissen og litt ironi, mange tenker d samme men tør ikkje å si det.

Jeg heier på deg og stå på

Kim hugo

Kim hugo: Takk for at du setter pris på mitt engasjement, for at det er greit å skille seg ut og vise ærlighet bak fasaden:)

Du sier du er ærlig, men kanskje ikke alle ser deg som ærlig? Det samme med SE; hun sier hun er ærlig, men du ser ikke henne som ærlig? Det kan være store forskjeller på hva man mener om en selv og hva andre mener om en. Jeg tror at både du og SE egentlig er i samme båt; dere hevder begge å være ærlige, og kanskje er dere det begge to, men det er ikke sikkert at dere oppfattes slik.

Skal JEG være ærlig virker du veldig strebersk og noe "her kommer jeg" mens SE flyter veldig godt for tiden, men sliter kanskje med å finne noe som skal fortsette med å holde henne flytende.

Hilde: Hei. Jeg streber konstant jeg:) Flyter i full fart fremover. Elsker vekst og progresjon, Effektivitet er å strebe. Jeg liker hurtighet og fortgang, det er slik jeg er bygget. SE fraskriver seg ansvar som rollemodell, det er noe helt annet en å være ærlig. Tviler ikke at hun er det. Vil tro hun sitter i den posisjon nettop for sin evne til å stå støtt og være ærlig. Men man må også innse sin plass og sin stilling og ta ansvar. :)

Strebersk betyr at du strever mye mer enn hva du oppnår; du går egentlig bakover...

Hilde: Jeg er en fremtidstenker , så ikke i min verden;)

Du er bare awesome! Sku vært fler som deg👍🏻😃

Dette blir for dumt for meg. Du sier du vil vise at ikke alle rikmannsfolk er egosentriske likevel lager du et innlegg hvor du sier stakkars meg jeg har mye penger. Skulle ønske folk kunne se forbi sånt tull.

Disse blogginnleggene er nok bare en manisk fase.

Kjartan Nilsen

Kjartan Nilsen

Legg ned bloggen. Gjør litt yoga. Kom i kontakt med ditt indre jeg. Slutt å bekymre deg over hva andre tenker om deg (sannheten er at folk har nok med å tenke på seg selv). Så skal du se livet blir bedre.

Hva er deg egentlig du ønsker å formidle?

Dette er totalt tomt for innhold

Få deg noen sunne interesser og et liv men la oss andre slippe for dette tull her

Du kaller deg for intelektuell ? Dagens beste lesning,

jeg lo meg skakk, rosabloggere er da IKKE intelektuelle,

vel, da ville de ha gjort noe annet. Det du skriver er

egentlig ingenting, bare en slags dum unnskyldning for

at du er grådig etter penger. Men du tåler ikke kritikk

så du kan jo kanskje begynne å tenke på noen andre enn

deg selv, ingen er da interessert i dette tullet du

kommer med. Ingenting med innhold eller mening, bare

du og du og du. Stakkars deg, i din lille egoistiske

boble. Du er ikke noe spesielt, helt vanlig, som de

fleste av oss.

ingrid: Hei du, Gjettumveien, som jeg har fått så mange gode kommentarer av fra før. Det er ihvertfall en vesentlig forskjell på oss 2, jeg trenger ikke slenge dritt til andre for å føle meg bedre. Have a nice life.

Et tips :

Bestille time hos legen din og si at du trenger noe å sove på og at du trenger Lithium.

Du skjønner sikkert.

Leser bloggen din. Aldri kommentert..., men av ren nysgjerrighet, hvilke utdannelse har du ?

Ærlighet står det respekt av, men det er ikke alle som tåler å møte det. Likeledes kan følelser være svært sensitivt for andre å møte, og i deres egen skrekk og frykt så må de diagnostisere dem for i det hele tatt klare å forholde seg til det.

Når jeg leser noen av kommentarene du får over her, så blir jeg sjokkert over forakten som forsøkes øses over på deg for om mulig degradere sin verdi som menneske. De glemmer imidlertid at de blottlegger seg selv bortimot totalt i hvordan de opptrer.

De kan sannelig ikke ha mye å fylle livene sine med om de kun surfer blogger for å håne andre.

Selv er jeg nyoperert og nettopp kommet hjem igjen.

Klem til deg! :-)

Synne... Da har du misforstått. Mange av innlegga mot madammen (husker ikke navnet) er for å henne til å moderere seg i angrep på andre! Hun er jo i tottene på Gud og hvermann! Har ikke sett henne argumentere mot Gud da, men det er neppe lenge til.

Hun legger jo selv opp til debatt og motinnlegg og teller nok hver ei krone som kommer inn for hvert klikk.

Noen tjener bloggpenger på sminke, trusebilder, +++ andre gjør det ved å skape mest mulig spetakkel på sin blogg. Tror "madammen" her er en av dem.

Petra, jeg trenger ikke deg til å fortelle meg hva jeg har forstått eller ei. Jeg er fullt kapabel til det selv.

Nei, du er virkelig ikke syk i hodet. Du virker som en intelligent og reflektert jente som virkelig bryr deg om, og ikke minst forstår samfunnet. Jeg synes det er veldig tøft å være så åpenhjertig om følelsene rundt det å være rik i Jantelovens Land. Du er rå! :)

Fra andre blogginnlegg jeg har lest av deg virker du ha ekte empati. Til forskjell fra de fleste andre - hvor "empati" kun er veien til glorie over hodet, spør du spørsmålene ingen andre tør stille om hvor pengene går og hvem som virkelig trenger hjelpen. Stå på!

PS: Høili + Fredrikstad = Sant ;)

Fred-Yngve Rognlien-Ingstad

Fred-Yngve Rognlien-Ingstad

Håper du finner et godt menneske som ser deg som mer enn penger. Det er vondt å føle seg ensom og uønsket.

Hva er det med folk å slenge drit i komentarfeltene!? Seriøst! Har dere ikke noe annet å gjøre enn å såre andre? Er det sjalusi det går i? 🤔Eller er det for å få dere selv til å føle dere bedre!? 🤔Har dere ikke noe fint å si, så hold det for dere selv! Dette er rett å slett mobbing!

All respekt til Maria!! Hun er utrolig tøff dame som sier hva hun mener å er rett fra leveren! STÅ PÅ Maria!👊🏼 du er awesome! Å gratulerer med forlovelsen 😃

Jeg har sakt det før og jeg sier det igjen.

Har fattige eneretten på følelser?

Økonomiske vanskeligherer er kjipt som f... Tro meg, jeg kjenner så altfor godt til det. Men det er ingen unskyldning for å gå til angrep på noen som sier at selv med banken stappfull av penger så er det nødvendigvis ikke det som gjør en lykkelig.

Alt hun sier er jo at penger er ikke alt.

For noen kan kanskje det være sykt provoserende å høre når penga såvidt strekker til, men det gir deg ikke enerett til å ha det kjipt.

Det hjelper ikke at staten pøser ut mange millioner på å forhindre mobbing på skolen, når de værste mobberne er de voksne.

Kritikken er klassisk eksempel på stråmann argumentering. "Jeg er imot deg for det jeg tolker og ikke det du mener"

Hvordan en tolker ting sier ofte mer om en selv enn personer som sier det.

I realiteten er det en selv en krangler mot. (Sine egne fordommer om hva de tror andre tenker/mener)

Skriv en ny kommentar