hits

For å vokse og gro, må man møte motstand.

Hei kjærer lesere.

 

Ærlighet bak en fasade kan være for mye for mange. Vi er kanskje ikke så gode på å innrømme sannhet? Ta et dypdykk i oss selv.  Å bare være. Jeg har det ikke vondt. Det er ikke synd på meg. Jeg er bare ærlig. Ærlighet og rettferdighet driver meg fremover. Mine tanker rundt samfunnet er at det ikke er lov å vise følelser, svakheter eller styrker. Du skal være best i alt, prestere på alle nivå, men likevel ikke synes. Du skal ikke snakke for mye eller ta plass, da er du til bry. Du skal passe inn i den lille firkant du får tildelt. 

Hvem er i kontakt med seg selv lenger? Som tidligere nevn er jeg her for å utfordre samfunnet litt, få dere til å tenke og innrømme. Kanskje til og med skifte retting? Endre negative tanke mønstre og finne deres strategi mot lykke. Jeg ville dette med innlegge mitt, det er vondt å være rik, at du som menneske skulle stoppe opp å tenke, reflektere et sekund hvor privilegert du er. Lykken handler ikke om kapital som så alt for mange tror, det handler om å sette pris på det man har i nuet, og leve her og nå, takknemligheten til livet og de som er deg nær.  

Bekymringsløs er det ingen som er og det kan være utfordrede å være menneske på alle plan, uavhengig av ytre faktorer. For å vokse og utvikle seg må man møte motstand, kjempe seg igjennom og stå stødig. 

Det er farlig å være ærlig, men dog så vidunderlig. Den setter deg fri, fri fra dine indre moral bøddel. Mange er fanget i seg selv, kveles av sin egen livsløgn. 

Mange velger hate, velger forakten, fremfor veksten. Hvorfor vil du deg selv så vondt? Det er vondt å være misunnelig, det er vondt å være sjalu. Hvorfor ikke bare akseptere og være ærlig med deg selv? Si det høyt, skrik det ut, så forsvinner smerten. Når man innrømmer sannheten for seg selv vil du vokse og gro, spire og blomstre. Hvem du er utenpå vet alle, men hvem du er inni vet bare du. 

Uperfeksjon er en vakker ting og det er det som skiller oss fra hverandre. Gjør oss unike. Vi trenger ikke alle være like. 

Klarer du å ikke måle deg mot noen andre en deg selv?

Stor i ord liten på jord. Det er meg. 
Maria 

10 kommentarer

Så lenge man tror at lykken er det perfekte liv vil man aldri finne den. Ingen har perfekte liv, og de som utad virker perfekte har ofte sjeletter i skapet. Den dagen man aksepterer at livet har mange falsetter og ikke prøver å fjerne følelsene sine men heller leve dem ut, den dagen er man på rett vei. Det er lov å ha dårlige dager og vonde følelser, men det er også lov til å ha det fint...

Ha en fin torsdag.

-klem-

Flott innlegg! Stå på! :)

Kunne ikke vært mere enig, KariM!

Bare digger ærligheten din, Maria. Du har så rett med at ærligheten setter oss fri. For deg har det dessverre en pris, men du lar deg ikke kue uansett misunnelse, sjalusi og mobbing!

Heldigvis har du også mange som støtter deg og åpenheten din. Len deg mot støtten når det stormer som værst. Sikkert lett for meg å si, men ta vare på deg selv oppi alt sammen.

Hei, jeg skjønner, og vet alt om hvordan det er å ikke bli godtatt, selv om det er helt andre grunner til at jeg ikke blir godtatt i samfundet. Og det er ikke lett å gjøre noe med det heller, men jeg er helt sikker på at du vil finne en måte å klare dette på, man lærer seg å leve med det ettervert som man blir eldre :-). Du får legge penger og rikdom hjemme og kjøpe deg en pakke med grill pølser å være med en tur i skauen, der er det ikke et levende vesen som bryr seg om hvem du er eller hva du tjener. God klem og varme tanker fra meg, jeg håper alt ordner seg for deg.

Litt uenig i at kapital ikke er veien til lykke. Finner så mye mer enn kun økonomisk kapital. Tror ikke et menneske kan leve uten sosial kapital eller kulturell kapital. Noen form for anerkjennelse trenger alle.

Ha en fin dag. :-)

Ja, vi har alle vårt. Du har nok i større grad enn de fleste møtt på den norske misunnelsen. Den er jo, som kjent større enn kjønnsdriften. Mange der ute som skriver egne blogginnlegg for å si hva de mener om deg. Ganske utrolig. Jeg har ingen forutsetninger for å forstå din situasjon eller person siden jeg ikke kjenner deg. Men sånn mennesker imellom, så håper jeg at du finner nøkkelen til å ha et godt liv, hvis ikke du har funnet den allerede. ;D

Flott innlegg med et viktig budskap!!

enda verre å være fattig

Hei, skal vi ta en kaffe en dag?

Disse blogg inleggene er nok bare en manisk fase.

Skriv en ny kommentar